Şimdi Ara

FIFA 16 ORİJİNAL Mİ OLSUN TORRENT Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu yaz yeni bir bilgisayar toplayıp, FIFA 16 oynamak istiyorum (özellikle online modu) fakat oyun açıkçası bana biraz pahalı geldi. Torrentte online var mı eğer varsa her türlü modu kullanabilir miyim ? Fut Draft, özel turnuvalar vs.

• Kardesim oyun kırılmadı yani indirsende oynayamazsın..Mecbur ücretli sürümünü satın alacaksın.
  • Öyle bir imkan olsa millet neden orijinal alsın ki. Bahsettiğiniz özelliklerin hepsi online modlar hocam. Onları oynamak içinde orijinal satın almanız şart. Oyun zaten kırılmadı, şu saatten sonra kırılacağını da sanmam. Torrentte orijinal dosyaları paylaşıldı çoktan ama c.rack yok. Fifa 17 çıkana kadar da yayınlanacağını zannnetmiyorum. Bu yönde beklentiniz olmasın yani.

Pcde donanıma onca masraf yapacakken oyunun fiyatını gözde büyütmek bana garip geliyor açıkçası. Sonuçta 10 tane oyun almayacaksınız. Beni en az 1 yıl eğlendirecek oyuna belli bir miktara kadar ödemeyi normal karşılarım.

Kaldı ki vpn ile proxy değiştirip alma, key ya da buradan 2. elden hesap satın alma imkanları var. Direkt araldan falan almaya kalkarsanız tabi ki fiyat çok fahiş olur. O gibi yerlerden ciddi bir indirim-kampanya olmadıkça asla oyun alınmaz.
    Ayrıca şu an origin üzerinde EA oyunlarında %50 indirim var. Araştırıp en uygun fiyatı bulmaya çalışın.
    Tercih sizin.

• offline mod kırılsında bi sıra onlineye gelsin :) bu gidişle fifa 17 çıkınca kırılacak gibi duruyor..
  • Denuvo sistemiyle korunan oyunlardan biri. Dolayısıyla kırabilen bir tek 3dm ekibi var. Onun başındaki isim, birkaç ay önce "Yakında oyunları kırmak mümkün olmayacak" demişti. Korsan devri bitiyor. Bir oyuna 60$ verebileceğini düşünüyorsan al PC. Veya Steam'da indirim bekle, veya Origin'de fiyatların %50 düşmesini bekle.
  • Harama mı el uzatim yoksa helale mi diyorsun yani ?

Bence orijinal al..PC toplayacak durumun varsa..orijinal alacak durumun da vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • torrent indirsen bile online oynayamazsın. kaldı ki daha torrent bile yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.