Şimdi Ara

FIFA 16 Gamepad Ayarları (PC)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
19.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha öncede karşılaşılan bir durumdu. Piyasada yaygın olan Snopy gibi markaların oyun kumandalarını tanımamaktan kaynaklanan bir sorun diye karşıma çıkmıştı. Bir kaç konfigüre programları denesemde sonuç bulamamıştım. Bende deneme yanılma yaparak doğru sonuca ulaştım. Belki diğer arkadadaşlara da yardımcı olurum.

Atak Ayarı:

Defans Ayarı:

En temel, klasik oynanış şekli için bu şekilde ayarlamak yeterli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlosulo -- 16 Eylül 2015; 2:31:52 >

• koldaki sağ analog çalışıyor mu dribbling yapmayı sağlayan
  • quote:

Orijinalden alıntı: farcryy

koldaki sağ analog çalışıyor mu dribbling yapmayı sağlayan

Denemedim tam olarak bir bilgim yok, ancak temel şekilde en yaygın tuş kombinasyonunu kullanmak için bu şekilde olması gerekiyor. Ayrıyetten DualShock 4 bağlayıp onunla denedim onda daha farklı oluyor. Ama genel şekilde hemen hemen herkeste olan piyasa joysticklerinin ayarları bu şekilde oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlosulo

quote:

Denemedim tam olarak bir bilgim yok, ancak temel şekilde en yaygın tuş kombinasyonunu kullanmak için bu şekilde olması gerekiyor. Ayrıyetten DualShock 4 bağlayıp onunla denedim onda daha farklı oluyor. Ama genel şekilde hemen hemen herkeste olan piyasa joysticklerinin ayarları bu şekilde oluyor.

Alıntıları Göster
    bende snopy kol var tocaedit diye bi programla xbox kolu olarak tanıttım şak diye hiçbir ayar yapmadan oynuyorum

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• quote:

Orijinalden alıntı: El Valiente

bende snopy kol var tocaedit diye bi programla xbox kolu olarak tanıttım şak diye hiçbir ayar yapmadan oynuyorum

Alıntıları Göster
    Hocam kolay bir rehberi felan varsa herkes için güzel olur böyle manuel şekilde uğraşmaktansa...

• quote:

Hocam kolay bir rehberi felan varsa herkes için güzel olur böyle manuel şekilde uğraşmaktansa...

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_48429063/tm.htm

buyrun hocam, bu konuyu okuyarak yapmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: El Valiente

http://forum.donanimhaber.com/m_48429063/tm.htm

buyrun hocam, bu konuyu okuyarak yapmıştım

Alıntıları Göster
    Ben bu programı denemiştim. Program üzerinde herşey normal gözüküyordu. Ama oyunda yine aynıydı. Sanırım 32 ve 64 bit olayına dikkat etmedim. Rehberde öyle yazıyor. Bir daha deniyim en iyisi. Teşekkürler hocam

Edit: Zaten 64 bit olanı denemişim. Yine de olmamış. Sanırım FIFA 16'yı desteklemiyor. Support Games sayfasından baktım yok zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: CaRLoSuLo

Ben bu programı denemiştim. Program üzerinde herşey normal gözüküyordu. Ama oyunda yine aynıydı. Sanırım 32 ve 64 bit olayına dikkat etmedim. Rehberde öyle yazıyor. Bir daha deniyim en iyisi. Teşekkürler hocam

Edit: Zaten 64 bit olanı denemişim. Yine de olmamış. Sanırım FIFA 16'yı desteklemiyor. Support Games sayfasından baktım yok zaten.

hocam ayarları resimdeki gibi dener misiniz? ayrıca benim kolda mode diye bi tuş var ona basıp kırmızı yapmadan görmüyor

https://store.donanimhaber.com/f9/ba/6a/f9ba6aee7059c7abe4e7669364996683.jpg

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Fifa orjinal gamepadsiz gerçekten tat vermiyor. Her insanda orjinal alycak para yoktur saygy duyarym ama u?ra?ty?ynyza de?miyor. Güzel kursanyz bile 2 gün sonra gamepad kablolary felan gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

Fifa orjinal gamepadsiz gerçekten tat vermiyor. Her insanda orjinal alycak para yoktur saygy duyarym ama u?ra?ty?ynyza de?miyor. Güzel kursanyz bile 2 gün sonra gamepad kablolary felan gidiyor.

Alıntıları Göster
    ds4 bile saçma sapan oluyor oyunda sırf bu oyun için aldım ds4 ama bu oyunda çalışmıyor
  • InputMapper uygulamasını kullanın, neredeyse hiçbir problemsiz oynanabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifeforest

InputMapper uygulamasını kullanın, neredeyse hiçbir problemsiz oynanabiliyor.

peki sen kablo ilemi kullanıyorsun ? yoksa bluetooth ilemi ? hiç bir program fayda etmiyor oyun içinde kendi kendine sapıtıyor ds4 birtek bu oyunda anormal
  • Kablo ile kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifeforest

InputMapper uygulamasını kullanın, neredeyse hiçbir problemsiz oynanabiliyor.

ayarları nasıl yapıyoruz?
  • ghostdawis kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir ayara gerek yok. Programı açın, gamepadi bilgisayara bağlayın, program gamepadin takıldığına dair bildirim gösterecek ekranın altında ve normal kullanmaya başlayacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

ds4 bile saçma sapan oluyor oyunda sırf bu oyun için aldım ds4 ama bu oyunda çalışmıyor

DS4Tool_1.1_Beta_3 programı indir. Yalnız dikkat et yazdığım sürüm olsun, hiç bir ayara vs gerek yok çalıştır ve oyuna gir titreşim özelliğine kadar herşey sorunsuz aktif olacaktır
  • Neden sadece o dediğiniz sürüm? 1.1 Final hatta 1.2.2 sürümü de çıkmış. 1.1 beta 3 sürümü haricinde sorun mu oluyor dh4'lerde. öyleyse neden final sürümleri çıkardılar. Bildiğim kadarıyla en kararlı ve stabil sürüm güncel olandır.
  • quote:

Neden sadece o dediğiniz sürüm? 1.1 Final hatta 1.2.2 sürümü de çıkmış. 1.1 beta 3 sürümü haricinde sorun mu oluyor dh4'lerde. öyleyse neden final sürümleri çıkardılar. Bildiğim kadarıyla en kararlı ve stabil sürüm güncel olandır.

Hocam inan bende senin gibi düşünüyorum ancak denemesi bedava :) banada bir arkadaş söyledi bunu, tek söylediğim sürümde çalışıyor tüm özellikleri ds4 ün
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

quote:

Neden sadece o dediğiniz sürüm? 1.1 Final hatta 1.2.2 sürümü de çıkmış. 1.1 beta 3 sürümü haricinde sorun mu oluyor dh4'lerde. öyleyse neden final sürümleri çıkardılar. Bildiğim kadarıyla en kararlı ve stabil sürüm güncel olandır.

Hocam inan bende senin gibi düşünüyorum ancak denemesi bedava :) banada bir arkadaş söyledi bunu, tek söylediğim sürümde çalışıyor tüm özellikleri ds4 ün

Alıntıları Göster
    https://www.youtube.com/watch?v=Lu7tcRd1jzQ

Bu videoyu izleyerek adım adım yaptım arkadaşlar. Sağ analog çalışmıyordu ama artık çalışıyor. Sıkıntım kalmadı benim. Bu videodaki yöntemle halledebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

DS 4 ile kablosuz oynuyorum hemde cok cok rahat . sadece titreşimi yapamadım bu konuya bakıyordum senin sorununu gördüm..
    Buraya Bakarsan Hocam yaparsınız sanırsam :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.