Şimdi Ara

Fifa 16 2. Sınıf Gamepad buttonsdata ayarları.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu aldığımda tuşların yerini tutmaması "X" e bas dediğinde o işlemi "Y" ile yapıyor olmam beni delirtiyordu bundan buttonsdata'da bir kaç değişiklik yaparak kurtuldum. Sizlerede kısaca anlatıyım oyunu Local Data ile oynuyorsanız Belgeler/Fifa 16 klasörünün içinde Cloud Data ile oynuyorsanız
    Program Files/Origin Games/Fifa16 nın içerisinde ButtonData dosyasını bulabilirsiniz. Dosyayı bulduktan sonra Aygıt Yöneticinizden kullandığınız kolun ismini buluyorsunuz genelde GENERIC USB JOYSTICK gibi bir şey oluyor buttons data kısmına gelip CTRL+F ile generic yazıp aratırsanız o gamepad isminin başta yazılı olduğu aşağıdaki gibi bir kodlama görürsünüz bu tuşlarımızın ayarıdır ve bunların yerlerini değiştirerek kendinize en yakın ayarlamayı yapabilirsiniz. Örneğin "A" yı silip yerine "Y" yazarsınız
    AddMap PC_CONTROL_BUTTON01 VB_AI_Y
    AddMap PC_CONTROL_BUTTON03 VB_AI_A

A - Select / B - Cancel dır aynı zamanda yani BUTTON02 yi A yaptıysanız altındakini SELECT yapınız. Öyle gelişi güzel saçma sapan bir anlatım oldu ama ilk mesajım kusura bakmayın arkadaşlar benimki şu şekildeydi onuda paylaşıyım.
    AddMap PC_CONTROL_BUTTON01 VB_AI_Y
    AddMap PC_CONTROL_BUTTON01 VB_FE_Y
    AddMap PC_CONTROL_BUTTON02 VB_AI_B
    AddMap PC_CONTROL_BUTTON02 VB_FE_CANCEL
    AddMap PC_CONTROL_BUTTON03 VB_AI_A
    AddMap PC_CONTROL_BUTTON03 VB_FE_SELECT
    AddMap PC_CONTROL_BUTTON04 VB_AI_X
    AddMap PC_CONTROL_BUTTON04 VB_FE_X

Önemli Not: Bu işlemlere başlamadan buttondata dosyasının yedeğini almayı kesinlikle unutmayın yoksa elinizdekindende olabilirsiniz. İyi oyunlar :)

Daha önce paylaşılıp paylaşılmadığına bakmadım arkadaşlar gereksiz konu kirliliği yaptıysam hakkınızı helal edin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerkubilay -- 27 Ekim 2015; 3:41:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 2013 Tuş Ayarları
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.