Şimdi Ara

FİFA 15 MOMENTUM REZALETİNİN ASLI.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fifa 15 season maçlarda rakiplerinize dikkat ederseniz, peş peşe mağlubiyetl serisi başladığınızda rakiplerinizi bir inceleyin: hep 1.ligden ve 1.lig kupasını pek çok kez almış palazlanmış elemanlardan oluşuyor.

Yani Fifa online maçlarda sistem sizin küme düşmenize karar vermişse sizi iyi oyunculara yem yapıyor. Bundan kurtuluşunuz yok.

Kendi takımızın oyun kuramadığını, takımın inanılmaz yavaşladığını, top kayıplarının arttığını bariz şekilde görüyorsunuz.

Momentum size döndüğünde de örneğin 2.ligde oynuyorsanız 3 veya 4. ligden zayıf elemanları size meze yaparak bir üst lige çıkmanıza izin veriliyor.

Sözün özü EA sports sistemi size ne kadar ekmek verirse sizde o kadar köfte yiyebiliyorsunuz, kendinizi çok yırtmanıza gerek yok, momentum tıkır tıkır işliyor. Bize de sadece senaryoyu oynamak düşüyor.

• ut'yi bırakalı 1 ay falan oldu. hatta fifayı bile pek açmıyorum. seneye de kesinlikle almayacağım. en son full bronz bi kadroya yenilmiştim :) o gün bugüündür oynamıyorum. 1 aydır sinir-stres falan yok. gayet relaxım.. arasıra career moda takılıyorum keyif veriyor.
  • momentuma inanmazdım ama inanmaya başladım.

Örneğin 2 gün falan oyuna girmediğim zaman ilk 2 maç harika oynuyorum her şey istediğim gibi. 2.Maçtan sonra abuk sabuk hareketler oluyor maçta gol yiyip kaybedeceğimi öyle hissediyorum ki resmen alıştım artık. O yüzden kendi kaleme atıp devam ediyorum maça. Normale dönüyor biraz oyun.
  • UT adamı sinir hastası yapar.Geçin mis gibi seasonsa kaliteyi görün.Kıran kırana maçlar oluyor.Momentum belasıda yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadece50

UT adamı sinir hastası yapar.Geçin mis gibi seasonsa kaliteyi görün.Kıran kırana maçlar oluyor.Momentum belasıda yok.

Ben season maçları yapıyorum, momentumun dibi var. Geçen gün Fransa ile oynuyorum, rakip PSG, rakibim inanılmaz oynadı, akın üstüne akın, direkte en az 5-6 şutu patladı, Kalecim Lloris deli gibi topları çıkardı, fark yemem gereken maçta rakibimin atamadığını görünce tamam dedim momentum bende.

Nitekim 2.yarı tek girdiğim pozisyonda Lacazette ile golü çaktım sonuç 1-0.

Ancak season maçlarda takım eşleşmesi inanılmaz dengesiz. Liverpool denen illet takım hangi takımı alırsam alayım burnumda bitiyor, Fenerbahçe, shakhtar donetsk, olympic lyon, Borussia mönchengladbach seçiyorum rakip Liverpool da Livepool. !!! Diğer baş belam Milan !!!

Birde oyun inanılmaz stresli. Maç yaparken saçlarım hemen yağlanıyor. Oyun çok iyi konsantrasyon istiyor. Hele 1 ve 2. ligde rakipler azman ötesi.

Fifa oynayarak kendimize işkence yapıyoruz resmen. Halbuki Lumino City gibi eğlenceli oyunları oynamak daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 16 Şubat 2015; 13:20:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Korgeneral

quote:

UT adamı sinir hastası yapar.Geçin mis gibi seasonsa kaliteyi görün.Kıran kırana maçlar oluyor.Momentum belasıda yok.

Ben season maçları yapıyorum, momentumun dibi var. Geçen gün Fransa ile oynuyorum, rakip PSG, rakibim inanılmaz oynadı, akın üstüne akın, direkte en az 5-6 şutu patladı, Kalecim Lloris deli gibi topları çıkardı, fark yemem gereken maçta rakibimin atamadığını görünce tamam dedim momentum bende.

Ancak season maçlarda takım eşleşmesi inanılmaz dengesiz. Liverpool denen illet takım hangi takımı alırsam alayım burnumda bitiyor, Fenerbahçe, shakhtar donetsk, olympic lyon, Borussia mönchengladbach seçiyorum rakip Liverpool da Livepool. !!! Diğer baş belam Milan !!!

Birde oyun inanılmaz stresli. Maç yaparken saçlarım hemen yağlanıyor. Oyun çok iyi konsantrasyon istiyor. Hele 1 ve 2. ligde rakipler azman ötesi.

Fifa oynayarak kendimize işkence yapıyoruz resmen. Halbuki Lumino City gibi eğlenceli oyunları oynamak daha mantıklı.

Bende oynarken terliyorum sürekli

• quote:

Orijinalden alıntı: Shredded

quote:

Orijinalden alıntı: Korgeneral

quote:

Bende oynarken terliyorum sürekli

Maç yaparken rakiplerimin çığlıklarını, küfürlerini duyuyorum. Aralarında mağlup olduktan sonra gamepad'lerini kıran vardır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FIFA 20 kariyer saçmalığı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rezalet ya en iyisi fifa 14 dü fifa world daha güzel olmuş fifa 15 den bu yönden
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

rezalet ya en iyisi fifa 14 dü fifa world daha güzel olmuş fifa 15 den bu yönden

Az önce bir kaç haftadır görmediğim 3.lige düştüm, Fifanın uyuz sistemi yine devreye girdi. Her defasında rakip olarak dengesiz takımlarla karşılaştım, hepsi güçlü takımlarla oynayan iyi oyunculardı, maçlarda oyun kuramadım bile. Rezil ettiler beni. Göz göre göre 3.lige düşürdü dangalak oyun motoru. 2-3 mağlubiyetten sonra momentum bozuluyor ve sizi averaj takımına çeviren bir moda giriyorsunuz. Yemişim Fifa'yı. Belki de 20.defa da olsa bırakıyorum. Yetti Artık.
  • serdar_gs kullanıcısına yanıt
    Bu videodaki spikerleri nerde bulabiliriz ? Orjinal oyuna aktarabiliyormuyuz bilen varmı ?
  • ben ps4 aldığımdan beri 15 sezon online seasons oynadım.
    8 title kupam var , 1 defa division 5 den 6 ya düştüm. çok sık oynamıyorum vaktim yok ama dün ilk defa division 2 ye yükseldim.

momentumu hissetiğim an kendimi sakinleştirip , rakip sahada pas yapmaya başlıyorum. topu mümkün olduğu kadar 2.bölgeye hızlıca taşıyıp robben ya da ribery ile çok top tuuyorum ayağımda. bir şekilde başımın çaresine bakıyorum. 15 sezon boyunca çok abuk subuk maçlara denk gelmedim.

takımım bayern. taktiğim 4-1-2-1-2....rakiplerimde en çok real madrid,sonra chelsea,barcelona...çok istisnai man. city geliyor.

psn: ultrasgalat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.