Şimdi Ara

Fifa 15 Kasma Sorununa Son! Very Very Low Kalite Oynama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
5
Favori
6.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gt635m ile low ayarda oynayamıyordum. kurcalarken kurcalarken sorunu kökten hallettim.

belgelerde ki fifasetup dosyanızı açın ve hepsini silip bunu yapıştırın. kalın işaretlediğim yeri 1 yaparsanız very low olur. birde öyle deneyin daha açık renkte oynarsınız.

AUDIO_MIX_MODE = 0
    CONTROLLER_DEFAULT = 0
    DISABLE_WINDAERO = 1
    FULLSCREEN = 1
    MSAA_LEVEL = 0
    RENDERINGQUALITY = 0
    RESOLUTIONHEIGHT = 720
    RESOLUTIONWIDTH = 1280
    VOICECHAT = 0
    WAITFORVSYNC = 1

oyunu sildiyseniz tekrar yükleyin deneyin mutlaka olur, gt635m'de bile yağ gibi akıyorsa sizde uçar

tabi oyun biraz karanlık oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 11 Eylül 2014; 0:08:54 >

• hiç oynayamamktan iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

hiç oynayamamktan iyidir

sen ne anlarsın be zengin. biz fakirler yıllarca bf4'e imrenip cs 1.5 atmış adamlarız bize bunlar çok lüks geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofsaytı Bozan Stoper

quote:

hiç oynayamamktan iyidir

sen ne anlarsın be zengin. biz fakirler yıllarca bf4'e imrenip cs 1.5 atmış adamlarız bize bunlar çok lüks geliyor

bana zengın dedi ya la ben 1.5 değilde 1.6 oynuyordum farkım yok sızlerden

• Sende nası bi donma vardı ? Bende ea simgesi itibariyle mütiş kasma var yani maçı resim resim görüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gt550m 2gb , i7, 6 gb ram var bunda bile messinin olduğu ekranda uzun süre bekleme sonrasında aşırı kasan oyun??? :)
  • Helaal olsun akiyor +1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mafia 3 kasma sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fifa 14 te de olur mu ki
  • Hocam bu şekilde yapınca benim oyun da resmen akıyor ama çimler suluboya gibi gözüküyor sizde de öyle mi? Ekran kartım gt525m

• arkadaslar ayni ayarlarda renderingquality 2 yapin sorun yasamazsiniz hem de ekran sonuk olmuyor gayet canli bi sekilde oynayabiliyorum. i5 islemci 8gb ram ve radeon hd7670m ile.

• Hocam bende 9600 gt var işe yararmı dx 10.1 ama açtım ben oyunu fakat baya bi donma var

• Keşke Silmeseydim Oyunu
  • quote:

gt635m ile low ayarda oynayamıyordum. kurcalarken kurcalarken sorunu kökten hallettim.

belgelerde ki fifasetup dosyanızı açın ve hepsini silip bunu yapıştırın. kalın işaretlediğim yeri 1 yaparsanız very low olur. birde öyle deneyin daha açık renkte oynarsınız.

AUDIO_MIX_MODE = 0
    CONTROLLER_DEFAULT = 0
    DISABLE_WINDAERO = 1
    FULLSCREEN = 1
    MSAA_LEVEL = 0
    RENDERINGQUALITY = 0
    RESOLUTIONHEIGHT = 720
    RESOLUTIONWIDTH = 1280
    VOICECHAT = 0
    WAITFORVSYNC = 1

oyunu sildiyseniz tekrar yükleyin deneyin mutlaka olur, gt635m'de bile yağ gibi akıyorsa sizde uçar

tabi oyun biraz karanlık oluyor.

Bende de gt 635m var ama acaba nerede aksiyorsun?

Ben 1280*720'de high render'da takilmadan oynuyorum. Sadece WINDOWS AERO THEME disabled ve lock to 30 FPS

• quote:

quote:

hiç oynayamamktan iyidir

"sen ne anlarsın be zengin." bunu gördüm aklıma şu geldi birden duygulandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simos35 -- 11 Eylül 2014; 22:18:56 >

• oldu sana fifa 2005
  • hocam merhaba.bende gt540 m 2 gb ekran kartı 4 gb ram i7 2630 qm işlemci var..60 fps de oyunu oynuyorm görüntü kalitesinde sıkıntı yok ama sahanın alt tarafında görüntüdeki akıcılık gidiyo acaba ram i 8 gb yaparsam o akıcılığı her yerde görebilirmiim yoksa bu ekran kartıylamı alakalı şu fps olayı? ne dersin değerli cevabını bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19FBurak07

Hocam bende 9600 gt var işe yararmı dx 10.1 ama açtım ben oyunu fakat baya bi donma var

hocam sa 10.1 de açıyormu oyunu boşuna ekran kartını deiştirmeyelim
  • Beyler sorun sizde değil sorun oyunda Demo olduğu böyle sorunlar çıkabiliyor çoğu herkesin Full u çıktığında duzelecektir

• ya fifa 14ü highta oynadım sıfır donma 15 te bu ayarda bile donup kalma sorunu var anlamadım ya :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: bero 20

ya fifa 14ü highta oynadım sıfır donma 15 te bu ayarda bile donup kalma sorunu var anlamadım ya :S

Çünkü oyun " next gen " anlaşılmayacak bir şey yok burda.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.