Şimdi Ara

FIFA 15 Ana Konu -Türkiye Ligi Döndü + 20 EPL Stadyumu- (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
3
Favori
15.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam yanlisiniz var ben bu sabah 2 saat oynadim, kapattim. Suan 3 saatiniz kaldi yazdi. Hala devam edyorum oynamaya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanext

Premier lige daha cok onem vermişler.Skorbord ,oyuncu bilgi temaları tamamen gercek lig ile aynı.Sanki premier lig macı gercekten baslıyor havası var.mac esnasında diğer liglerden daha cok bilgilerin :futbolcunun kac metre kostugu ,topa sahip oldugu,verdiği toplam pas ,şut asist sayısı,spikerin örneğin chelsea deki drogba nın galatasardaki performansı nı yaklasık 1 dk kadar anlattı ve şunanki durumuna da degerlendirdi önerilerde bulundu.

La liga da bu kadar detay olmadı.Sanırım bu sene Premier lige ayrı bir extra özeni var EA in.

Premier League'e sponsor. Dunya'da ki en iyi soccer league'i oldugu icin bence iyi Premier League'e focus olmalari ama diger league'leri bosvermekde iyi degil tabiki
  • Zyprox Z kullanıcısına yanıt
    Evet hocam dediğin gibi bende yabancı forumlarda kapattıgın zamanda süre işliyor diye yazmışlar ona aldandım. .Ama senin dediğin dogru hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifaya acemi biri olarak bir sorum.var.bu ultimate team bolumunde kendi otomarik bir baslangic takimimi veriyor yoksa bizmi seciyoruz takimi??biraz karisik geldi:)

• beyler bu access için 5$ verip iptal edebiliyormuyuz? Yani senelik mi üye olmak lazım aylık ta oluyor mu? Senelik ise 6 saat oynamak için 50-55$ çok para gibi :)
  • UT oynayan kimse yok mu ya. Ronaldo geldi kiralık ronaldo görsün şu gözler dedim yarım saattir rakip arıyorum :D

• Aynen katılıyorum hocam.EA den hiç ummadıgm beklemediğim bir sistem.Bence Xbox One a özel olması da cok iyi olmuş.

Verilen bedava oyunlarda hit oyunlar. BF4 ,NFS Rivals,FİFA14 bunlar hala populer oyunlar.%10 luk indirimle Fifa yı 88 TL. komik bir rakama aldım :)) Ayrıca 6 saatlik ön oynamada yeterli geldi bana .Halen cıkısına gunler olmasına ragmen 3 saatim daha var.Bu sistem gercekten ilac gibi geldi.5 dolar bence hiçbisey.İlerde Titanfall da eklenir Plant vs zombies de gelir .

• oyun demo 'da daha sağlamdı... tam sürümde biraz daha fifa 14'e yatkın... umarım update ile daha ii olur. Yada buda beta sürümü .Top fiziğini beğenmedim, demoda harkaydı.
  • Packtan aguero cikti beyler Tr ligi kadrosu kuracaktim sadece yanina birde ingiltere kurariz belki artik kalan para ile

• Demo mükemmele yakın bir oyundu full sürüm nerdeyse mükemmel olmuş ilk izlenim olarak..Oyun hızı biraz daha yavaşlamış , paslaşmalar şutlar dribbling herşey çok dengeli şu anda..2008'de yeni motoro geçtiğinden beri en büyük sıçramayı bu sene yapmış Fifa..Grafikler , atmosfere vs. hiç girmiyorum zaten çok iyi..
  • Bugun online mac yaparken rakip 2 golunu uzaktan atti ve bayagi uzaktan.isin ilginc tarafi ise o noktalardan 4 kere sut cekti 2 si girdi..yani bariz belli ki bilerek denedi hep oradan..canimi sıktı biraz bu iş...fifanin klasik belli takintilari devam ediyor sanirim..:((

• quote:

Orijinalden alıntı: saitates

Bugun online mac yaparken rakip 2 golunu uzaktan atti ve bayagi uzaktan.isin ilginc tarafi ise o noktalardan 4 kere sut cekti 2 si girdi..yani bariz belli ki bilerek denedi hep oradan..canimi sıktı biraz bu iş...fifanin klasik belli takintilari devam ediyor sanirim..:((

oyunun full sürümü mükemmele yakın felan değil... Demo sürümünü hayranlıkla oynadım ama full sürümde top fiziği bir garip.

Dirk kuyt ile tam orta sahanın ortasından 2 tane gol attım.Yine kuyt ile uzaktan 3*4 tane gol attım, Sow ile attım. Gökhan gönül ile attım. Acaba benim versiyonda mı bir bug oldu bilmiyorum ama 8 şut çekersem 7si giriyor
    Suarez ile attım ortasahadan attım , messi ile attım... Kaleciler inanılmaz önde duruyor ve orta sahadan vurduğunuz şutlar tsubasanın kartal vuruşu gibi gidiyor şak içerde.
    30 metre civarlarından Diego emre Alper Mehmet topal ,,, golleride kaydettim ve ea sports'a gönderdim.

Böyle "feel the game " felan olmaz. arkadaşlar 10 maç yaptım uzaktan bir sürü golüm var. Patır patır gol oluyor ve bunlarıda record ettim. Oyunda bir şeyler yanlış bunları düzeltmeleri lazım.
    Fifa14'de orta gol mevzusu vardı, onun önünü kapatarak bir şeyler yaparak geçmeye çalışıyorduk ama bu şut mevzusu benim sinirimi çok bozdu.

Demoyu açıyorum oynuyorum, onda ki top fiziği ile full sürümde ki top fiziği farklı. Şu oyunu oynayamayan "GOL ATAMIYORUZ "Diyen amatör oyuncular yüzünden kalecileri dahada basite indirgemişler geleni geçeni atıyorum.

Gollerin çoğunu upload ettim arkadaşlar izleyebilirsiniz.

Demoda topla ilerlerken topun ayağımda olduğu hissini anlıyordum ,topun ağırlığını şutun hızını anlıyordum , neymar ile çaprazdan girerken hissediyordum.

Bunda yağ gibi akıyor arkadaş , top balon gibi... İnşallah düzeltirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinancagri -- 21 Eylül 2014; 0:35:24 >

• sinancagri kullanıcısına yanıt
    Demo'ya görede gerileyeni ilk kez duydum. Deneyemedim full sürümü ama yorumlar hevesimi kırdı İnşallah Fifa 14'deki gibi ilk gün güncellemesiyle düzelir.
  • Premier lig de bugun 7 mac yaptım.Demo ile aynı bence.Bir farklılık goremedim.Ancak yapay zeka bazen sapıtıyor.4-0 yenikken son 10 dk da macı 5-4 cevirdim.Hic uzerime gelmediler.Topu aldıgım gibi kaleye gidiyorum Bir Allahın kulu dur demiyor.Umarım bunları update ile duzeltirler.Sanırım oyun tam işlevsel değil şu anda.Çıkışında update ile düzeltilir.

• quote:

Premier lig de bugun 7 mac yaptım.Demo ile aynı bence.Bir farklılık goremedim.Ancak yapay zeka bazen sapıtıyor.4-0 yenikken son 10 dk da macı 5-4 cevirdim.Hic uzerime gelmediler.Topu aldıgım gibi kaleye gidiyorum Bir Allahın kulu dur demiyor.Umarım bunları update ile duzeltirler.Sanırım oyun tam işlevsel değil şu anda.Çıkışında update ile düzeltilir.

Hangi zorlukta oynuyorsunuz ? Ben demoyu legendary'de oynamıştım yapay zekaya bayılmıştım. Hem zorluğu bakımından hem akıllı hamleleri bakımından. Bir sürüde soru sordum 2 gün kaldı oyunun çıkmasına sabırsızlığım tuttu
  • Profesyonelde oynadım.Şöyle bir sey var.Pro da oynasam dahi atak yapamıyorum baze de seri şekilde gol atıyorum.yapay zeka napıcagına karar veremiyor :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Vahlok

quote:

Premier lig de bugun 7 mac yaptım.Demo ile aynı bence.Bir farklılık goremedim.Ancak yapay zeka bazen sapıtıyor.4-0 yenikken son 10 dk da macı 5-4 cevirdim.Hic uzerime gelmediler.Topu aldıgım gibi kaleye gidiyorum Bir Allahın kulu dur demiyor.Umarım bunları update ile duzeltirler.Sanırım oyun tam işlevsel değil şu anda.Çıkışında update ile düzeltilir.

Hangi zorlukta oynuyorsunuz ? Ben demoyu legendary'de oynamıştım yapay zekaya bayılmıştım. Hem zorluğu bakımından hem akıllı hamleleri bakımından. Bir sürüde soru sordum 2 gün kaldı oyunun çıkmasına sabırsızlığım tuttu

ben orta sahadan 4-5 tane gol attım diyorum siz bana yapay zekadan bahsediyorsunuz ?

burada benim nasıl Fifa oynadığımı arkadaşlar konuşmuştur , buna şahit olup bana hangi zorlukta oynuyorsun demende garip ...

valla benim moralim çok bozuldu... inşallah düzelir düzelmezse söverim böyle iş olmaz.

vuruyorum gol oluyor ((( gole sevinemiyorum ))) yau Kuyt kartal vuruşu yapıyor orta sahadan :D goller upload ettim açın izleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinancagri -- 21 Eylül 2014; 1:39:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sinancagri

quote:

Orijinalden alıntı: Vahlok

quote:

ben orta sahadan 4-5 tane gol attım diyorum siz bana yapay zekadan bahsediyorsunuz ?

burada benim nasıl Fifa oynadığımı arkadaşlar konuşmuştur , buna şahit olup bana hangi zorlukta oynuyorsun demende garip ...

valla benim moralim çok bozuldu... inşallah düzelir düzelmezse söverim böyle iş olmaz.

vuruyorum gol oluyor ((( gole sevinemiyorum ))) yau Kuyt kartal vuruşu yapıyor orta sahadan :D goller upload ettim açın izleyin.

Size demedim hangi zorlukta oynuyorsunuz diye. Gökhanext'e dedim. Sizin olayın yapay zekayla ilgisi yok. Varda kaleci yapay zekasıyla. Demodada biraz sıkıntılıydı. Plaseler kolay gol oluyordu çünkü kaleciler yanlış yerde bekliyordu. İnşallah ilk gün yamasıyla düzelir. Gollerinizi izleyecem birazdan

• quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

FIFA 15'nin trailer ve environmental effectlerini gayet begendim. Demo'yu oynadim ama oyunu almak ya da almamak konusunda kararsizin, sizce 70 bucks verip almaya deger mi ?

70 bucks kac dolar ediyor hesaplayıp ona göre söyleyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatroxx

quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

FIFA 15'nin trailer ve environmental effectlerini gayet begendim. Demo'yu oynadim ama oyunu almak ya da almamak konusunda kararsizin, sizce 70 bucks verip almaya deger mi ?

70 bucks kac dolar ediyor hesaplayıp ona göre söyleyelim

bucks zaten dolar demek.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.