Şimdi Ara

Fifa 14 ün grafikleri kötü değil mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • senelerdir fifa oynarım açıkcası fifa 12 ve fifa 13 ü çok başarılı buluyorum ama fifa 14 ü yükledim bugün internetten buldum ve cidden rezaletti geri kapadım hani fifa 13 ün müthiş grafiklerinden sonra fifa 2003 grafiği görmek üzücü geldi bana hani oynanabilirliği hakkında yorum yapmicam sonuçta her fifa bi alışma dönemi istiyor

hani internetteki versiyondandır dicem ama yayınanan demoyu da gördük geçen sene orjinal fifa almış 4 arkadaşım da vazgeçtiler bu sene almaktan ama internette de kötü bi yoruma rastlamadım hani pes 14 çok kötü olduğu için mi batmıyor yoksa sadece bize mi öyle geliyor bi de sizin yorumlarınızı alim dedim

• zaten fıfa 12 13 ve 14te oyun içinde bi değişiklik olmamış. fıfa 13 te fıfa 12de olmayan bi antranör eklenmiş. bide kamermanlar filen filan. ondan başka bi değişklik olmamış.Bence oyun içini deiştirmemiler.Skor tablosu felan filan 11 12 13 14 te aynı. 12de oyunucu yüzleri belli olmuyordu. 13te bu sorun yok.
  • ya bişeyide beğenin arkadaşım herşeye konu acıp olumsuz olumsuz konusuyorsunuz. fifa oyun grafğini cok iyi yapıyor ama yüzleri hiç becereiyordu yanlız bu 14te cok cok iyi yapmıslar yüzleride. grafikler zaten harika.. adamlar ne yapsa beğenmiyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

ya bişeyide beğenin arkadaşım herşeye konu acıp olumsuz olumsuz konusuyorsunuz. fifa oyun grafğini cok iyi yapıyor ama yüzleri hiç becereiyordu yanlız bu 14te cok cok iyi yapmıslar yüzleride. grafikler zaten harika.. adamlar ne yapsa beğenmiyorsunuz

+1966

Grafiğe bu kadar takılmamak lazım 1920x1080 çözünürlükte son ayarlar oldukça iyi. Oyunda grafiğe bakandan gerçek oyuncu olmaz bana göre. Towns grafikleri bile harika bana göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

ya bişeyide beğenin arkadaşım herşeye konu acıp olumsuz olumsuz konusuyorsunuz. fifa oyun grafğini cok iyi yapıyor ama yüzleri hiç becereiyordu yanlız bu 14te cok cok iyi yapmıslar yüzleride. grafikler zaten harika.. adamlar ne yapsa beğenmiyorsunuz

+1966

Grafiğe bu kadar takılmamak lazım 1920x1080 çözünürlükte son ayarlar oldukça iyi. Oyunda grafiğe bakandan gerçek oyuncu olmaz bana göre. Towns grafikleri bile harika bana göre.

pes 2006 bile harikaydı :)

• 14 zaten kötü bence.
  • oyunculuk grafikten olmaz ama benden iyi bir oyuncu olmadığına da bahse varım grafiklerdeki optimizasyonu hallettim indirdiğim versiyondaki sıkıntılardanmış ama hala yüzler kötü

bu arada legendary modda oynadım 2013 de yapanını pek görmedim

2014 ün top sürüşüne iyi diyosanız ben zaten bişi diyemem size ronaldo bile ayağından hababam topu aşıyor ve sürekli faul olma durumu var tamam fiziksel motor harika tepkiler gerçek ama gerçekte o tepkilere neden olucak durumlar gerçekleşmiyor bence bakış açınızı biraz genişletin gelin öyle konuşalım

ayrıca da iyi olanın hakkını veririm fifa 2003 den 2006 ya kadar oynadım pes 2006 yı daha çok beğendiğim için pes oynadım ama 2010 a kadar fifa pes karışık gitti 2010 dan beri de pesi oynayanlara anlam verememekte ve fifa oynamaktayım bence bu sene olmamış menülerin tasarım güzel ama kullanışsız

@
    Assassin2016

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trizor -- 17 Ekim 2013; 19:23:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: trizor

oyunculuk grafikten olmaz ama benden iyi bir oyuncu olmadığına da bahse varım grafiklerdeki optimizasyonu hallettim indirdiğim versiyondaki sıkıntılardanmış ama hala yüzler kötü

bu arada legendary modda oynadım 2013 de yapanını pek görmedim

2014 ün top sürüşüne iyi diyosanız ben zaten bişi diyemem size ronaldo bile ayağından hababam topu aşıyor ve sürekli faul olma durumu var tamam fiziksel motor harika tepkiler gerçek ama gerçekte o tepkilere neden olucak durumlar gerçekleşmiyor bence bakış açınızı biraz genişletin gelin öyle konuşalım

ayrıca da iyi olanın hakkını veririm fifa 2003 den 2006 ya kadar oynadım pes 2006 yı daha çok beğendiğim için pes oynadım ama 2010 a kadar fifa pes karışık gitti 2010 dan beri de pesi oynayanlara anlam verememekte ve fifa oynamaktayım bence bu sene olmamış menülerin tasarım güzel ama kullanışsız

@
    Assassin2016

Topu açıp açmamak senin yeteneğine kalmış.Önce oyunu orijinal alın da sonra eleştirin.Bu arada senden iyi oyuncuyum.

• orjinalini almam için test etmem lazım değil mi :) emin ol değilsin

edit: yetenekle alakası yok ben 2013 ile arasındaki farkı diyorum elbet alışıcaz buna da ama bence iyi oyuncuları koşturmadan top sürerken bile çok kolay bi şekilde top kaptırmaması lazım messi ile hakan balta arasındaki fark belli olmalı bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trizor -- 17 Ekim 2013; 20:45:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.