Şimdi Ara

Fifa 14 FUT Hakkında Sorular!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,Fifa 14 aldım 3 gün önce Ultimate team'i Fifa 13'de denemiştim ancak tam anlamıyla hiç oynamamıştım...FUT olayına bu sene girdim,fakat aklımda bazı sorular var FUT olayını iyi bilenler cevaplarsa sevinirim.

1-Oyuncu kontratları çabucak bitiyor,ne yapmam lazım kontrat olayı nasıl işliyor?
    2-İyi bir team chemistry yapmak için ne gerekiyor,şuan chemistry'm 43 4-4-2 ile oynuyorum ve kadrom ise şu şekilde;
    Cavalieri
    Arbeloa---- Biava---- M'Biwa----Antunes
    Rodriguez---Lampard---Dzemali---Mertens
    Szalai---Necid

Bu takımı 4 adet FUT Gold Pack'ten çıkanlar ile yaptım,hani ne yapmam lazım bilmiyorum,hepsini satıyım desem yeni kadroyu nasıl kuracağım iyi bir şekilde?
    3-FUT nasıl işliyor genel olarak,mesela Single Player Season var , Single Player Tournament var,Online Season var,Online Tournament var,Online Single Match var...Hangisini oynayacağım,hangisi daha çok Coin kazandırır falan hani genel olarak FUT'u anlatırsanız sevinirm...

Şimdiden teşekkürler...

• Transferi bende anlamadım adamı satın alıyorum kontrat yapmam lazım nasıl olacak belli degil ve hangisinin daha fazla para kazandırdıgı yazıyor turnuvalarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilen varsa yazsın,

Teşekkürler...
  • Kontrat kartlari alcaksiniz arkadaslar bu trasfer icin oyuncu aradigimiz yer varya oralari karistirin klup malzemeleri satiliyor sakat oyunculari felan iyilistirmek icin karrlar var

• Transfer-contrat search bölümünden kontrat alabilirsiniz. Apply cons. Diyerek oyuncunuz üzerinde kullanabilirsiniz. En uygun online coins kasmak için online season bölümünde oynayabilirsiniz. Bi müddet maddi sıkıntı cekiceksiniz. 20 liraya kiyip 100.000 coins alabilirsiniz (forumda satan bulursunuz)
    Chemistry yükseltmek için oyunculariniz ayni irktan , ligden veya takımdan olmali. En uygunu ayni ligtir. Yardimci olabildiysem ne mutlu bana.

• konuyla ilgisi yok ama klavyede çalım tuşları nedir arkadaşlar =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.