Şimdi Ara

FIFA 12 - Vole Atmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bazı videolar izliyorum. Adamlar istediği zaman vole ve diving header tarzı vuruş yapabiliyorlar. Ben havadan top gelince şuta basıyorum artık ne kısmet gelirse, kafa,şut falan. Bir tek top tam ayağa gelirken şuta basarsam vole vurabiliyorum. O da her zaman işlemiyor.
    Bunun bir tuşu falan var mıdır?

• L2'yle suta basarsan Akrep Vuruşu,Diving Header,Volley,Bicycle kick hepsini yapabilirsin ama topun nerene geldiğide önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk-eagle

L2'yle suta basarsan Akrep Vuruşu,Diving Header,Volley,Bicycle kick hepsini yapabilirsin ama topun nerene geldiğide önemli

Teşekkürler. L2 o pozisyonlarda anahtar tuş mudur?
    Peki oyuncularda ki Acrobat özelliği birşey katıyor mu?
  • Çalım atarken l2 tuşuyla beraber Sağ analogu oynatarak çeşitli kombinasyonlarla calım atabilirsin :) bunun için youtubeda fifa 12 skill tutriol diye aratırsan yardımcı olucak videolar çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sina1905

Çalım atarken l2 tuşuyla beraber Sağ analogu oynatarak çeşitli kombinasyonlarla calım atabilirsin :) bunun için youtubeda fifa 12 skill tutriol diye aratırsan yardımcı olucak videolar çıkar

O seviyeyi aştım hocam. Skill moveslarla ilgili sorunum yok. Bugün No-Look Shoot attım Messi ile. L2 ve şut kombinasyonu ile işe yaradı. "Flair" traiti sayesinde oldu bu sanırsam?
  • kilit tuş L2 mesela soldan giderken sağdan içeri giren forvetin önüne L1 üçgenle pas attıktan sonra L2 şut kombinasyonunu denersen topun düştüğü yerlere göre değişik vuruşlar yapıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa2002'de Kafayla Gol Atmak
    24 yıl önce açıldı
    fifa 23 oyundan atıyor!!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.