Şimdi Ara

pes 11 şut

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok az bassam bile dağlara taşlara gidiyo uzaktan gol atmak zor sert şut çekmenin taktiği nedir? İnternette o ya basın falan diyola ama ben bi farkını göremedim

• up
  • Selamlar, kullanma klavuzunda kombinasyonları bulabilirsiniz ama ben yardımcı olmaya çalışayım.

Şuta bastıktan hemen sonra koşma tuşu (L1)'e basılı tutarsanız topun dibine girip hafifçe aşırtıyor ve kalecilerin en çok gol yedigi durumdur oyundaki. Şut barını sonuna kadar doldursanız bile üstten out'a çıkma şansı yok, hep kale içine atar adamınız.

Şuta bastıktan hemen sonra R1'e basılı tutarsanız eski klasik yüksek aşırtma vuruşu yapar ama bununla gol atabilmek için kalecinin biraz önde olması ve sizinle kaleci arasında mesafa olması gerekir. Çok fazla basarsanız out'a cıkması işten değildir.

Şuta bastıktan hemen sonra R2'ye basılı tutarsanız kontrollü ayak içi plase atar, veya gelişine bir topa şut çekiyorsanız yavaş vurur, dağa taşa atmaz :)

Deneyin farkı görün.
  • bilgisayardan oynuyorum ona göre yazar mısın tuşları
  • Aynen bende de bu sorun var uzaktan çekilen şutlar kesinlikle gol olmuyor . Ya orta açıp kafa vole vurucan ya da karambol anlarında veya kaleci ile karşı karşıya kalıp gol atıcaksın başka türlü PES 11 de gol atılmıyor .
  • Soyle oluyor pes 2010 daki gibi caprazdan yok cok uzaktan gol olmuyor ama ceza sahasi ndan ve ceza sahasi onunden cok gol alabiliyor onemli olan hangi koseye daha rahat vurabilecegine karar vermek suttan sonra orta tusuna basarsaniZ yuksekten asagi dogru gider ama bendede ise yaramadi ben suttan sonra ara pasina basiyorum muthis gidiyor cok sert ama tabi hepte olmuyor denemenizi oneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: rico34

Soyle oluyor pes 2010 daki gibi caprazdan yok cok uzaktan gol olmuyor ama ceza sahasi ndan ve ceza sahasi onunden cok gol alabiliyor onemli olan hangi koseye daha rahat vurabilecegine karar vermek suttan sonra orta tusuna basarsaniZ yuksekten asagi dogru gider ama bendede ise yaramadi ben suttan sonra ara pasina basiyorum muthis gidiyor cok sert ama tabi hepte olmuyor denemenizi oneririm

Şu şut çektikten sonra arapasına basmayı deneyeceğim teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pes 2013 Real Madrid Taktik
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arapasina basip cekmeyin sut vurduktan sonrada basili tutun
  • onu okudum ama bi türlü beceremedim
  • aynen bende bir farkını anlamadım normal şut çekmeyle aynı gibi geliyor
  • hocam etkili şut vurabilmen için vuruş açını iyi ayarlaman gerek.buda zamanla olacak bir şey.zamanla nerden nasıl vuracağını kestiriyorsun
    şut tusuna basıp çekeceksin böylece yerden etkili şut vuracaksın
  • Eğer oyuncunun vuruş açısı güzel değilse dağlara taşlara vuruyor bu yüzden açıyı ve vuruş gücünü güzel bir şekilde ayarladığında istediği şeye ulaşabilirsin
  • bence arkadaş onları çoktan kavramıştır bende Pes 11 i ilk oynadığımda böyleydi ve artık Konami oyun yapmasın Pes 10 u geliştirseydi daha iyidi vs vs diyodum taki 15 - 20 maç yapana kadar sonra alıştıkça diyosun ki Pes 10 u nasıl oynadım lan ben
  • binlerce teşekkürler işe yaradı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.