Şimdi Ara

Fifa 12 Ultimate Team. [PC] Ana Konu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
2
Favori
17.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ultimate modu oynadım gerçekten muhteşem. yanlız benim sormak istediğim expanded edition key aldım. nerden onaylatacağım şu keyi?
    bi de uyarmak istediğim bir konu var güncelleme çıkmış ama yapmayın arkadaşlar. sorun var. ben ikinci defa oyunu indiriyorum:( sinir oldum. yabancı sitelere de baktım. bu sorunu yaşayan bir tek ben değilmişim. İLGİLİLERE DUYURULUR.
  • Bu arada oyun icinde arkadas bul-ekle problemi hala devam ediyor sanirim
    ben onu da bulamadim

bu PES in her seneki online hileleri
    Fifa'nin kullanicilari birbirinden uzak tutma cabasi
    bu firmalar anlasip kasitli olarakmi gerzek oluyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: scarface2

herkese merhabA...
    ultimate modu oynadım gerçekten muhteşem. yanlız benim sormak istediğim expanded edition key aldım. nerden onaylatacağım şu keyi?
    bi de uyarmak istediğim bir konu var güncelleme çıkmış ama yapmayın arkadaşlar. sorun var. ben ikinci defa oyunu indiriyorum:( sinir oldum. yabancı sitelere de baktım. bu sorunu yaşayan bir tek ben değilmişim. İLGİLİLERE DUYURULUR.

guncelleme yaptigimda bende de aynisi oldu ve yeniden indirdim
    origin denen program ozentisine israrla install setup sakli kalsin dedigim halde silmeye devam ediyor

diyorum ya gerzekler diye
    bosa demiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prosatarus

quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

Key almıştım ben de... Dün oynayabildim online 6 maç. Daha ultimate team moduna bakamadım. Bu akşam da bununla ilgilenirim o zaman...

request gonderdim hocam

Akşama onaylarım, dün 7-8 arkadaşı ekledim, bir o kadar da onayladım. Turnuva falan kursak hiç fena olmaz aslında... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cannavaro1903

pc için de mi ut varmış vay arkadaş

pcde ps3 gibi mi peki gerçekten oynanış. her sene aynı terane cünkü bi değişiklik oldugu falan yoktu. bir de pcde virtual pro varm arkadaşlar?

Eveet var, hangisini oynayacağımı şaşırdım zaten...
  • PC'ler bu konuda toplansın bence de. Diğer konu çok karışıyor. Origin id: drk95

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GooodJob -- 2 Ekim 2011; 13:57:27 >
  • Bende yaptım bir kaç maç .Şu sakatlıklarla kontratlar beni delirtiyor Tam toparlıyorum takımı hop bidaha kontrat.Neyse şimdi en yakın kontrat bitimi 8 maç.Ozamana kadar paramı biriktiriyimde bi gold pack alayım :)

Origin ID : hErohEro40
  • Diğer başlıkta bazıları parayla coin satıyor. Acaba bilgisayarda da bu mümkün mü?
  • Origin ID : NeCRiS_44
  • yav bu modun tam çözümü vs bir şeyi yokmu anlamadım gitti,boşuna key aldım galiba.
  • Arkadaşlar keyim yarın geliyor. Origin id : Noojgard . donanimhaber nickime göre arada j var ona göre :)
  • Konuşalımda konu şenlensin biraz

Arkadaşlar kolay para kazanma yolları nelerdir ? Maç yapmak bir yere kadar tabi yaptığımız satışların kasaya büyük etkisi var.Şu mübadele ortamında iyi bir vurgun yapılabilirmiş gibi geliyor bana
  • arkadaşlar ultimate de antrenörler nasıl takıma dahil oluyorlar. ben ya club denilen yere attım yada pile olan yere şu ana tam ismi yok aklımda. trade pile olucak sanırım. neyse bu konuda bir bilgisi olan cevaplarsa sevinirim. bu arada ekleyin benide:)
  • Arkadaşlar standart key alan biri ultimate team'i açmak için ne yapmalı.. Ben key alırken expanded key gelmemişti biraz acele de ettik almadık.. Şimdi merak ettim açıkçası nasıl birşey olduğunu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

Arkadaşlar standart key alan biri ultimate team'i açmak için ne yapmalı.. Ben key alırken expanded key gelmemişti biraz acele de ettik almadık.. Şimdi merak ettim açıkçası nasıl birşey olduğunu...

Standart key ile ultimate team oynanabiliyor ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

Arkadaşlar standart key alan biri ultimate team'i açmak için ne yapmalı.. Ben key alırken expanded key gelmemişti biraz acele de ettik almadık.. Şimdi merak ettim açıkçası nasıl birşey olduğunu...

Ultimate team açmak için normal key yeterli arkadaşın dediği gibi .
  • Coin kasmanın yolları nelerdir :) bıktım 15 maç yapıo gold paket almaktan :D kontratlar sakatlıklar zora sokuyo adamı. kısa yoldan ucuz yollu coin kasabilsem rahatlıcam.
  • oyun cikali daha 4 gun olmusken oyundan sikilip kolay yoldan sunu bunu nasil yaparim diyen arkadaslar
    bundan 2 hafta sonra da online maclardan sikilip hilelerle maclardan kacacaklar

sizin icin harika bir fikrim var, oynamayin arkadasim oynamayin
    madem canin sikiliyor kasarken neden oynuyorsun
    psikopatmisin demezlermi adama ?
  • Arkadaşlar bazı oyunculara tradeden bakarken üstünde beyaz ışık gibi bir şey yanıyor bu ne anlamda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: noogard

Arkadaşlar bazı oyunculara tradeden bakarken üstünde beyaz ışık gibi bir şey yanıyor bu ne anlamda ?

dogru anladiysam rare item mantigiyla yapmislar
    spesifik ozellikleri olan, esdeger kartlardan daha degerliler. Simdilik bu kadarini anlayabildim bende
    bir nevi bonus gibi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.