Şimdi Ara

Fifa 12 iyi şut nasıl çekilir PC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar genelde online oynuyorum. cezasahası içinde kaleciyle karşı karşıya genelde plase çut çekiyorum ancak öyle gol olabiliyor. Başka türlü gol pek atamıyorum şansa girenler hariç. Ama birçok arkadaş sert ve etkili şut çekiyor mesela cezasahasına çaprazdan giriyor ve çatala ve son derece sert şutla güzel goller atabiliyor. Bu konuda önerileriniz nedir. şut tuşuyla aynı anda basmamız gereken tuş var mıdır. Yönler falan. Teşekkürler

• kalecinin boşta bıraktığı yani uzak köşeye sert şut çekebilirsin yönü çapraza ayarlayarak kaleciye çok yaklaşmadan şut barını yarım veya yarımdan biraz daha fazla doldurarak doksana atabilirsin :) hareket yaptığımız tuş o ben joystick ile oynadığım için L2, klavyeden oynuyosan onu ayarlarsın kendine kolay gelen bi şekilde.yalnız her oyuncu kaleyi tutturamıyor uzun şutları iyi olan bir oyuncu lazım 80 veya üstü iyidir.kaleciye çok yakınken de plase şutla bitiriciliği iyi olan oyuncularla daha rahat atılıyor.ben genelde sert şut çekerek atıyorum daha hoşuma gidiyor yakından plaseler sıktı artık :/ plase şutla gol atmayı uzaktan daha çok seviyorum.traitslerinde finesse shot olan oyuncularla uzaktan çok şık plase şutla goller atılıyor ronaldinho, kaka vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emil175 -- 24 Aralık 2011; 22:23:28 >
  • Ben maçlarda kalecilerle genelde çok fazla karşı karşıya kalıyorum. Ancak %90'ı nı atamıyorum. Bunu nsıl düzeltebilirim. Plase çalım falan yemiyor benim karşımdaki kaleciler.
  • uzaktan şutlar mükemmel, sadece falso vermeyi yapamıyorum karşı karşıya gollerde sorun oluyo
  • Öyle yapmıyacan gir ceza sahasına sonra yanındaki adama pas ver kaleci pas vermeden sana yaklaşacağı için o boş klaye gol atıcaktır olmadı aşırtma yap oda yapay zeka iyi olduğundan zorda olsa gol oluyor.
  • uzaktan gördümmü takacaksın
  • slider saçmalığı yüzünden uzaktan vurunca hemen gol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gastly06

slider saçmalığı yüzünden uzaktan vurunca hemen gol

Onlineda slider diye birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepard

quote:

slider saçmalığı yüzünden uzaktan vurunca hemen gol

Onlineda slider diye birşey yok.

adamlar hilesini bulmuş nasıl yok
    Biz kaplumbağa gibiyken adamlar uçuyo hatta konusu vardı burda

• PS3 de hiç karşılaşmadım dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepard

PS3 de hiç karşılaşmadım dostum.

pc versiyonunda benim ki kardeş
  • Uzaktan şut anı yakalarsan boş tarafa füze gibi bir şut çek dümdüz gitsin. Genelde gol olur.
  • quote:

uzaktan şutlar mükemmel, sadece falso vermeyi yapamıyorum karşı karşıya gollerde sorun oluyo

L1 ile hafif şut üstten aşırttırabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADMIRAL

quote:

uzaktan şutlar mükemmel, sadece falso vermeyi yapamıyorum karşı karşıya gollerde sorun oluyo

L1 ile hafif şut üstten aşırttırabilirsin

L1 derken kardeş, klavye ile oynuyorumda pek bilmiyorum yani.
  • l1 adam değiştirme tuşu oluyor.
  • Ben de PS 3'de oynuyorum, PES 12 gibi değil gerçekten. Aldığıma alacağıma pişman oldum, tavsiye etmiyorum. Çift kişilik oynandığı zaman şutun, pasın, hızın ayarları var fakat online oynarken böyle bir seçenek yok. Tek standartta oynuyorsunuz yani, o yüzden de maçlar çok yavaş ve isabetsiz şutlarla geçiyor. Zevk meselesi tabi ama beğenmedim ben, PES 12 daha güzel.
  • Yaa beyler bende Fifa 2012 Sol üst çapraza pas şut atmıyor ? sizde de bu sorun var mı nasıl üstesinden gelicez ?! sol alt ,sağ alt ve sağ üst'e doğru ilerlerken pas ve şut çekiyorum ancak SOL ÜST'e doğru ilerlerken elimi yön tuşlarıdan çekip şut çekmek zorunda kalıyom internetteki tuş kombinasyon'u yamalarını kullanıyom !! kendi sorunsuz tuş kombinasyonunu upload edip link verebilcek biriniz var mı ?! artık klavyeyi parcalıycam sinirden

Edit:Laptop kullanıyorum,yukarda bahsettiğim gibi SOL ÜST hariç tüm çapraz koşularla kaleye yaklaşıp şut çekerken,kanat'tan SOL ÜST'e doğru koşu yapıyorum ama koşu yaparken ne şut nede pas verebiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcliverpoo1 -- 7 Nisan 2012; 15:34:41 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.