Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mechatronik

quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

quote:

Orijinalden alıntı: Butterflyman

quote:

Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|

quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

millet pas tuşuyla adamın yanına gidip almamasından hoşnut olan warmı ?

yok

beyler ben hoşnutum.S le rakibi kovaladıktan sonra d ile uygun zamanda topu alın.Çok dikkatli olun çünkü ceza sahası içinde 1 saniyelik geç hamle penaltı olabilir.Geçen sene s ile kovalayıp alıyordu bu sene dahada zorlaşmış s ile kovalayıp d ile hamle yapıyorsunuz.

Ayrıca klavyede bir harektler yapılıyor dehşet .

S ile yakınına geliyorsn arada 10-15 cmlik yer kalıyor kendin biraz daha yaklaşp D ye basman gerekiyor yoksa arada boşlık kaldıgından yetmiyor ayak. S ile yaklaş D ile al olmuyor iştee cry.gif

aslında güzel olmuş. Rakibe topu kaptırınca direk koşmatuşu+pas yapıyoruz. Kendimiz yön verip almaya çalışırsak daha zor ve keyifli olur diye düşünüyorum.

Bu arada isterseniz kontrollere girip ilk sayfada en aşşağıda defans şeklini değiştirirseniz eski haline dönecektir. Direk pres

Kesinlikle daha güzel olmuş eskiden press tuşuyla rahatça top alıyorduk düşünmeye gerek kalmıyordu şimdi ise adamı ne taraftan kapatsamda topu alsam derdindesin oyuna renk gelmiş ama biraz al ışmak lazım zorlanıyorum baya

@mawice Kaleciler gerçekten çok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: mawice

Arkadaşlar FİFA 11 i silmeden FİFA 12 yi kurmak için ;

1- notepadi açı ve demofix.reg isimli dosya oluşturun

2- bunu içine yapıştırın ve kaydedin.
    quote:

REGEDIT4

[-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Products\1DC6AEF331AE7EC47AE47AA4A4A0B7C5]

3- önce bu dosyayı çalıştırın ve sonrasında Fifa 12 demoyu kurun

işe yarıyor

öne çekelim çözümü
  • Gamepad tuşlarını ayarlama şansımız varmı...PS3 kolu kullanıyorum....
  • Oyun gerçekten dahada güzelleşmiş pes bu sene yine sınıfta kalır bu bir gerçek,ayrıca klavye ayarlarını yaptığımızda defans ve atak olarak ikiye ayrılan yerin bir anlamı yok sanırsam atak olan kısımda tusu degistirdigimizde defansa direk yansıyor saçma olmuş umarım düzeltirler.
  • Futbolcuları yakın cekim gosterirken arka planda kalan seyircilerin resmen kare kare olması cok kötü olmuş. Ayrıca savunma yapmak neredeyse ölüm. Aşırı zorlaştırmışlar. Zaten FIFA 11 de top kapmak zordu şimdi iyice zorlaşmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawice

quote:

Orijinalden alıntı: SaSaJaY

Bu mu öve öve bitirilemeyen FIFA? Bu oyun arcade arkadaşlar. Geçiniz.

Arcade nedir bilim insanı uzman kişi bilir kişi aydınlat biz cahilleri....

Atın bunu dışarı depikleyinnnnnn

Her yerde FIFA diye geberiyorsunuz. Neymiş bu dedik bu kadar dırdır yapılıyor. Oynadık. Ardından yorumuzu yaptık. Yazılan cevaptaki üsluba bak. Bir oyunun fanboylarının hepsi de kompleksli mi olur arkadaş ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaSaJaY -- 13 Eylül 2011; 19:44:34 >

• Oyun ne zaman çıkacak? Epeyi varsa **** demoyu idare etsin.
  • logitech gamepad sorunsuz çalıştı.

legendary oynuyorum rakip eskisi kadar kusursuz pas yapamıyor,ara sıra taca yada avuta giden paslar atıyor güzel oluyor :)
    top çevirmek biraz daha kolaylaşmış, 11de çok seri pas yapmak lazımdı şimdi top sürmeye izin verilmiş
    defanstaki yeniliği henüz hissetmedim bikaç maç daha yapmak lazım
    taçlar ve oyuncu değişikliği iyi olmuş, hava toplarında faul kazanmakta güzel olmuş
    gol sevinçlerinde yine manuel hareketlere izin verilse iyi olurmuş umarım tam sürümde gelir.
    birde pese yamayla gelen ş.ligi kamerası mutlaka eklenmeli oyunu acayip değştirir.

şimdilik 10üzerinden 8veririm, beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayvacuk

quote:

Orijinalden alıntı: metehanu

quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

quote:

Orijinalden alıntı: SiLenzi0

FIFA yine PES'in gerisinde kalacaktır bu kesin..Oyun oynamaktan cok oyunun ayarlarını ayarlamakla uğraşıyoruz..Sırf eziyet.

sen istatistiklere bakmıyorsun sanırsam pes'in işi bitti.

Pes fanlarına yazık be Fifa dan mahrum kalıyolar

ayar konusunda pes fifadan kat kat önde

Tamam

• Top kapmak gerçekten zor.Ama rakipler güçlü takımlar biraz pres yapıp top kapsaydık saçma olurdu.Zor modda sürekli pas yapıyorlar.Sıkıştıkları zamanda geri dönüyorlar o yüzden top kapmak gerçekten zor.Grafikler güzel oynanış biraz yavaş gibi ayarlardan fast yaptım fakat biraz daha hızlı olsa güzel olurdu.
  • bir kaç maç yaptım ilk izlenimler geliyor.

klavye ile yapıyorum maçları, evet ben o'yum

şimdilik beğenmedim bunu söyleyeyim(bu olur hep)

1. kornerden gol atmak daha kolay
    2. plase şutlar eskisi kadar etkili değil, hele uzaklardan çok zor gibi.
    3. oyuncular daha hantal, sağ sol yaparak çalım atılacağı söyleniyordu ancak adamın dönmesi bir saat sürüyor
    4. hızlı'da oynamama rağmen oyuncular yürüyor gibi geliyo bana :) alışılır heralde buna
    5. top bendeyken iyi güzel de top kapmak zorlaşmış arkadaş bir kere S ile top kapma devre bitmiş, ama nasıl kapılacağı söylenmemiş d ile top kapmak çok zor, çünkü adamı denk getirmek bir hayli zor. sanıyorum bu oyunu klavye ile oynamak çok büyük dezavantaj olacak ya da hiç oynanmayacak.
    6. defans hata yapabiliyor, umarım aşırı değildir.
    7. koşularda çok çabuk yoruluyor sanki oyuncular, ceza sahasına top sürene kadar adamın canı çıkacak diye korktum, en sonunda emekleyerek golü attım :)
    8. atmosfer şahane olmuş, seyirci tepkileri daha doyurucu. karakter modellemesiyle bayağı uğraşılmış, futbolcular çok gerçekçi görünüyor( messi kirpi gibi :D)

şimdilik böyle durumlar, bir kaç maç daha yapalım bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: SaSaJaY
    Her yerde FIFA diye geberiyorsunuz. Neymiş bu dedik bu kadar dırdır yapılıyor. Oynadık. Ardından yorumuzu yaptık. Yazılan cevaptaki üsluba bak. Bir oyunun fanboylarının hepsi de kompleksli mi olur arkadaş ya?

sen önce git kendi yorumundaki uslubuna bak ondan sonra gel bana uslup öğret o zaman tartışalım. Fanboyun kim olduğu belli. Oyunu sevsin diye burda kimseyi filistin askısına asmadık sevmeme nedenini anlatırsın olur biter bilmem anlatabildimmi bana uslup öğretmeden bunları yap önce..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

OYUNDA UFAK TAKILMALAR YAŞAYAN ARKADAŞLAR ŞUNU DENEYİN
    Süre uzatma dosyası olan " FIFA 12 DEMO/Game " içindeki " Rna.ini " dosyasını açıp içine aynen şu satırı yazıp kaydedin;
    " SCREEN_SLEEP=16 "

Benim problemim bu şekilde çözüldü

Kasmayı düzeltmez sadece Micro Stuttering'de işe yarar

İşte derdime derman olan ayar, teşekkürler.

Bu arada bir kaç maç ardından oyun şu ana kadar oynadığım açık ara en gerçekçi ve mükemmel futbol oyunu. Sabırsızlıkla beklemekteyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: parkae

İmpact engine deluxe edition
  • Ne yaptıysam gamepad ile oynayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylor

bir kaç maç yaptım ilk izlenimler geliyor.

3. oyuncular daha hantal, sağ sol yaparak çalım atılacağı söyleniyordu ancak adamın dönmesi bir saat sürüyor
    4. hızlı'da oynamama rağmen oyuncular yürüyor gibi geliyo bana :) alışılır heralde buna
    5. top bendeyken iyi güzel de top kapmak zorlaşmış arkadaş bir kere S ile top kapma devre bitmiş, ama nasıl kapılacağı söylenmemiş d ile top kapmak çok zor, çünkü adamı denk getirmek bir hayli zor. sanıyorum bu oyunu klavye ile oynamak çok büyük dezavantaj olacak ya da hiç oynanmayacak.
    7. koşularda çok çabuk yoruluyor sanki oyuncular, ceza sahasına top sürene kadar adamın canı çıkacak diye korktum, en sonunda emekleyerek golü attım :)
    8. atmosfer şahane olmuş, seyirci tepkileri daha doyurucu. karakter modellemesiyle bayağı uğraşılmış, futbolcular çok gerçekçi görünüyor( messi kirpi gibi :D)

Teker teker cevap vereyim (gerek yok ama yorum yapmak istedim)

1-)Baya maç yaptım kornerden 1 golüm var (o benim kazmalığım olabilir)
    2-)Plase şutu Fifa 11 de çok kullanırdım ve plase vurulacak yeri yakaladığım gibi affetmezdim.Plase şutların düzeltilmesi çok iyi olmuş , böyle daha iyi.
    3-)Oyuncuların hantal olmasına katılıyorum inşallah klavyeden oynadığımızdan dolayıdır çünkü bilgisayar benim kadar hantal değil , birde oyundaki modların çoğu yok onlardan dolayıda olabilir.
    5-)Evet top kapmak zorlaşmış bunun etkisini pvp de görecez.(ani dönüşler için gamepad şart , klavye ile oynanacağını sanmıyorum)
    7-)Yorulma olayı Fifa 11 ile aynı bir oyuncuyla yarım sahayı sürekli koşunca 10 dakikada yoruluyor özellikle messi.
    8-)Kesinlikle taraftarın anlık tepkileri çok güzel olmuş , acaba tam sürümde biraz daha düzenleme olursa tadından yenmez.
    Biraz da ben ekliyeyim

9-)Kalecileri çok beğendim özellikle karşı karşıya iken yerden attığında ayaklarını çok güzel kullanıyorlar, zamanında çıkıyorlar ve çok iyi yer kapatıyorlar , bir kalecide olması gereken herşey var

Şu oyuncuların hantallığı inşallah demodan dolayıdır.Yeni gelen özellikler ile düzelir.

• beyler bu taktiksel savunma cidden mükemmel olmuş.Eskiden beyni olmayan biri bile savunma yapabilirdi pas+hızlı kosma yaparak ama simdi cidden bayagı zor olmus ve biraz taktik istiyor + özgürlük katmıs oyuna cok hosuma gitti.En cok hosuma giden bu oldu.Onun dısında oyun motorunun ps3le ayni olmasi cok iyi oldu next gen olarak demiyorum, top fizigi olsun oyuncu esnekligi falan olsun,animasyonlar olsun cidden harika olmus.Dedikleri gibi driblingle adam gecmek bayagi kolaylasmis simdilik aktarabildiklerim, herkesin denemesini tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylor

bir kaç maç yaptım ilk izlenimler geliyor.

Top kapma yine S ile oluyor. Controller ayarlarında Legancy Defending ayarlarsanız olur, varsayılan Tactical defense de . Nereye baksam aynı şeyi yazmışlar. Bir tane ayar bu kadar kafa karıştırmamalıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 13 Eylül 2011; 20:15:47 >

• bi sorun var arkadaslar ayarlardaki yardım menüsünde değişiklikler kayıt olmuyor ayarlayıp cıksamda tekrar girdimde yine aynı istedigim ayara getiremiyorum tus ayarlarında sorun yok ama yardım ayarlarında sorun var nasıl halledicez bunu?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.