Şimdi Ara

Fifa 12 defans yapma sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadalar bu defans ve pres mantıgını çözemedim pc karsı oynuyorum kısa pas ile yaptıgmız normal pres gidiyor yanına kadar ayagı deyecekken bile uzatmyor yani adamalrdan topu alamıyorum hicbir zaman. 2.side defans işi tam arapsacı top alamıyorum istedikleri gibi geliyorlar kosma kosma degil

• kontrol ayarlarından tactical defansı legechy defans yap eski usul press oluyor
  • oh be şimdi güzel oldu oyun online da o düzelmicekmi acaba düzelmezse pes alıcam
  • Ya ben o tuşların yerini nasıl değiştirebilirim Demoda girerken gösteriyordu Classic , Alternate , Two button , Birde kendimiz ayarlıyorduk . Ben yerleri değiştiriyordum D ile yanına kadar gidip S ile topu alıyordum ama full sürümde S ile yanına gidiyor D top alıyor nasıl değiştircez . Tuşları değiştirince ŞUT ve PAS da değişiyor.
  • gamesetting bölümünden controller kısmından değiştiriliyo ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedealer

oh be şimdi güzel oldu oyun online da o düzelmicekmi acaba düzelmezse pes alıcam

Online modda legacy çalışmayacak diye biliyorum. Tactical defans olacak dediler oyun piyasaya çıkmadan önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adjustik

kontrol ayarlarından tactical defansı legechy defans yap eski usul press oluyor

kardes fifayi ilk kez oynayacagim defans ayarına bende kıl oldum nerden legechy defans yapabılırım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fm 19 taktik sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: colovic90

quote:

Orijinalden alıntı: adjustik

kontrol ayarlarından tactical defansı legechy defans yap eski usul press oluyor

kardes fifayi ilk kez oynayacagim defans ayarına bende kıl oldum nerden legechy defans yapabılırım ?

kurcaladım buldum kardeş tekrar sağol
  • öylede zevki çıkmıyo usta be ben oyunu hatalı sanıyodum adamların her atak kalemde bitiyodu
  • Bu tactical defansın amacı, oyundan soğutmak sanırım
  • ya arkadaşlar uzaktan şutlarda çok saçma hiç gol atamıyorum illa kaleye gidip yerden yuvarlayacam yada adama pas atacam kaleci atlayınca uzaktan vuruyorum etkisiz gidiyo brz daha hızlı basıyorum bu sefer çok yüksekten saçmalık ya fifa10 gibi yok arkadaş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.