arkadalar bu defans ve pres mantıgını çözemedim pc karsı oynuyorum kısa pas ile yaptıgmız normal pres gidiyor yanına kadar ayagı deyecekken bile uzatmyor yani adamalrdan topu alamıyorum hicbir zaman. 2.side defans işi tam arapsacı top alamıyorum istedikleri gibi geliyorlar kosma kosma degil
kontrol ayarlarından tactical defansı legechy defans yap eski usul press oluyor
oh be şimdi güzel oldu oyun online da o düzelmicekmi acaba düzelmezse pes alıcam
Ya ben o tuşların yerini nasıl değiştirebilirim Demoda girerken gösteriyordu Classic , Alternate , Two button , Birde kendimiz ayarlıyorduk . Ben yerleri değiştiriyordum D ile yanına kadar gidip S ile topu alıyordum ama full sürümde S ile yanına gidiyor D top alıyor nasıl değiştircez . Tuşları değiştirince ŞUT ve PAS da değişiyor.
kontrol ayarlarından tactical defansı legechy defans yap eski usul press oluyor
kardes fifayi ilk kez oynayacagim defans ayarına bende kıl oldum nerden legechy defans yapabılırım ?
kurcaladım buldum kardeş tekrar sağol
öylede zevki çıkmıyo usta be ben oyunu hatalı sanıyodum adamların her atak kalemde bitiyodu
Bu tactical defansın amacı, oyundan soğutmak sanırım
ya arkadaşlar uzaktan şutlarda çok saçma hiç gol atamıyorum illa kaleye gidip yerden yuvarlayacam yada adama pas atacam kaleci atlayınca uzaktan vuruyorum etkisiz gidiyo brz daha hızlı basıyorum bu sefer çok yüksekten saçmalık ya fifa10 gibi yok arkadaş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme