Şimdi Ara

Fifa 12 de Multiplayer nasıl oynarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar soru açık. lan üstünden nasıl kurabilirim?

• FIFA 12 multi mi var ? sadece single diye biliyorum
  • iphone da bir fikrim yok ancak ipad var ise oynanabiliyor o da şöyle ki. oyun ipad de oynanıyor ve 2 adet iphone kol işlevi görüyor ve 2 kişi karşılıklı maç yapabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

iphone da bir fikrim yok ancak ipad var ise oynanabiliyor o da şöyle ki. oyun ipad de oynanıyor ve 2 adet iphone kol işlevi görüyor ve 2 kişi karşılıklı maç yapabiliyor.

Su an dehsete dustum :D evde tek eksik bir ipad o zaman :D o ipad yerine de bi iPhone kullanamaz miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahadutkuner

quote:

iphone da bir fikrim yok ancak ipad var ise oynanabiliyor o da şöyle ki. oyun ipad de oynanıyor ve 2 adet iphone kol işlevi görüyor ve 2 kişi karşılıklı maç yapabiliyor.

Su an dehsete dustum :D evde tek eksik bir ipad o zaman :D o ipad yerine de bi iPhone kullanamaz miyiz?

malesef
  • ben denedim çok şahane oluyor. bir ipad ve iphoneu olan iki kişi çok zevkli maçlar yapabiliyor. oyun oldukça akıcı oluyor. tek sorun oyun oynarken telefon çalması
  • quote:

Orijinalden alıntı: CTU

ben denedim çok şahane oluyor. bir ipad ve iphoneu olan iki kişi çok zevkli maçlar yapabiliyor. oyun oldukça akıcı oluyor. tek sorun oyun oynarken telefon çalması

valla 15 tatilin bitmesi ve bir an önce yurda dönmek için sabırsızlandım. orda ipad de var, artık arkadaşlarla akşama kadar fifa :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gözümden kaçtıysa kusura bakmayın. 2012 olan iki iphone baglantılı olarak oynayabiliyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_ashburn -- 20 Ocak 2012; 13:11:34 >
  • quote:

quote:

ben denedim çok şahane oluyor. bir ipad ve iphoneu olan iki kişi çok zevkli maçlar yapabiliyor. oyun oldukça akıcı oluyor. tek sorun oyun oynarken telefon çalması

valla 15 tatilin bitmesi ve bir an önce yurda dönmek için sabırsızlandım. orda ipad de var, artık arkadaşlarla akşama kadar fifa :D

iphone ları kumanda olarak kullanmak için Ea Sports un gamepad app ini indirmeniz lazım haberiniz olsun
  • quote:

quote:

quote:

iphone ları kumanda olarak kullanmak için Ea Sports un gamepad app ini indirmeniz lazım haberiniz olsun

taşekkürler, bunu söylemeseniz başka bir konu daha açmak gerekebilirdi :D

• quote:

quote:

oynarız kanka

• İki iPhone olsa kampuste iyi olurdu ogrenci evindeyiz ps3 Fifa akiyoruz zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.