Şimdi Ara

Fifa 11'in Kapağında Bir TÜRK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 ÜLKEDEN 17 YILDIZ İLE SAHAYA ÇIKIYOR
    EA Sports dünyanın dört bir yanındaki FIFA 11 kutu ve reklamlarını süsleyecek olan futbolcu kadrosunu da açıkladı. FIFA 11’in Türkiye’deki Kaka olan kapak yüzü Almanya’da ise Werder Bremen’den Real Madrid’e transfer olan Mesut Özil olacak. 15 ülkeden 17 futbolcunun bulunduğu kadroda şu isimler yer alıyor: Kaka (R. Madrid), W. Rooney (M. United), P. Cech (Chelsea), K. Benzema (R. Madrid), H. Lloris (Lyon), Mesut Özil (R. Madrid), Adler (Leverkusen), G. Chiellini (Juventus), Iniesta (Barcelona), Tim Cahill (Everton), Dzsudzsak (PSV), R. Carvalho (R. Madrid), S. Semak (Zenit), V. Stocker (Basel), Carlos Vela (Arsenal), L. Donovan (LA Galaxy), Blaszczykowski (Borussia Dortmund).

Haberin ayrıntıları;

http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/552566-mesut-ozil-fifa-2011e-kapak-oldu

• Haberde FİFA 11 hakkında bayağı ayrıntıya giriyor ülkemizde böyle haberlerin çıkması sevindirici...
  • Sabri sanmıştım.
  • Mesut Özil'i napayım , Türkçe yapsınlar yeter ..
  • Konuya girmeden anlamıştım Özil olduğunu
  • Mesut yerine Mehmet Aurélio'yu tercih ederim kapakta. Podolski ne kadar Alman'sa Mesut da o kadar Alman.
  • Servet veya Hamit olsaydı :D

hiç olmadı Sabri :P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

Mesut yerine Mehmet Aurélio'yu tercih ederim kapakta. Podolski ne kadar Alman'sa Mesut da o kadar Alman.

Almanyada yaşayan türklerin durumu ortada adam hayatını orada kurmuş bide önünde Nuri şahin gibi örnek varken milli takımı ben olsam bende seçmezdim
  • Mesut Ozil'i Türk olarak gormuyorum ben.O yuzden beni ilgilendirmiyor.
  • Arda Turan sanmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endoplazmikredikulum

quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

Mesut yerine Mehmet Aurélio'yu tercih ederim kapakta. Podolski ne kadar Alman'sa Mesut da o kadar Alman.

Almanyada yaşayan türklerin durumu ortada adam hayatını orada kurmuş bide önünde Nuri şahin gibi örnek varken milli takımı ben olsam bende seçmezdim

+1000

arkadaşlar sonuçta mesut Almanya nın ekmeğini yemiş, o ülke yetiştirmiş, bir değeri olarak milli takımında yer vermiş.
    Türk milli takımını seçmiş olsaydı aslan kaplan olacaktı (oda belli değilde neyse), şimdi çamur atmaya gerek yok bence.
    Mustafa Doğan örneği ortada. şimdi onun Alman olduğunun düşünebiliyomusun

• Koy mustafa sarpı satışlar patlasın
  • Podolski polonyali Mesut Turk
  • Mesut türk mü şimdi?
  • Mesut Türk değil, Alman. Ve beni hiç ilgilendirmiyor

Beni ilgilendiren Arda'dır, Hamit'tir, Nuri'dir, Nihat'tır, tüm milli takım forması giyen oyuncularımızdır. Yani tam Türk futbolculardır. Mesut Alman milli takımının formasını giyiyor ve kendisi Alman. Ondan Türk diye bahsedilmiyor, Alman diye bahsediliyor. Türk asıllı olması Alman olmasını değiştirmiyor ne yazık ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio Auditore -- 17 Eylül 2010; 12:31:58 >
  • sabri olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furer -- 17 Eylül 2010; 13:05:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezio Auditore

Mesut Türk değil, Alman. Ve beni hiç ilgilendirmiyor

Beni ilgilendiren Arda'dır, Hamit'tir, Nuri'dir, Nihat'tır, tüm milli takım forması giyen oyuncularımızdır. Yani tam Türk futbolculardır. Mesut Alman milli takımının formasını giyiyor ve kendisi Alman. Ondan Türk diye bahsedilmiyor, Alman diye bahsediliyor. Türk asıllı olması Alman olmasını değiştirmiyor ne yazık ki.

Hamit alman milli takimini secseydi ??????????????????????????
  • Mesut yerine, Mehmet Aurélio ve Elvan Abeylegesse benim için daha Türk.
    Podolski kapakta olsa Polonyalılar sevinecekmiydi kapakta bir Polonyalı var diye.
  • Mesut Türk nasıl nasıl Türk değil yapmayın Allah aşkına Milli takımı seçmedi diye adamı vatandaşlıktan attınız
  • Eyvah yine başladı Mesut beni ilgilendirmez o Alman filan muhabbeti. Yeter artık sıktınız.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.