Şimdi Ara

FIFA 08 Demo Çıktı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
7.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eanın ingiltere sitesinde demoyla alakalı hiç bir ibare yok. amerika sitesine bakmadım ama. bence diyorum bu fifa 07 demosuna mod yapılarak piyasaya sürülmüş. çünkü maçtaki göstergeler bile aynı. ben eanın bu kadar hata yapabileceğine inanmıyorum. yani bir umut
  • quote:

Orjinalden alıntı: brky

eanın ingiltere sitesinde demoyla alakalı hiç bir ibare yok. amerika sitesine bakmadım ama. bence diyorum bu fifa 07 demosuna mod yapılarak piyasaya sürülmüş. çünkü maçtaki göstergeler bile aynı. ben eanın bu kadar hata yapabileceğine inanmıyorum. yani bir umut

Bendede öyle bir umut var ama sonuçta resmi site. Belki EA Link'te çıkarsa yenisi olabilir. Belki EA bir açıklama yapar oyunun hatalı olduğunu söyler.

Fazla uçtum biliyorum

• heycana geldim. amerika sitesinde de yok böyle bir şey. ayrıca eanın download sitesi böyle olmaz gibi. ilk mesajdaki linkin ana sayfası:

http://largedownloads.ea.com/pub/demos/
  • Yaa bu 08 değil yaa 07'nin yaması bu çünkü bir sitede dolaşırken gördüm FIFA 07'nin yaması diye.Hem menü resmi de nForcer arkadaşımızın koyduğu resmin aynısı idi.Bu yama arkadaşlar sakın kanmayın.
  • arkadaşlar haber geldi son gelen habere göre bri fifa 07 editleyip demo diye yayına vermiş fırsatçılara kapak olsun
    pesçilere
  • hem trgamer'da falan da haberi yok. çıksa orada yazardı. dimi?
  • arkadaşlar tam 99a geldi v takıldı silindi şimdi baştan yüklemek zorundayım fakat hala dosyayı nasıl böleceğimi bulamadım ingilizce özellikler ne demek
  • Demo yalaan.
  • ea kendi sitesine fake demomu koymuş yok artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: cy_x

ea kendi sitesine fake demomu koymuş yok artık

ea kendi sitesine koymamışki
  • Ya banada öyle geliyor. FIFA 08 böyle olamaz. Menü 07, oyun 07 ama koskoca EA. Böyle bir hata yapamaz diyorum ama...

Hiç bir yerde resmi bir duyuru yok. ANlamıyorum yaa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: brky

heycana geldim. amerika sitesinde de yok böyle bir şey. ayrıca eanın download sitesi böyle olmaz gibi. ilk mesajdaki linkin ana sayfası:

http://largedownloads.ea.com/pub/demos/
    Burası arkadaşım, EA Games'in demolarını hep buradan indiririm. Demo sahte olamaz.
  • fake olmaz resmi sitede yayınlandı.
  • aslında en garantisi ea sports sitesinden ea downloader ı indirip ordan bakmak orda varsa ok
  • largedonwloads ana sayfası şu anda çalışmıyor.
  • Anlayın artık yaw EA artık pc'ye uğraşmıyo bile bende pc kullanıcısıyım ama ea artık cıvıttı NBA de current gen FIFA da Pes'in grafikleriyle dalga geçiyordunuz ama fifadan güzel pes6nın grafikleri bile.PES 2008 le next-gen e de geçiyorlar.FIFA nın hiç şansı yok
  • valla kkendinizi avutmayın derim yok fake mis olmazmıs bal gibi öle ckıcak bende baya bi bozuldum bu olaya isalla yaniliyorumdur ısalla bu fıfa08 deildir diip inanmak ıstıyorum
  • kesinlikle resmi sitede yayınlanmadı ne ea linkde neden easports.comda hatta kendisi sitesinde bile fifa 07 ve fifa manager 07 nin demosu duruyor ...ve o inidirlen yerde ea kendi resmi sitesi falan değil..ve bu asla asla asla fifa 08 değil arkadaşlar bence kotanıza yazık etmeyin.
  • pesle yarışamıcaklarını anladılar uğraşmıyorlar artık fifayla
  • karar verin yaa demomu çakmamı??
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.