Şimdi Ara

FIFA 08 Demo Çıktı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
7.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fifa 2155 de çıksa hiçbir şey değişmeyecek bütün serileri aynı bunların
  • Oynanış da aynıymış arkadaşın söylediğine göre Tam rezillik.

Xbox 360 ve PS3 de hem oynanış hem fizik hem de grafikler aşmış, yani buradaki fifa 2008 ise konsoldaki fifa 2015
  • Böyle bişey olcağı belliydi.Sadece para tuzağı.06 dan sonra EA den ümidimi tamamen kesitm.Tüm oyunlarından...
    NBA,FIFA,NFS MW-Carbon...
    Sanırım EA nin sadece NextGen oyunlarını oynayacağım.Ben şahsen PS den de ümitli değilim ama...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

O grafikler ne öyle ya

Adamlar resmen konsol versiyonu üzerine çalışmış oyunun.
    Heheh, esas Fifa Xbox 360'ta. PS1'deki Fifa'ları bile daha çok seviyorum PC'deki Fifa'lardan. Ne demişler, Fifa konsolda oynanır. :)
    quote:

Orjinalden alıntı: Sheva24

oyunu yüksek çözünürlükte oynayamazmısın bi de onun screenini atabilirmisin?
    Demoda görüntü ayarı yok maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 31 Ağustos 2007; 14:55:21 >
  • SALLAAAAAAAAA yüklemeye bile gerek yok
    aynı tas aynı hamam
  • nba serisinden sonra şimdide fifa serisini aynen önümüze koymaya basladılar.bide bir önceki oyundan farkı bişey yapmayı deneseler.
  • biz fifayı pes geçer diyince inanmayanlar asıl pesin yeni halini gorunce sasırcaklar
  • Bune Yaaaa Gözünü Seveyim "Pes"in Ne Grafik Yaptılar PC ye....
    USB Kameradan Yuzumuzude Oyuna Atıcaz.....
    Sırf Bugün Ayın Son Günü Ve Koyam Var Diye İndiriyorum.....
    Bi Valla Grafik Var Demeyin Fifada(pc) Pes 6 Bile Daha İyi....
  • Allah bu EA'yi bildiği gibi yapsın Ne lanet firmadır ya. Bir konsol görüntülerine bak bir PC.
  • güzel haber indiriyorum ama cok yavas be 3kb/san
  •  FIFA 08 Demo Çıktı

FIFA 08 Demo Çıktı

FIFA 08 Demo Çıktı

FIFA 08 Demo Çıktı

Şu farka bakın ya. Birileri EA e kınama maili atmalı bence. Bu kadar fark olmamalı.

• yalnız demodaki ayarlar medium ya da low olmalı, socceraccess gibi sitelerden demo için ayar değiştirici gerek,genede bu fifa 07 motoru kullandığı gerçeğini değiştirmez,daha önce açıklama yapılmıştı bu sene current gen olacak fifa 2009 da next-gen e geçiş olacak demişlerdi, ama pes 2008 ile konami ea sportsa fark atmaya hazırlanıyor.
  • pes 2008 üç platformada aynı çıkacak. fifa pc de öldü artık pes6 bile bundan daha iyi. 4ever pes
  • Grafik leri en düşükte olsa ne yazar arttırınca sanki çok birşey değişecek gibi

• Bu resimler üzerine Forever PES diyorum sadece
  • Fifa'nın ruhuna el-fatiha
  • REZALET! bu kadar kötüsünü hiç beklemezdim. Aaa ama birkaç yeni haraket koymuşlar, hemen alıyım
  • yaw arkadaşalar sizin ekran kartlarınız ne? bu görüntüşler fifa 98le aynı sanki
  • yalan ya 08 demosu değildir bu 07nin modlanmış ve kandırma amaçlı demosuna benziyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atilgan34

yaw arkadaşalar sizin ekran kartlarınız ne? bu görüntüşler fifa 98le aynı sanki

Bu ss lerin olduğu oyun görüntüleri GeForce 7600GT ile çekilmiştir. nForcer'ın ekran kartı GeForce 7600GT.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.