Şimdi Ara

FIFA 07 Multiplayer'de Kopma Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir sorunumuz var. FIFA 07 multi oynarken bazen "Connection Lost" yapıyor. Bazen hiç yapmıyor. Anlıyamadık gitti. Acaba sizde de aynı sorun var mı?

• bende 1 yaridan sonra baglanti kopuyor ama herzaman degil
  • Görüntü ayarlarınızı 800x600 , low , off , off olarak ayarlayınız. Sorun ortadan kalkıcaktır.
  • eminmisin hocam?
  • Denemek gerekir ;)
  • hocam cafe prograamı kullanıyorsan akınsoft programı yapıyor iletişim ayarlarından udp 2 yapacasın cafe programını o zaman sorun kalkıyor.
  • şimdi denedim low off off yaptım 3 oyunda birinde attı. ama takılmalar çok oluyor..

ben HIGH da oynamak istiyorum. Bir makina 256 mb 9600XT diğeri ise 128mb FX5200.

cafede de aynı sorun yapıyor. bakalım ninja1975 in dediğini yapıcağım.
    cafede bir kısmı EAX600PRO
    bir kısmı 9600xt
    6-7 makinada da X800GTO var. X800GTO da bile atıyor oyundan.

evdeki bilgisayarlarda oyundan kopma genelde ikinci yarıya tam başlıyacağı zaman kopuyor.
    İşyerinde ise gol attıktan sonra hemen gol sevincini tam gösterirken atıyor. ilginç valla. bazen yapıyor bazen yapmıyor.
    deli oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirgiz -- 1 Aralık 2006; 2:01:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pes 2019 60 FPS SORUNU BAŞLADI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne oldu dustum denedinmi ben bulana kadar canım çıktı. Çünkü benimde internet cafem var salak gibi makinalarda çok iyi ama fifa takılıyordu bu şekilde yaptım sorun ortadan kalktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninja1975 -- 1 Aralık 2006; 13:06:34 >
  • evdeki makinaları michael kenji'nin tam tersini yaptım.

800-600 HIGH OFF OFF yaptım. şu ana kadar atmadı walla

Cafelerdekileri deneyeceğim daha.
  • bendede bazen atıyor.
  • arkadaşlar eğer eğer kartınız ise ve ayarları düşük ayarladıysanız oyundan atıyor. özellikle ATI'lerde.. Ekran ayarlarını HIGH yapın herşey düzeliyor!.
  • bu kopmanin ekran karti ile alakasi yok! 4 yildir oynuyorum ve hemen hemen kartla hicbir alakasi olmadigini soyleyebilirim bu tamamen baglanti ile ilgili bir problem (kartla olan kisim yani high off olaylari eger iki tafafinda ayarlari ayni ise takilmayi giderir) bu dusme olayinda ise modemle alakali olabilir 56 k ile dusme olmuyordu adslye gectik bas gosterdi bu sorun modemi biziklayin(bbi kapayin acin) yada telekom bazli sorunlarinda gecmesi icin dua edin !!!
    (modemlerina atagidi iplerde bazen cakisiyor haberiniz olsun )
  • bende ağ kuramadım yani iki pc birbirini görüyor ben oyun kuruyırum arkadaş giriyo bana fakat anında connetion failed diyo.

neden oyun kuramuyoruz. biriniz söyleyebilir mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

bende ağ kuramadım yani iki pc birbirini görüyor ben oyun kuruyırum arkadaş giriyo bana fakat anında connetion failed diyo.

neden oyun kuramuyoruz. biriniz söyleyebilir mi

Arkadaşım eğer virüs programı kullanıyorsan o yapıyor bu sorunu.Multiplayer oyun kurmaya çalışırken Alt+Tab tuşlarıyla windows a dön virüs programının uyarıını göreceksin.ona herzaman izin veri işaretle ve tekrar Alt+Tab ile fifa ya geri dön.Aynı şeyi diğer kullanıcı da yapması gerekir.Bu ayarı bi kere yaptık mı bir daha aynı sorn yaşanmaz.
  • Ben 1024*768 High da oynadım 1024k bağlantıyla, kopma sorunu yaşamadım ama çok çok akıcı değildi, yalnız oynanabilinecek seviyedeydi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.