Şimdi Ara

fiesta verilip megena 3 hb alınırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

fiestam vardı benim biraz sorunlu onu verip yerine megane 3 alsam şöyle dynamic 1.5 dci 110 luktan nasıl olur

yakıt konusunda tatmin olcağımı düşünüyorum fakat kasa ne zaman değişir megane nin elimde patlarmı?

konfor u yol tutuşu vesaire nasıldır.

• Kasası değişmeyecek ama makyajlanacak, 1.6 dci 130ps motor da gelebilir. Fiesta'dan sonra tabi ki daha ferah ve konforlu bir tercih olacaktır sizin için. EDC şanzımanlılar 110ps, manuelleri 105ps.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _eRay -- 18 Mayıs 2012; 18:14:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

Kasası değişmeyecek ama makyajlanacak, 1.6 dci 130ps motor da gelebilir. Fiesta'dan sonra tabi ki daha ferah ve konforlu bir tercih olacaktır sizin için. EDC şanzımanlılar 110ps, manuelleri 105ps.
    Makyajlı kasası gelecek, internette görüntüleri var.

Megane 3 ile ilgili çok bir bilgim yok ama bayide arka koltuğuna oturdum. 1.68 boyunda olmama rağmen bana çok basık geldi. Gidip bir inceleyin aklınıza yatar belki de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozann

Makyajlı kasası gelecek, internette görüntüleri var.

Megane 3 ile ilgili çok bir bilgim yok ama bayide arka koltuğuna oturdum. 1.68 boyunda olmama rağmen bana çok basık geldi. Gidip bir inceleyin aklınıza yatar belki de.

Alıntıları Göster
    1. başlığı düzeltin megane olarak megena yazmışsınız .
    2. fiesta da rahat olan için megane sorun yaratmayacaktır ama uzun boyluysanız meganeden pek yarar gelmez
    3. fiesta da ne gibi sorunlar vardı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VETTEL99

1. başlığı düzeltin megane olarak megena yazmışsınız .
    2. fiesta da rahat olan için megane sorun yaratmayacaktır ama uzun boyluysanız meganeden pek yarar gelmez
    3. fiesta da ne gibi sorunlar vardı ?

Alıntıları Göster
    tabiki alınır. fiesta b sınıfı, megane c sınıfı. daha konforlu ve geniş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

tabiki alınır. fiesta b sınıfı, megane c sınıfı. daha konforlu ve geniş olur.

Alıntıları Göster
    Tabiki alınır makyajada çok takılmayın renault her zaman trde değerli araçtır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

Tabiki alınır makyajada çok takılmayın renault her zaman trde değerli araçtır

Alıntıları Göster
    Kullanım zevki Fordlarda genel olarak daha iyidir.

Fiesta'dan sonra Megane ııı geçmek kesinlikle sizi üzmeyecektir.

İkinci eli dahil aranan araçlardan.

Deneme sürüşü yapıp kararınızı öyle verin derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2005 Seat İbiza alınır mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alınır bir ust sınıf her zaman iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Alınır bir ust sınıf her zaman iyidir.
    Bu ülkede renault kolay kolay elde patlamaz o yönden kaygınız olmasın. Bunun yanında segment atlamış olacaksınız bence alıonır. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitto

Bu ülkede renault kolay kolay elde patlamaz o yönden kaygınız olmasın. Bunun yanında segment atlamış olacaksınız bence alıonır. :)

Alıntıları Göster
    Aracı almak bence en kolayı.

Aldıktan sonra o aracı yürütebilmeyi; yani kullanım giderlerini düşünmek en doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Aldıktan sonra o aracı yürütebilmeyi; yani kullanım giderlerini düşünmek en doğrusu.

Alıntıları Göster
    Alınır tabi ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Alıntıları Göster
    Bu iki araç arasında alınır tabiki...Megane1-2 yi hiç begenmezdim ama ilk defa magene3'u gerçekten begendim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: faith_388

Bu iki araç arasında alınır tabiki...Megane1-2 yi hiç begenmezdim ama ilk defa magene3'u gerçekten begendim...

Alıntıları Göster
    Alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Alınır

Alıntıları Göster
    ben kendi kafamdan başka seçenekte bulamıyorum ama dci motorun yakıt konusundaki cimriliğini biliyorum benim en yakın zaman da test sürüşü yapmam lazım

düzcedeki bayide de megane yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdrturhan

ben kendi kafamdan başka seçenekte bulamıyorum ama dci motorun yakıt konusundaki cimriliğini biliyorum benim en yakın zaman da test sürüşü yapmam lazım

Alıntıları Göster
    110 hp manuel seçenkleri yeni geldi ve euro5 diye biliyorum hem az yakar hemde dynamque paketi konfor açısından yeterli olur ayrıca c sınıfı bir hb makyajlanacak diyolar sizin için önemli değilse alınır bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morinteshi

110 hp manuel seçenkleri yeni geldi ve euro5 diye biliyorum hem az yakar hemde dynamque paketi konfor açısından yeterli olur ayrıca c sınıfı bir hb makyajlanacak diyolar sizin için önemli değilse alınır bence

Alıntıları Göster
    1.5 dci megane dynamique mi yoksa yeni i30 1.6 crdi elite mi

hangisi daha mantıklı ve hor kullanmaya gelir arkadaşlar
  • quote:

Yakın olarak Karadeniz Ereğli var orada hem İ30'u hemde Megane'ı test edebilirsiniz.Bayide EDC şanzımanlı Fluence de test edersiniz az çok şanzıman hakkında fikriniz olur.
    Kişisel fikrime gelince yeni İ30 çok çekici bir araç şahsen ilk etapta direkt tercih ederim.Yalnız istisna bir durum söz konusu eğer manuel tercih edecekseniz ben sizin yerinizde olsam 1.6 DCİ motorlu Megane'ı beklerdim.Hali hazırda hem daha performanslı hemde daha az tüketen bir araca sahip olursunuz.Birde GT line paketiyle ithal olarak gelirse bana göre İ30'a ağır basabilecek bir otomobil sahibi bile olabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fottili

quote:

Yakın olarak Karadeniz Ereğli var orada hem İ30'u hemde Megane'ı test edebilirsiniz.Bayide EDC şanzımanlı Fluence de test edersiniz az çok şanzıman hakkında fikriniz olur.
    Kişisel fikrime gelince yeni İ30 çok çekici bir araç şahsen ilk etapta direkt tercih ederim.Yalnız istisna bir durum söz konusu eğer manuel tercih edecekseniz ben sizin yerinizde olsam 1.6 DCİ motorlu Megane'ı beklerdim.Hali hazırda hem daha performanslı hemde daha az tüketen bir araca sahip olursunuz.Birde GT line paketiyle ithal olarak gelirse bana göre İ30'a ağır basabilecek bir otomobil sahibi bile olabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    megan3 makyajlı kasa haziranda bende keşke gelsede 1.2 tce 115 hp alabilsem

• quote:

Orijinalden alıntı: biz

megan3 makyajlı kasa haziranda bende keşke gelsede 1.2 tce 115 hp alabilsem

Alıntıları Göster
    reno yu broadway olmaktan kurtaran araba megane 2 ve 3 tür gözünüzü kırpmadan alın bence b den c ye geçin hem performans(1.4 tdci kullandığınızı fark ederek söylüyorum) hem konfor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulfikar

reno yu broadway olmaktan kurtaran araba megane 2 ve 3 tür gözünüzü kırpmadan alın bence b den c ye geçin hem performans(1.4 tdci kullandığınızı fark ederek söylüyorum) hem konfor

Alıntıları Göster
    Fiestanın iç mekanı çok zayıf, dış tasarımı gibi değil, gerek malzeme kalitesi olsun, gerek tasarım olsun gerek diğer özellikler, fonksiyonlar olsun.

Ben İbiza alırken epey inceledim , almaktan döndüm, beğenmemiştim.

Megane ım da var, kesinlikle memnun olursun. B sınıfı ve C sınıfı çok fark ediyor. Kullanılan malzeme bile fark ediyor, aynı markada bile fark ediyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.