Bildirim
fiesta verilip megena 3 hb alınırmı?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kasası değişmeyecek ama makyajlanacak, 1.6 dci 130ps motor da gelebilir. Fiesta'dan sonra tabi ki daha ferah ve konforlu bir tercih olacaktır sizin için. EDC şanzımanlılar 110ps, manuelleri 105ps.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _eRay -- 18 Mayıs 2012; 18:14:22 > -
Makyajlı kasası gelecek, internette görüntüleri var.quote:
Orijinalden alıntı: _eRay
Kasası değişmeyecek ama makyajlanacak, 1.6 dci 130ps motor da gelebilir. Fiesta'dan sonra tabi ki daha ferah ve konforlu bir tercih olacaktır sizin için. EDC şanzımanlılar 110ps, manuelleri 105ps.
Megane 3 ile ilgili çok bir bilgim yok ama bayide arka koltuğuna oturdum. 1.68 boyunda olmama rağmen bana çok basık geldi. Gidip bir inceleyin aklınıza yatar belki de. -
1. başlığı düzeltin megane olarak megena yazmışsınız .quote:
Orijinalden alıntı: Ozann
Makyajlı kasası gelecek, internette görüntüleri var.
Megane 3 ile ilgili çok bir bilgim yok ama bayide arka koltuğuna oturdum. 1.68 boyunda olmama rağmen bana çok basık geldi. Gidip bir inceleyin aklınıza yatar belki de.
Alıntıları Göster
2. fiesta da rahat olan için megane sorun yaratmayacaktır ama uzun boyluysanız meganeden pek yarar gelmez
3. fiesta da ne gibi sorunlar vardı ? -
tabiki alınır. fiesta b sınıfı, megane c sınıfı. daha konforlu ve geniş olur.quote:
Orijinalden alıntı: VETTEL99
1. başlığı düzeltin megane olarak megena yazmışsınız .
2. fiesta da rahat olan için megane sorun yaratmayacaktır ama uzun boyluysanız meganeden pek yarar gelmez
3. fiesta da ne gibi sorunlar vardı ?
Alıntıları Göster -
Tabiki alınırquote:
Orijinalden alıntı: ilhan032
tabiki alınır. fiesta b sınıfı, megane c sınıfı. daha konforlu ve geniş olur.
Alıntıları Göstermakyajada çok takılmayın renault her zaman trde değerli araçtır
-
Kullanım zevki Fordlarda genel olarak daha iyidir.quote:
Orijinalden alıntı: Delgado
Tabiki alınırmakyajada çok takılmayın renault her zaman trde değerli araçtır
Alıntıları Göster
Fiesta'dan sonra Megane ııı geçmek kesinlikle sizi üzmeyecektir.
İkinci eli dahil aranan araçlardan.
Deneme sürüşü yapıp kararınızı öyle verin derim. -
Alınır bir ust sınıf her zaman iyidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ülkede renault kolay kolay elde patlamaz o yönden kaygınız olmasın. Bunun yanında segment atlamış olacaksınız bence alıonır. :)quote:
Orijinalden alıntı: K.B.R.O
Alınır bir ust sınıf her zaman iyidir. -
Aracı almak bence en kolayı.quote:
Orijinalden alıntı: mitto
Bu ülkede renault kolay kolay elde patlamaz o yönden kaygınız olmasın. Bunun yanında segment atlamış olacaksınız bence alıonır. :)
Alıntıları Göster
Aldıktan sonra o aracı yürütebilmeyi; yani kullanım giderlerini düşünmek en doğrusu. -
Alınır tabi ki...quote:
Orijinalden alıntı: Aydoğan*
Aracı almak bence en kolayı.
Aldıktan sonra o aracı yürütebilmeyi; yani kullanım giderlerini düşünmek en doğrusu.
Alıntıları Göster -
Bu iki araç arasında alınır tabiki...Megane1-2 yi hiç begenmezdim ama ilk defa magene3'u gerçekten begendim...quote:
Orijinalden alıntı: Aydoğan*
Aracı almak bence en kolayı.
Aldıktan sonra o aracı yürütebilmeyi; yani kullanım giderlerini düşünmek en doğrusu.
Alıntıları Göster -
Alınırquote:
Orijinalden alıntı: faith_388
Bu iki araç arasında alınır tabiki...Megane1-2 yi hiç begenmezdim ama ilk defa magene3'u gerçekten begendim...
Alıntıları Göster -
ben kendi kafamdan başka seçenekte bulamıyorum ama dci motorun yakıt konusundaki cimriliğini biliyorum benim en yakın zaman da test sürüşü yapmam lazımquote:
Orijinalden alıntı: -Pisagor-
Alınır
Alıntıları Göster
düzcedeki bayide de megane yok -
110 hp manuel seçenkleri yeni geldi ve euro5 diye biliyorum hem az yakar hemde dynamque paketi konfor açısından yeterli olur ayrıca c sınıfı bir hb makyajlanacak diyolar sizin için önemli değilse alınır bencequote:
Orijinalden alıntı: sdrturhan
ben kendi kafamdan başka seçenekte bulamıyorum ama dci motorun yakıt konusundaki cimriliğini biliyorum benim en yakın zaman da test sürüşü yapmam lazım
düzcedeki bayide de megane yok
Alıntıları Göster -
1.5 dci megane dynamique mi yoksa yeni i30 1.6 crdi elite miquote:
Orijinalden alıntı: Morinteshi
110 hp manuel seçenkleri yeni geldi ve euro5 diye biliyorum hem az yakar hemde dynamque paketi konfor açısından yeterli olur ayrıca c sınıfı bir hb makyajlanacak diyolar sizin için önemli değilse alınır bence
Alıntıları Göster
hangisi daha mantıklı ve hor kullanmaya gelir arkadaşlar -
quote:
ben kendi kafamdan başka seçenekte bulamıyorum ama dci motorun yakıt konusundaki cimriliğini biliyorum benim en yakın zaman da test sürüşü yapmam lazım
Yakın olarak Karadeniz Ereğli var orada hem İ30'u hemde Megane'ı test edebilirsiniz.Bayide EDC şanzımanlı Fluence de test edersiniz az çok şanzıman hakkında fikriniz olur.
Kişisel fikrime gelince yeni İ30 çok çekici bir araç şahsen ilk etapta direkt tercih ederim.Yalnız istisna bir durum söz konusu eğer manuel tercih edecekseniz ben sizin yerinizde olsam 1.6 DCİ motorlu Megane'ı beklerdim.Hali hazırda hem daha performanslı hemde daha az tüketen bir araca sahip olursunuz.Birde GT line paketiyle ithal olarak gelirse bana göre İ30'a ağır basabilecek bir otomobil sahibi bile olabilirsiniz.
-
megan3 makyajlı kasa haziranda bende keşke gelsede 1.2 tce 115 hp alabilsemquote:
Orijinalden alıntı: fottiliquote:
Yakın olarak Karadeniz Ereğli var orada hem İ30'u hemde Megane'ı test edebilirsiniz.Bayide EDC şanzımanlı Fluence de test edersiniz az çok şanzıman hakkında fikriniz olur.
Kişisel fikrime gelince yeni İ30 çok çekici bir araç şahsen ilk etapta direkt tercih ederim.Yalnız istisna bir durum söz konusu eğer manuel tercih edecekseniz ben sizin yerinizde olsam 1.6 DCİ motorlu Megane'ı beklerdim.Hali hazırda hem daha performanslı hemde daha az tüketen bir araca sahip olursunuz.Birde GT line paketiyle ithal olarak gelirse bana göre İ30'a ağır basabilecek bir otomobil sahibi bile olabilirsiniz.
Alıntıları Göster
-
reno yu broadway olmaktan kurtaran araba megane 2 ve 3 tür gözünüzü kırpmadan alın bence b den c ye geçin hem performans(1.4 tdci kullandığınızı fark ederek söylüyorum) hem konforquote:
Orijinalden alıntı: biz
megan3 makyajlı kasa haziranda bende keşke gelsede 1.2 tce 115 hp alabilsem
Alıntıları Göster -
Fiestanın iç mekanı çok zayıf, dış tasarımı gibi değil, gerek malzeme kalitesi olsun, gerek tasarım olsun gerek diğer özellikler, fonksiyonlar olsun.quote:
Orijinalden alıntı: zulfikar
reno yu broadway olmaktan kurtaran araba megane 2 ve 3 tür gözünüzü kırpmadan alın bence b den c ye geçin hem performans(1.4 tdci kullandığınızı fark ederek söylüyorum) hem konfor
Alıntıları Göster
Ben İbiza alırken epey inceledim , almaktan döndüm, beğenmemiştim.
Megane ım da var, kesinlikle memnun olursun. B sınıfı ve C sınıfı çok fark ediyor. Kullanılan malzeme bile fark ediyor, aynı markada bile fark ediyor.
Benzer içerikler
- suzuki vitara hibrit
- citroen c3 1.4 vti otomatik yorum
- bmw 1 serisi alınır mı
- citroen c3 feel bold ve shine arasındaki fark
- corolla mı megane mı 2024
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X