Şimdi Ara

Fiesta Triger değişimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5 ay önce 2010 otomatik fiesta almıştım. 5 Ayda 1600 km civarı kullandık (aldığımızda 49000 km de idi şu an 50 600 km civarı). Yağını, suyunu kontrol edip, yakıtını koyup biniyorum. Aldığım kişi eli yüzü düzgün bir iş adamıydı. (Eşinin aracı) Bakımlarını yaptıralı çok olmadı, 5 bin km daha bakım istemez demişti.

Aracı kime gösterdiysem de temiz, sorunsuz dediler. Halen de sorunsuz biniyoruz. Ancak çok titiz ve pimpirikli bir insanım. İlle de bi yetkili servise götürüp bakım yaptırmak istiyorum. Ankara da yetkili servisi aradım, rutin bakım için indirimli fiyatımız 580 tl dedi. Ancak o aracın triger seti değişmesi lazım, o da + 1.000,00 tl dedi.

Şimdi aracı görmeden triger setinin değişmesine nasıl karar verdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 23 Ağustos 2017; 9:57:7 >

"...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• Bildiğim kadarıyla arabaya bakarak triger kayışının değişip değiştirilmeyeceği anlaşılmıyor. Periyodik değişim zamanları vardır. Bu da Fiesta için 50bin km belirlenmiş olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle bundan önceki sahibi triger ne zaman değiştirmiş onu öğrenmek gerekiyor.

Triger değişimi 90 bin yada 4 yıl dir. Servis kendi kayitlarina göre söylemiş olabilir ama aldığınız kişi trigeri başka yerde yani özel serviste değiştirmiş olabilir.

Triger değişimi yapildiysa ya kaputta yada tamponda motor kısmının cevresinde bir etiket olabilir. Bence en sağlıklısı eski sahibi aramaktir.

• @parker48

Dediğim gibi pimpirikli bir insanım, sanayide işinin ehli birini bulmaya çalışmak lazım. Yetkili servis olursa 5 fazla olur ama muhatabım olur diye düşünüyorum.

@9FiestaM6

Satın aldığım kişiyi daha önce birkaç kez benzer konularda rahatsız ettim, şimdi aramaya çekiniyorum. Lan kıçı kırık fiesta altı üstü demesin.
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

@parker48

Dediğim gibi pimpirikli bir insanım, sanayide işinin ehli birini bulmaya çalışmak lazım. Yetkili servis olursa 5 fazla olur ama muhatabım olur diye düşünüyorum.

@9FiestaM6

Satın aldığım kişiyi daha önce birkaç kez benzer konularda rahatsız ettim, şimdi aramaya çekiniyorum. Lan kıçı kırık fiesta altı üstü demesin.

Parçacı parçacı geziceksin orjinal triger seti, devir daim felan alicaksin. İşçiliği güzel ve sağlam olan bir ustaya gidip taktiricaksin. 600-700 e halledersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Focus 2 Triger Değişimi ??
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.