Şimdi Ara

Fiesta için ST ve 125PS Ecoboost gelmeyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ülkemiz için uygun bulmayan Ford Türkiye, Fiesta'yı 125 PS Ecoboost motor ile getirmeyecek.

Ayrıca çok konuşulan ve yurtdışında Polo GTI'dan ucuza satılan Fiesta ST de yine Ford tarafından ülkemize uygun görülmemiş.

1.6 TDCI da gelmiyor zaten 1-2 yıldır. O da 115PS yerine alt kalite 95 PS olarak geliyordu ya neyse

Vergi dezavantajı da olmayan bu araçlar yerine, yine enkaz 1.5 TDCI, 1.4 ve 1.6 eski teknoloji benzinli motorlar ve yine 1.0 Ecoboost'un fakirler ve 3.dünya ülkeleri için olan 100PS seçeneği ile getiriliyor.

Fiesta için ST ve 125PS Ecoboost gelmeyecek

• Bireysel tüketici adamların umrunda değil zaten, filo satışları yetip artıyor bile.Şaşırmadım açıkçası.

Yalnız bu makyajlı Fiesta'yı beğenmeyen, Çin çakması diyen bir güruh var.

Araç bana da ilk başta hoş görünmemişti, yalnız yolda canlı canlı görünce çok hoşuma gitti.Fotoğraflar çok yanıltıyor cidden insanı.
  • 125 hp önemli değil de ST versiyonunu yollarda görmek güzel olurdu kısmet değilmiş
  • Getirmesinler aman bulaşır ellerine. Transitler ,Tourneo lar daha önemli Otosan için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelse de iş yapmazdı zaten.
  • Mis gibi var ama bizdeki satanlar kafalarına göre saçma modelleri ülkemizde satıyorlar.

Yazık ettiler Fiesta'ya.

Özel siparişle belki getirilebilir ama bayilerin pek yanaşacağını yada bilgi vereceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

gelse de iş yapmazdı zaten.

yahu bir insan bir işten bu kadar anlamadığını bu kadar belli eder mi arkadaş! ediyor işte
    o uğruna akıncılık yaptığın vw'in polo'sunda ucuza satılacağını, daha dolu olacağını ve daha güzel görünceğini görmüyor musun?
    işte insanın içinde olacak o işi bilme güdüsü, yoksa yok kardeşim!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 100 ps'lik Ecoboost, fakirler ve 3. dünya ülkeleri için mi?

ST'nin gelmiycek olması kötü olmuş. Klasik Otosan işte.
  • fiesta st siparisle gelir. kezq turkiyede focus st bile var.
    fiesta da 125 hp motor hic olmayacak zaten. simdi baktim 125 hp varmis. saniyorum ki yalnizca amerikada satilir.
    fiesta 1.6 tdci motor 95 hp dir. 115 hp motoru hic olmadi.

dolayisiyla konu tamamiyle yaniltici. olmayan arabayi gelmiyor gibi yazmissiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edec -- 17 Mart 2013; 17:03:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

Getirmesinler aman bulaşır ellerine. Transitler ,Tourneo lar daha önemli Otosan için.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: edec

fiesta st siparisle gelir. kezq turkiyede focus st bile var.
    fiesta da 125 hp motor hic olmayacak zaten. simdi baktim 125 hp varmis. saniyorum ki yalnizca amerikada satilir.

dolayisiyla konu tamamiyle yaniltici. olmayan arabayi gelmiyor gibi yazmissiniz.

Benim bildiğim kadarıylada eski tip 1.6 değişken geometrili turbosu olan motor focuslarda 109 ps güç üretiyordu. Yeni focuslarda 1.6 115 ps ye çıktı. Fiestada 1.4 tdci 68 hp vardı ki bu bendeki araç. Birde 1.6 90 ps vardı Belki 90 lık motorda bu sabit geometrili motor, aynı zamanda trend focus ta da vardır sanırım ondada revizyona gidilerek 5 ps arttırım olmuş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laax

quote:

Benim bildiğim kadarıylada eski tip 1.6 değişken geometrili turbosu olan motor focuslarda 109 ps güç üretiyordu. Yeni focuslarda 1.6 115 ps ye çıktı. Fiestada 1.4 tdci 68 hp vardı ki bu bendeki araç. Birde 1.6 90 ps vardı Belki 90 lık motorda bu sabit geometrili motor, aynı zamanda trend focus ta da vardır sanırım ondada revizyona gidilerek 5 ps arttırım olmuş olabilir.

1.6 90 lik motor aslen revizyona girmedi revizyondan ote bir degisim gecirdi. dpf eklendi, 16 valf oldu ve euro 5 normuna uygun hale geldi. bu motor econetic olarak adlandirildi. oldukca sessiz ve yakit tuketimi dusuk bir motordur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: laax

quote:

1.6 90 lik motor aslen revizyona girmedi revizyondan ote bir degisim gecirdi. dpf eklendi, 16 valf oldu ve euro 5 normuna uygun hale geldi. bu motor econetic olarak adlandirildi. oldukca sessiz ve yakit tuketimi dusuk bir motordur.

Bilgiler icin tesekkur ederim.
    Saygilarimla

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Peki ısrarla almak isteyen birisi, özel sipariş verip getirtebiliyor mu, ST'yi veya 125hp'lik versiyonu?

Bayilerin yanaşacağını sanmıyorum ama özel ithalat yoluyla pek ala getirilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roman İbrahimoviç

quote:

yahu bir insan bir işten bu kadar anlamadığını bu kadar belli eder mi arkadaş! ediyor işte
    o uğruna akıncılık yaptığın vw'in polo'sunda ucuza satılacağını, daha dolu olacağını ve daha güzel görünceğini görmüyor musun?

fiesta St türkiyede daha önce de satıldı, kaç tane sattı? corsa GSi satıldı gayet uygun fiyata, kaç tane sattı? kimin çok anladığı belli. satsa polo GTI satardı zaten. sen forddan da iyi biliyorsun belli. adamlar 100 bin aracı senin gibi insanlardan tavsiye alarak satabildi değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 17 Mart 2013; 17:46:13 >

• Gelmemesi daha iyi olur
  • Ford'u marka olarak çok severim ama bu otosanın saçma sapan tutumlarından nefret ediyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Roman İbrahimoviç

quote:

fiesta St türkiyede daha önce de satıldı, kaç tane sattı? corsa GSi satıldı gayet uygun fiyata, kaç tane sattı? kimin çok anladığı belli. satsa polo GTI satardı zaten. sen forddan da iyi biliyorsun belli. adamlar 100 bin aracı senin gibi insanlardan tavsiye alarak satabildi değil mi

satsa polo gti satardı ne demek?!

• ST nin getirilmemesindeki mantığı anlamıyorum. Polo GTI karşısında dişli bir rakip olurdu ve çok hoş da bir araç. Yazık olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Clio RS'de gelmeyecek sanırım Türkiye'ye.

Clio RS gelse de sadece 18 cc yüzünden bir üst vergi dilimine girecek ve beklediğini veremeyecek. 1618 cc motor hacmi mi olur..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.