|
Arkadaşlar merhaba, evimde kaliteli bir mesh sistem var. Halihazırda ADSL kullanıcısıyım ve ADSL modemimi bridge modunda kullanarak bu sistemi kullanıyorum. gelecek hafta superonline fiber altyapılı bir eve taşınacağım. Öğrendiğim kadarıyla akla uygun olmayan bir şekilde superonline şifre ve kullanıcı adı paylaşmıyormuş. Bu durumda ben kendi evimde kendi mesh sistemimi kullanamayacak mıyım? Alternatif yöntemleri denemeyeceğim, ne o kadar teknik bilgim var, ne de evdeki cihazlar Windows. Ev büyük sayılır, superonline verdiği cihaz kalitesinin seviyesini geçtim, evde çekim gücü yeterli olmayacak. Mesh sistem kullanmak zorundayım. Mümkünse 500 mbpslik tarifeye geçeceğim, sanırım wifi5 routerla sorun çekmem. daha önce fiber tecrübesi de bulunmayan şahsıma acaba superonlineın verdiği modemi bridge moduna alarak sorunsuz olarak kendi sistemimi Router olarak ekleyip ekleyemeyecğmi söyler misiniz? Mümkün müdür? Verimli midir? Fiber modemlerde bridge modu var mıdır? Ayrıca bu işlem için şifre vs bilmeye gerek yok diye düşünüyorum, yanılıyor muyum? |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt