Şimdi Ara

Fiber kaç yıla gelir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oturdugum şehir ardahan rica etsem fiber internet kaç yıla gelir bilgilendirirmisiniz ? Kaç defa telekoma gittim sürekli 16 Mbits i övgü ile karsılıyorlar fiber 1 yıla zor gelir dediler sizce nasıl getirebilirim fiber ?

• quote:

Orijinalden alıntı: İmfreis

Arkadaşlar oturdugum şehir ardahan rica etsem fiber internet kaç yıla gelir bilgilendirirmisiniz ? Kaç defa telekoma gittim sürekli 16 Mbits i övgü ile karsılıyorlar fiber 1 yıla zor gelir dediler sizce nasıl getirebilirim fiber ?

Getirseniz ne farkedicekki? Gene 3mbit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faststyla94

quote:

Arkadaşlar oturdugum şehir ardahan rica etsem fiber internet kaç yıla gelir bilgilendirirmisiniz ? Kaç defa telekoma gittim sürekli 16 Mbits i övgü ile karsılıyorlar fiber 1 yıla zor gelir dediler sizce nasıl getirebilirim fiber ?

Anlamadım Adil Kullanım Kotasından mı bahsediyorsunuz ,?
  • quote:

quote:

Apartmansa Yöneticiye Dilekçe Yazdır Fiber İçin Onun 1 Örneğini Btk Yolla 1'inide Türk Telekom Müdürlüğe Yolla Olay Bu Kadar En Fazla 1-2 Ay İçinde Bağlarlar
  • Gerçek fiber değil o.2 MB upload hızlı fiber mi olurmuş
  • TT'nin çakma ve kalitesiz, telefon hattı (bakır kablo) temelli 'fiber' hizmetine bel ve umut bağlamayın derim. Buradada 300 metre ötede fiber dolap ama hat değerleri berbat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelse de bişey değişmeyecek ne den mi fiber saha dolabına kadar upload pek fazla artmıcak download desen o da aynı sınırsız ama adil kulanım aynı kısacası bunu fiber demeleri hata hatta cahillik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Anlamadım Adil Kullanım Kotasından mı bahsediyorsunuz ,?

Evet sonuçta download yapılınca yaklaşık 10 saatte adil kotayı geçiyorsunuz ve 29,5 gün 3 mbit ile devam ediyorsunuz işte adalet bu :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.