Bildirim
Fiber kaç yıla gelir ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: İmfreis
Arkadaşlar oturdugum şehir ardahan rica etsem fiber internet kaç yıla gelir bilgilendirirmisiniz ? Kaç defa telekoma gittim sürekli 16 Mbits i övgü ile karsılıyorlar fiber 1 yıla zor gelir dediler sizce nasıl getirebilirim fiber ?
Getirseniz ne farkedicekki? Gene 3mbit
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: faststyla94
quote:
Arkadaşlar oturdugum şehir ardahan rica etsem fiber internet kaç yıla gelir bilgilendirirmisiniz ? Kaç defa telekoma gittim sürekli 16 Mbits i övgü ile karsılıyorlar fiber 1 yıla zor gelir dediler sizce nasıl getirebilirim fiber ?
Anlamadım Adil Kullanım Kotasından mı bahsediyorsunuz ,? -
quote:
quote:
Apartmansa Yöneticiye Dilekçe Yazdır Fiber İçin Onun 1 Örneğini Btk Yolla 1'inide Türk Telekom Müdürlüğe Yolla Olay Bu Kadar En Fazla 1-2 Ay İçinde Bağlarlar -
Gerçek fiber değil o.2 MB upload hızlı fiber mi olurmuş -
TT'nin çakma ve kalitesiz, telefon hattı (bakır kablo) temelli 'fiber' hizmetine bel ve umut bağlamayın derim. Buradada 300 metre ötede fiber dolap ama hat değerleri berbat.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gelse de bişey değişmeyecek ne den mi fiber saha dolabına kadar upload pek fazla artmıcak download desen o da aynı sınırsız ama adil kulanım aynı kısacası bunu fiber demeleri hata hatta cahillik -
quote:
quote:
quote:
Anlamadım Adil Kullanım Kotasından mı bahsediyorsunuz ,?
Evet sonuçta download yapılınca yaklaşık 10 saatte adil kotayı geçiyorsunuz ve 29,5 gün 3 mbit ile devam ediyorsunuz işte adalet bu :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X