Şimdi Ara

FİBER İNTERNET VS BEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllarca komşu net kullandım ücretsiz hatta internet berbattı varla yok arasında ama youtubeye girdimi evet tonlarca film indirdim netfilix izledik ping en düşük 70 çıkıyordu süründürüyordu ama bedava olduğu için katlandım . 2 çocuk var biri kız biri erkek youtube bağımlısı oldular bu böyle olmaz dedim ve evdeki 2 adet 4k 55" samsung tv ye şifre koydum telefonlarda şifreledim çocuklar 2 aydır youtube siz televizyonsuz yaşıyorlar ilk günler hatta ilk ay çok büyük kırizler atlattık bağımlılık çok üst seviyeydi. Ama atlattık sayılır.
    2 hafta önce bedava internet aldığımız komşumuz taşındı evde internet tamamen kesildi yani biz ebeveynler de internetsiz kaldık telefonda ki 10 hb internet var inşa idare ediyoruz netfilix dizilerine bağlanmışız torrent ten film indirmeye alışmışım habire DH ye girmeye mesut çevikin teknoloji videolarına alışmışım. Şimdi son 2 haftadır internet yok zaten tv izleyende yok anca spor yaparken tv de powertürk açıyorum yada pc de eskiden yüklü plan şarkıları. Şimdi apartmana geçen hafta süper online fiber kutu koydu her gün o kutu dikkatimi çekiyor pingi düşük ışık hızında internet içim gidiyor içim 35 mbps internet ayda 100 tl aslında bu parayı ödeyebilirim ama ekrana bağlanmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 19 Aralık 2019; 9:14:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yani internet artık gerekli bir şey olduğu için almalısınız direk kesmektense kendinize sınırlar koyabilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ee televizyonu kapattınız, ne yapıyorsunuz şimdi? üf keşke televizyon olsaydı diye dolanıyorsunuz. ne anlamı var o zaman televizyonu kapatmanın?
  • İnternet ihtiyaçtır çocukları mahrum bırakma denetimli şekilde girsinler.

• Internet denetim mekanizmaları programları, adult ve istemediğiniz siteleri engelleme, belli saatlerde interneti kapatma veya sadece istediğiniz cihazların internete bağlanmasını sağlayabileceğiniz uygulamalar mevcut. Ayrıca Google family link veya benzeri ebeveyn denetim uygulamalarını araştırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi procaptain -- 19 Aralık 2019; 14:17:42 >
  • lag len
    ışınlanan düşmanlar len
    vurduğun adamın hiç can kaybetmemesi len

• al gitsin yav

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vodafone fibere bakabilirsin sol veya ttnet altyapisi ile veriyor. Fakat gecenlerde bi sorun yasadik istanbul genelinde aksam 8-12 internet felc oluyordu. Cozmeleri 20 gunu buldu. Onun disinda 2 yildir sorun yasamadim. 100mbit sinirsiz kullaniyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.