Şimdi Ara

Fiber Hız Minumum 25 MBPS olmadımı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
1
Favori
7.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 20 mbit propaket kullanıyorum. Hızlar minumum 25 mbps oldu deniliyor ama sadece yeni üyelere gibi saçma bir şey duydum ? bu doğrumu acaba ?

eski üyeler 20 mbit ten devam, yeni üyeler 25 mbit mi olacak ? Ben böyle saçmalık görmedim hayatımda .

Hem minumum hızı 25 mbps yaptık diyorlar hemde uygulamıyorlar. İlginç...

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydindril

Arkadaşlar 20 mbit propaket kullanıyorum. Hızlar minumum 25 mbps oldu deniliyor ama sadece yeni üyelere gibi saçma bir şey duydum ? bu doğrumu acaba ?

eski üyeler 20 mbit ten devam, yeni üyeler 25 mbit mi olacak ? Ben böyle saçmalık görmedim hayatımda .

Bırak elletme sözleşmeni.
    Upload hızı için bir oyun hazırlıkları var.
    Indirme hızınıı 1/4 oranında arttırmak için gönderme hızını 1/5 ine düşürmeyi istiyorsan o ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erimemre

quote:

Arkadaşlar 20 mbit propaket kullanıyorum. Hızlar minumum 25 mbps oldu deniliyor ama sadece yeni üyelere gibi saçma bir şey duydum ? bu doğrumu acaba ?

Indirme hızınıı 1/4 oranında arttırmak için gönderme hızını 1/5 ine düşürmeyi istiyorsan o ayrı.

gene kirli oyunlar sahnede diyorsun yani . Bekleyelim bakalım madem. Gene bir pis kokular geliyor...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erimemre

quote:

gene kirli oyunlar sahnede diyorsun yani . Bekleyelim bakalım madem. Gene bir pis kokular geliyor...

Yeni sözleşmelerde upload hızı ile ilgili bir şey göremedim.
    Sitelerinde yüm hızlar için 1 gözüküyor.
    Kazara yapmış olasalar burada bir sürü izleyen adamları var. Düzeltirlerdi şimdiye kadar bu kadar kara reklama sebep olan bir hatayı.
    Bu yüzden Muhtemelen gerçek 100 MBps için bile 1 görünüyor.
    Bu ara herkese yeni sözleşme yaptırmak için yırtıldıkları gerçeğini de hesaba katarsak Sence yanılıyor olablirmiyiz?
    AKK devreye girmeden evvel 50 GB akklı 10 MBit kullanıcılarını yana döne araıp aynı fiyata hızınızı iki katına çıkaralım diye arayıp 20BG akk lı szleşmeleri kakalamış bir firma.
    Güvenebilirsen güüven.

• olmuş da 3 aylık kampanya dı sanırım böylelikle so upladı kestiğine göre bedava verseler almama gider çakma fiberle avunurum daha iyi
  • SOL hızları yükseltmiş galiba.Önceden maksimum alabildiğim 24mbit.Torrent de 2.3mb/s alıyordum.Torrent denemedim ama test baya yüksek çıktı.
  • Benimde bir haftadır çok sorunum var internetten, speedtest den hız testlerimin tamamı normal çıkıyor 20 kullanıyorum bu arada hatta bugün baktım 25 e çıkmış sanırım fakat bir haftadır 720p video,dizi, canlı yayın(twitch) izlerken çok takılıyor ve çok yavaş doluyor bekliyorum belki düzelir diye ama bir şey olmadı henüz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    superonline 500 Mbps hız sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O kadar zahmet ve yatırıma girip yolları kazıyorlar, fiber döşüyorlar ama aynı anda aboneyede döşemek için fırsat kolluyorlar. Hızların verimliliğide düşük demekki. Testler anlam ifade etmiyor sonuçta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet arkadaşlar sol minimum hızı 25 yapmış şimdi kapıya görevli geldi yeni üyeler direk 25 oluyor eskilerse m hizmetlerini aramak durumundaymış ama 25 mbt i isteyen eski müşterilere yeni taahüt yapılıyor bilginiz olsun bende gönderdin gitti adam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apoloclipse

Benimde bir haftadır çok sorunum var internetten, speedtest den hız testlerimin tamamı normal çıkıyor 20 kullanıyorum bu arada hatta bugün baktım 25 e çıkmış sanırım fakat bir haftadır 720p video,dizi, canlı yayın(twitch) izlerken çok takılıyor ve çok yavaş doluyor bekliyorum belki düzelir diye ama bir şey olmadı henüz...

video hızı takılmalar vesaire internet üzerindeki tüm hız sorunları servis sağlayıcı kaynaklı değildir. bağlandığınız sunucu çok yoğun olabilir. heleki 720p video izleme imkanı sunan bir sunucu çok çok iyi olmalıdır ki sorunsuz video izleyebilesiniz. özellikle bazı dizi izleme siteleri yurtdışı kaynaklı kiraladıkları serverlar bazen aşırı yükleme sebebiyle değil video oynatmada takılmaları bazen siteleri dahi açmada yetersiz kalıyorlar. bu durum çok sayıda kişinin aynı hattı kullanarak sınırlı olan data miktarını aynı anda tüketmek istemesinden kaynaklanır.. yani demek istediğim sizin speedtest gibi bir programda hızınız ne çıkıyor ise modem ile server arasındaki trafikte sorun olmadığını anlayabilirsiniz.. aynı zamanda bir video sitesinden video izleyemiyorsanız bu o bağlanmaya çalıştığınbız sunucudan da kaynaklanıyor olabilir.

yavaşl internetin sebebinin herkes servis sağlayıcılar zanneder.. zamanında içerisinde celeron işlemciyle ev bilgisayarını sunucu olarak kullanan arkadaşlarım dahi olmuştu.. herkeste genel kanı şu.. sunucular mükemmeldir hiçbir zaman yavaşlamanın kaynağı olamaz sunucular kullanıcılardan gelen tüm talepleri olması gerektiği gibi karşılar ve şayet bu durumda bir yavaşlık söz konusu ise sorun servis sağlayıcıdadır felsefesi hakim.. mesela DH çoğu zaman hatta ve hatta geçmişte çok kere kapatıldı yada ciddi yavaşlamalar yaşadı. birçok kez video izlenemez hale geldi.. ama bu sorun DH sunucularının gelen talebi karşılayamamasından kaynaklanıyordu.. internet hep bu şekilde sunucularla dolu.. biz bütün internetin içeriğini google'ın sağladığını düşünüyoruz.. yok öyle birşey.. ha hiç mi servis sağlayıcılar suçlu değidir? hayır onu demiyorum ama hız testinden 20 alan adam video takılıyor diyorsa hatayı yanlış yerde arıyordur diyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

SOL hızları yükseltmiş galiba.Önceden maksimum alabildiğim 24mbit.Torrent de 2.3mb/s alıyordum.Torrent denemedim ama test baya yüksek çıktı.

normal bağlantı hızınız nedir acaba? sözleşmeniz 20 mi, 25Mbit mi? artı sizin evinize gelen kablo cat5 kablomu yoksa fiber kablo mu? bende geçeceğim için ufak araştırma yapıyorum.. cevaplarsanız sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

quote:

SOL hızları yükseltmiş galiba.Önceden maksimum alabildiğim 24mbit.Torrent de 2.3mb/s alıyordum.Torrent denemedim ama test baya yüksek çıktı.

normal bağlantı hızınız nedir acaba? sözleşmeniz 20 mi, 25Mbit mi? artı sizin evinize gelen kablo cat5 kablomu yoksa fiber kablo mu? bende geçeceğim için ufak araştırma yapıyorum.. cevaplarsanız sevinirim..

Sözleşmem 20mbit.1 yıl doldu 1 yılım daha var.Eve gelen kablo fiber.

• quote:

quote:

quote:

peki memnunmusunuz superonline'dan ? artı telefon hizmetinide kullanıyormusunuz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

peki memnunmusunuz superonline'dan ? artı telefon hizmetinide kullanıyormusunuz?

1 yıldır aşırı derecede memnunum.Geçerken uydunet ile taahhütüm vardı 300 kusur lira onu faturadan düştüler.1-2 ayda bir eve birini gönderiyorlar sıkıntım olup olmadığını soruyorlar.Bu zamana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım.Telefon hizmetini de kullanıyorum 300 dk her yöne paketi.Telefon hizmetinin ses kalitesi çok güzel.Sabit ücretin olmaması da ayrı bir güzel.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1 yıldır aşırı derecede memnunum.Geçerken uydunet ile taahhütüm vardı 300 kusur lira onu faturadan düştüler.1-2 ayda bir eve birini gönderiyorlar sıkıntım olup olmadığını soruyorlar.Bu zamana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım.Telefon hizmetini de kullanıyorum 300 dk her yöne paketi.Telefon hizmetinin ses kalitesi çok güzel.Sabit ücretin olmaması da ayrı bir güzel.

cevap için teşekkürler..

• Rica ederim.
  • hızlar standart olarak 25 mbps olmadı sanırım. ben hala 20 mbps gözüküyorum
  • arkadaşlar merhaba
    1,5 seneden fazla süredi (ağustos ayında iki yıl olacak) 20mb fiber kullanıyorum nisanın başına kadar gayet memnundum ancak nisanın başından beri noluyor bilmiyorum
    daha 40gb kullandıgım akk ile (maks.100) hızımı 3mb ye düşürdüler aradım bayağı uğraştırdılar ama sonra hallettiler şimdi de
    böyle bir sonuç çıkıyor karşıma size böyle bir şey denk geldimi
    https://store.donanimhaber.com/81/da/47/81da47ddfae89ed3196a65ec77826125.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan91 -- 16 Nisan 2013; 20:00:40 >

• böyle ping süresimi olur?? speedtest sitesinde sorun mu var??

• speed test değilde ttnetin test sitesi çok daha tutarlı geldi bana..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.