Şimdi Ara

Fiber altyapı saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DH ailesi merhabalar.. Şu an uğraşmakta olduğum ttnet ile ilgili sorunumu ve sizin önerileriniz için bu konuyu açtım. Rize Çayeli ilçesinde yaşamaktayım. Mahalleye Fiber trafosu gelmiş, binama yaklaşık 50-60 metre uzaklıkta trafosu var. Mh aradığımda Fiber altyapınız var diyor, internetim şuan yalınnet 16 MBit ama ben 200kb ile indirme yapıyorum :) Mh ile görüşüyorum düzeltmeler yaptım diyor kapatıyorum yine hızım düştü diyorum, beceremiyor. Velasılkelam teknik servis geldi bina girişinde süper internet hızı geliyor binaya ama Size ulaşmıyor çıkamıyor diyor. 5. Katta oturuyorum. Geldi prizle oynadı oksitlenme yaptı düzelttik dedi gitti. Binanın Kabloları yapılması gerekirmiş. Şimdi ben Fiber yada hiper kullanmam için ne yapmam gerek? Daire sakinleriyle konuşup imza ve para toplayıp daire başına ne kadar düşüyorsa, yöneticiye verip altyapıyı yaptırmak mı? Ve bu işlem nasıl oluyor? Telekoma dilekçe mi vermek gerek? Teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bildiğim kadarıyla binanın içine bir fiber dağıtım kutusu gibi bir şey kuruyorlar ve ordan her kata ayrı ayrı sarı ince bir kablo çıkartıyorlar. O olayı yapmadıktan sonra istediği kadar fiber olsun mahallenin tüm hatları.
  • Peki onu nasıl kurdurtabiliriz? Telekoma dilekçe vererek mi?

• Sokağa fiber geldiyse binaya ayrıca kutu koymazlar. Vdsl alır kullanırsınız ilerde (standart bakır teller üstünden). Binadaki kablolarda sıkıntı varsa bunu kendiniz bir elektrikçiye/telefoncuya yaptırmalısınız. Telekom karışmaz bina içine. O hat size ait.
  • Binadaki hattı yenileyin düzelmez ise modemi değişin. Bazen modemde sorun olabiliyor benim modemde vardı değiştim düzeldi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.