Bildirim
Fiat Uno Turbo i.e Test Sürüşü
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Aracı önceden sosyal medyada görüyordum, sanırım yeni satılmıştı.
Daha videoyu izlemeden yazıyorum zaten videoda bahsetmişsinizdir.
Hatta bu mesajı yazarken Youtube'dan senin videonun bildirimi geldi.
Forumu kullanman çok güzel, Youtube'da belirli bir kitlen var.
Daha fazlasını hak ediyorsun.
En çok da çoğu videonu gece yarısı atman hoşuma gidiyor. :)
Devamını bekliyorum başarılar..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok Tesekkür ederim :) Selamlar
Güzel bir video olmuş. uzaktan çekimler çok iyi. italyanlar çakallık yapmış demeniz pek olmamış. onlar ne motorlar üretti çoğu insan bilmiyor. genelde kuş serisi ile ülkemizde bilindiği için böyle model ve motor seçeneklerini insanımız göremedi. biz 93 de sıfır km tempra almıştık. onda gayet kaliteli turbo benzinli motor vardı ama ülkemize gelmedi. böyle bir modeli tekrar gün yüzüne çıkarttığınız için teşekkürler. keşke bir 4x4 uno denk gelse de onu da inceleseniz. çok keyifli bir araçtır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Wraith Todd
Güzel bir video olmuş. uzaktan çekimler çok iyi. italyanlar çakallık yapmış demeniz pek olmamış. onlar ne motorlar üretti çoğu insan bilmiyor. genelde kuş serisi ile ülkemizde bilindiği için böyle model ve motor seçeneklerini insanımız göremedi. biz 93 de sıfır km tempra almıştık. onda gayet kaliteli turbo benzinli motor vardı ama ülkemize gelmedi. böyle bir modeli tekrar gün yüzüne çıkarttığınız için teşekkürler. keşke bir 4x4 uno denk gelse de onu da inceleseniz. çok keyifli bir araçtır.
Teşekkür ederim , çakalık yapmış sözü ile aslında videoda tam ifade edemedim noktaya değinmek istemiştim italyada o yılarda otobanlarda hız kuraları cc ye göre bellirleniyor ve 1.300cc üstü araçlar bu klasmana giriyor , Fiat da daha önce çıkardı 1299cc modeli yanına 1301cc lik modeli çıkarıyor ve bir çakalık yapıyor :) Bu arada 1299cc modeli baya nadirmiş yurtdışında da benim aldım bilgiye göre
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şu arkadaşa söyleyin ekonominin karşısında ses yapmasın artık😂
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TramontanaR
Şu arkadaşa söyleyin ekonominin karşısında ses yapmasın artık😂
Hahhahahahah :) -
Tebrikler orjinal hastaları görmek sevindiririci
quote:
Orijinalden alıntı: otobilge
Tebrikler orjinal hastaları görmek sevindiririci
Çok Teşekkürler :) -
farklı ve çok güzel bir araç...
a1 incelemesi ne zaman geliyor hocam :) -
quote:
Orijinalden alıntı: zibidi gonzales
farklı ve çok güzel bir araç...
a1 incelemesi ne zaman geliyor hocam :)
Biraz var daha A1 e sırada RX-8 var :) -
Forumda seni görmek güzel Cevat. Devamlı izliyoruz. Yine güzel bir çekim olmuş eline sağlık.
quote:
Orijinalden alıntı: Yazaryazarokur
Forumda seni görmek güzel Cevat. Devamlı izliyoruz. Yine güzel bir çekim olmuş eline sağlık.
Çok Teşekkür ederim , sırada RX-8 var cumartesi yada pazar yayında gibi :) İyi akaşamlar -
İnceleme güzel.Kemerler hoşuma gitti. -
Cok tesekkürler
Eline Sağlık Cevat -
quote:
Orijinalden alıntı: dalamb
Eline Sağlık Cevat
teşekkürler
Mini Lancia Delta integrale👍
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: akifsari
Mini Lancia Delta integrale👍
hahahah tam mini :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X