Şimdi Ara

Fiat Tipo 2019 Yeniden farklı tasarım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumartesi günü kendi aracımla İzmit'ten Balıkesir'e giderken 20 - 30 tane tır üzerinde gördüğüm ama ülkemize mi geldi yoksa transit başka bir ülkeye mi gönderiliyordu bilmiyorum .

Çünkü araç ülkemizde Egea olarak satılıyor .

Fiat'ın .de uzantılı sitesinde Fiat Tipo olarak görüntülediğimiz araç .tr uzantılı sitede Egea.

Uzun zaman sonra Tipoyu yollarda yenilenmiş olarak görmek heyecanlandırıcı ama dediğim gibi ülkemizde olacak mı olmayacak mı bilmiyorum .

EGEA :2019 EGEA

TİPO :TİPO 2019

• İspanyada hala tipo olarak ülkemizde bildiğimiz egea olarak satılıyor. Ben milliyetçilik yapıp buradada türk arabası kullanacağım diyerek almıştım yıllardır sorunsuz kullanıyorum. Türkiyeye yazın gelip giderken 4000+4000=8000 km git gel yaptım. Nazar değmesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydayd

İspanyada hala tipo olarak ülkemizde bildiğimiz egea olarak satılıyor. Ben milliyetçilik yapıp buradada türk arabası kullanacağım diyerek almıştım yıllardır sorunsuz kullanıyorum. Türkiyeye yazın gelip giderken 4000+4000=8000 km git gel yaptım. Nazar değmesin.
    Maşallah nazar değmesin .

Yeni moda eskiye dönüş olduğu için açıkçası Tipo yazısını görünce bende şok oldum açıkçası .

Bence bu ülke yeni Doğan Slx'i yada Tempra'nın yenilenmiş halini kolaylıkla kaldırır.

Oyüzden milli arabanın markasını bilmem ama adı Doğan Şahin gibi lanse edilirse bence tutulmama gibi bir şansı yok .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.