Şimdi Ara

FIAT STRADA ILE 210 KM/H???????????? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
7.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

http://www.need4speed.ws/speedpic.html?img=MFGMAx_Fiat124Spider_190.jpg&title=Fiat%20124%20Spider%201985%20-%20190%20km/h

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prozium -- 30 Nisan 2006; 12:29:11 >
  • Fiat ne bilsin hız yapmaya kesin hile var bu işde
  • quote:

Orjinalden alıntı: prozium

Asıl olay bu. Hacı Murat ile 190km

http://www.need4speed.ws/speedpic.html?img=MFGMAx_Fiat124Spider_190.jpg&title=Fiat%20124%20Spider%201985%20-%20190%20km/h

hacı murat mı? bence sana

o gördüğün araba fiat 124spider

2000 cc, 102 hp, 150 Nm değerlerine sahip. o yıllarda bile çok noktadan enjeksiyonlu, şimdiki yeni nesil araçlarda bulunan debimetre, lambda, tps gibi birçok donanıma o yıllarda sahip.

190 az bile okutmuş adam, bu araç 200+ ları bile görür.

bişeyle dalga geçmeden önce biraz bilgi sahibi olalım. markası fiat diye fizik kuralları değişmiyor.

bir markaya bu kadar önyargıyla yaklaşılmaz ki. o araba E30 kasa karbüratörlü bi 3.16 olsa herkes 190 a körü körüne inanır, marka BMW ya. ama rüyasında yapar...

bak bakalım hacı murata benziyo mu?

FIAT STRADA ILE 210 KM/H????????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur@ -- 30 Nisan 2006; 13:51:50 >

• özellikle çapsız araçların bile bazı organları ile oynayıp bu değerin çok daha üstüne çıkmak mümkün...
    gereksiz yere hayret etmeye lüzum yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trapezoid

araç 1.6 16v ..

walla bu tip bi aracın bu kdr istekli hızlancagınız zannetmıyorum o yuzden sormak ıstedım ..

tabi böyle çok çok akıllı arkadaslarımızda var ..

http://www.need4speed.ws/speedpic.html?img=speedopics/philip_kircher190m.jpg&title=Corvette%20C5%20,%20380%20ch%20-%20304%20km/h%20(190%20mph)

sımdı dusunuyodur nsl yedim elemanları diye ama zannediyoki bi o biliyo corvette de marşa basınca arabanın gostergelerinin en sona kdr gidip gelip surucusunu selamladıgını .. dikkat edersenız butun ışıkları yanıyor ABS-CHECK GASES fln fln

Dediğin işikları bi göremedim ilk resime bakıp yorum yaptık öbürlerini açmıyo............. ayrıca fiat ın hiç bir modelinde dediğin sisteme raslamadım...............

bu arada dediğim sistemdeyse 200 ü rahatlıkla görür............ o hızı yapmaz fiat işi bilmez diyen arkadaşlara duyrulur..............

o resimleri direk yapıştırırsan sevinirim..............

• quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

Fiat ne bilsin hız yapmaya kesin hile var bu işde

Bu arada bence türkiyedeki yarış araçlarının markalarını bi araştır..............
  • ya acaip bi sayfa bu bence adam 520 yada 318le 190 yapmış çekmiş resmini koymuş.. ne varki yani yapılır tabi o arabalarla çok mu zor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

quote:

Orjinalden alıntı: trapezoid

araç 1.6 16v ..

walla bu tip bi aracın bu kdr istekli hızlancagınız zannetmıyorum o yuzden sormak ıstedım ..

tabi böyle çok çok akıllı arkadaslarımızda var ..

http://www.need4speed.ws/speedpic.html?img=speedopics/philip_kircher190m.jpg&title=Corvette%20C5%20,%20380%20ch%20-%20304%20km/h%20(190%20mph)

sımdı dusunuyodur nsl yedim elemanları diye ama zannediyoki bi o biliyo corvette de marşa basınca arabanın gostergelerinin en sona kdr gidip gelip surucusunu selamladıgını .. dikkat edersenız butun ışıkları yanıyor ABS-CHECK GASES fln fln

Dediğin işikları bi göremedim ilk resime bakıp yorum yaptık öbürlerini açmıyo............. ayrıca fiat ın hiç bir modelinde dediğin sisteme raslamadım...............

bu arada dediğim sistemdeyse 200 ü rahatlıkla görür............ o hızı yapmaz fiat işi bilmez diyen arkadaşlara duyrulur..............

o resimleri direk yapıştırırsan sevinirim..............

dedigim şey corvette ilgili yanlıs anlasılma olmus fiatla hiçbi ilgisi yok resım açılmadıgı ıcın anlamadın sanırım..bunu kastediyodum .. biliyormusun bilmiyorum ama yeni corvettelerde marşa bastınmı kadrandaki gosterge çubukları en bastan en sona bi kere gidip gelerek sürücüsünü selamlıyor .. ABS - CHECK GAGES gibi marsa ilk basıldıgında bütün ışıklar yandığı için bu resmınde sahte oldugu her yönden belli

• Doğrudur ona lafım yok ama böyle bi özellik fiatta yok dedim ben......hız oalyına gelince o modelin şanzıman ve diferansiyel oranlarını tam bilmiyorum ama dediğim gibi 220 yi bile görmesi eğer palio albea maerea grubuyla aynıysa mümkündür.............o resimde hile olabilir ancak garipsenecek bi hız gibide görmemek lazım...........
  • bende 250 km yaptım o zman . araç yeni focus tdci ghia cvt

şaka bir yana bu arabanın yol bilgisdayarından yapılabiliyor. gauge test diye bir olay var..
    eğer diğer arabalardada durum böyle ise bu resimlerin birçoğu fake

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.