Şimdi Ara

<<<....FIAT PUNTO EVO KULÜBÜ(39 üye)....>>> (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
20
Favori
117.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: golgebir


    quote:

    Orijinalden alıntı: Max_Payne

    ben arabayı 30.250 tl ye aldım, evo beyazı 1.3 multijet. ilk arabam yaşım 26 ve kasko 860 lira, full kasko. fiat bayi yaptı. istanbuldayım birde bunuda göz önünde bulundurun.


    Ben niye bu kadar pahalıya yaptırdım anlayamadım gitti. Acaba hangi Kasko firması?

    hocam ankara sigorta
  • Bende Ankara Sigortaya yaptırdım. 1130 TL 10 taksit olarak ödüyorum. Neyse kısmet böyleymiş.
  • Allianz Sigorta 1.150 TL fiyat aldım, Araç bedeli 34.750.-TL göünüyor poliçede.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectpeople -- 1 Şubat 2011; 14:53:04 >
  • Fiat 'a da 1 Şubattan itibaren zam gelmiş..
  • Punto evo dinamik dizel ss 33.862 olmuş. Hayırlı işler fiat.
    fiatta vw gibi bi firma oldu gözümde. ötv indirimi zamanında bile kısa sürede araç temin ederek takdirimi kazanmıştı oysa.
    Şimdi indirim döneminde araç temin edemiyor, zam gelince showromları araçtan geçilmiyor.
  • PUNTO EVO 1,3 DYNAMIC 75 HP AK + SKYDOME BORDO DÖŞEME OPAK BEYAZ ARAÇ ALDIM MART BASLINDA TESLİM EDILECEK FAKAT BEN DAHA ARAC GELMEDEN SU TAMPONLARDAKI SIYAH KISMLAR GOZUME BATIO HIC BOYATMAYI DUSUNEN VEYA BOYATAN OLDU MU NASIL OLUYOR BELLI OLUYOR MU YOKSA HIC BOYATMAYA KALKIŞMASAM MI ???
  • BEN 1,3 DIZEL DYNAMIC A.K + SKYDOME 7 OCAK TARIHINDE 32500 TL YE ALDIM.. EĞER DEDIĞIN GIBIYSE GERCEKTEN COK PAHALANMIS
  • Ben de Punto Evo 1.3 Multijet 75 HP + Assist kit + Freedom kit + Skydome (siyah renk, bordro döşeme) 33.000 TL ye almıştım. bayiye gelmiş, kısmetse cuma günü teslim alacağım. Şimdiki fiyatlara göre opsiyonlar bedavaya gelmiş oldu.)
  • Selamlar
    HAftasonu inceledim.nisan ayı beklenirse 1.3 duologic 95hplik yeni bir motor geliyormus.Alacak olanlar beklesin bence.Tabi kişisel fikrim:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: certac

    Selamlar
    HAftasonu inceledim.nisan ayı beklenirse 1.3 duologic 95hplik yeni bir motor geliyormus.Alacak olanlar beklesin bence.Tabi kişisel fikrim:)

    20 beygir ve dualogic demek kafadan artı 3000 demek, motor ve vites bana hayli hayli yetiyor şimdilik. isteyenler için ayrı tabiki.
  • Arkadaşlar karter koruma yaptırdınız mı? Eğer yaptırmadıysanız düşünüyor musunuz?
  • Bende Kasko Yaptırdım 780 TL aldılar. (2011 1.3 75hp active ) . Birde Bursa'da önerebileceğiniz cam filmi yapılan yer var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stacer_boY
    Bende Kasko Yaptırdım 780 TL aldılar. (2011 1.3 75hp active ) . Birde Bursa'da önerebileceğiniz cam filmi yapılan yer var mı ?

    Hangi kasko? Aracın policede degeri ne gorunuyor, indiriminiz var mı,bilgi verirseniz sevinirim.
  • ŞU TAMPONLARI BOYATAN YOK MUUUU ????? YARDIMCI OLUN LÜTFEEENNNNN....!!!!!! ARACIM BEYAZ VE TAMPONLARINI BOYATMAK ISTIORUM AMA BENDEN ONCE BUNU YAPAN VEYA ARASTIRAN BIRI VARSA BILGI VEREBILIRMI LUTFEN...
  • şu anda aracım 1750 km oldu.Şu ön konsoldan gelen gıcırtıdan başka bir ses yok.Dualogic vitesdende memnun kaldım.Araca chiptuning yaptırıp kutu içi k&n performans filtre takacağım.yaklaşık 9 HP ve %10-12 tork artışı olacak.buda alt devirlerdeki ölülüğü biraz hafifletir.Daha aza gaza basmak zorunda kalırım.Bu arada yakıt 9,5 lt/100 den aşağı düşmedi.Özellikle akşam motor ısınmdan 1 km lik kağıthaneden nurtepeye çıkan yokuşu çıkıyorum.Ortalamamı çok yükseltiyor.Sabah gidiş 2 iniş 1 çıkış, akşam dönüş 2 çıkış 1 iniş ortalama 2 km çıkış 1 km iniş var güzergahım üzerinde.Sırf bu yokuşlar için chip yaptıracağım aracım atmosferik motorlu olmasına rağmen. 9 hp ve 125 nm tork küşümsenecek bir rakam değil 77 hp araç için.so olarak skydom gerçekten enfes bir şey parasını hakediyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: connectpeople


    quote:

    Orijinalden alıntı: Stacer_boY
    Bende Kasko Yaptırdım 780 TL aldılar. (2011 1.3 75hp active ) . Birde Bursa'da önerebileceğiniz cam filmi yapılan yer var mı ?

    Hangi kasko? Aracın policede degeri ne gorunuyor, indiriminiz var mı,bilgi verirseniz sevinirim.


    Fiat Kasko dan (Allianz ) yaptırdım .
  • Ben de izmir birmottan cuma günü aracı aldım. Punto EVO 5K Dynamic Multijet + Assist Kit. evo siyahı + bordo döşeme. Sürüşü gerçekten keyifli bir araç. beni de üye olarak ekleyebilirsiniz.

    Kartel koruması tavsiye etmediler. Şu anda sadece Mercedes'in kullandığı bir sistemi kullanıyormuş. Motor kulakların üstünde duruyor ve kaza anında kulaklar motoru bırakıyor böylece motor size doğru girmiyor direkt size çarpan üstten geçiyormuş. Kartel koruması olduğunda motor aşağı bırakmıyor kendini böylece olan size oluyor.
  • arkadaşlar ben bir bayiden araç sipariş verdim 1 ay söre istemelerine ramen 2 ay oldu hala arabadan ses seda yok konuşma tarzlarından anladığım kadarı ile 1 ay daha bekletecekler bana yol gösterirmisiniz ne yapa bilirim yada 1.3 mj ak ve spk kitli bordo döşemeli bir evo nereden bulabilirim eğer bildiğiniz bi bayide varsa lütfen bildirirmisiniz il önemli değil türkiyenin her yeri olabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ssagirli

    arkadaşlar ben bir bayiden araç sipariş verdim 1 ay söre istemelerine ramen 2 ay oldu hala arabadan ses seda yok konuşma tarzlarından anladığım kadarı ile 1 ay daha bekletecekler bana yol gösterirmisiniz ne yapa bilirim yada 1.3 mj ak ve spk kitli bordo döşemeli bir evo nereden bulabilirim eğer bildiğiniz bi bayide varsa lütfen bildirirmisiniz il önemli değil türkiyenin her yeri olabilir



    Türkiyede SPK araç yok yeni gelmişse düşük bir ihtimal olsa da bilemeyeceğim. Ben araştırdım. İzmir Birmot'ta iki tane siyah içi bordo dynamic 1.3 mjet vardı. Biri pop kitli biri de AK li idi. AK li olanı aldım. sanırım bir tane de içi bordo ama dışı gri ya da siyah freedom kit + AK li olması lazım satılmadıysa. Ayrıca bayiler ellerinde araba yoksa direkt sipariş geçerlerse araç italyada üretim bandında sıraya giriyor ve en iyi gelme süresi 70 gün. Ama şans eseri senin verdiğin siparişe yakın bir araba gelirse o ayrı mesele. Tabiki düşük bir ihtimal bu. Biz de aynı yollardan geçtik ve beklemenin bir anlamı yok gidelim izmirden alalım dedik. İzmir Birmot bayisinde ellerinde birkaç tane evo olması lazım. Satış kısmından Serdal ya da Erman beyle görüşebilirsiniz bana çok yardımcı oldular.




  • meturaiden öncelikle cevabın için teşekkürle ama izmir birmot lada görüştüm malesef ellerinde yok ama benim kanıma dokunan bayiinin 25 günde teslim ederim demesi ve şuandada 55 gün olmasına ramen tabiri caizse iplememeleri ne yazıkki bu konuda yasal bir yaptırım yok yani elimiz kolumuz bağlı.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.