Şimdi Ara

fiat panda 2006 alınırmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pandayı bende çok beğeniyorum hemde fazlasıyla kullananlardan araştırdığım zamanda hıc sıkayetını duymadım parça fiyatı vs herkez memnun

Duyduklarım Uzun yoldaki yüksek köprülerde felan rüzgârı cok hıssetırıyormus yanından araç vs geçince yanı bu sekılde

birde bunun ön konsolu farklı olanlar var onlar yurt dışında satılıyor sadece sanırım bende onu uygun bulursam almayı cok ıstıyorum ama yokk yani araç çok iyi
  • İlan yayından kalkmış...
  • adam aldi arabayi herhal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

Pandayı bende çok beğeniyorum hemde fazlasıyla kullananlardan araştırdığım zamanda hıc sıkayetını duymadım parça fiyatı vs herkez memnun

Duyduklarım Uzun yoldaki yüksek köprülerde felan rüzgârı cok hıssetırıyormus yanından araç vs geçince yanı bu sekılde

birde bunun ön konsolu farklı olanlar var onlar yurt dışında satılıyor sadece sanırım bende onu uygun bulursam almayı cok ıstıyorum ama yokk yani araç çok iyi

ÖN konsolu farklı olanlar hangileri ? görsel var mı ? dıgıtal klimalı modellerindenmi bahsesiyorsunuz ?
  • dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    Evet dediğiniz gibi dijital klimaymış aklımda konsol farklı gıbı kalmış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

Evet dediğiniz gibi dijital klimaymış aklımda konsol farklı gıbı kalmış :)

dıgıtal klimalı espli, hild holderli panda modelleri var ama çok nadir malum sitede. onu alanda satmıyor zaten.
  • dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle bunlarda cam tavanda oluyor zaten bu modellerinde ayrıca sizin imzanızdakı aracınız varsa 2004 2005 o bile kaç yıl boyu idare eder cok iyi araç :)
  • sonuç ne oldu ?
  • bugun gıttık gorduk aracı zaten aracın oldugu bolgede ısımız vardı ben aractan anlamam zaten arkadasım baktı bıraz sol on kapıda sag raka camurlukta 20 cm cıvarı bova var dedıler yarına racın sase nosu fılan verıcek bakalım bı tramer sorgulatımcam oda temız cıkarsa arkadasımın kuzenının tamır dukkanı varmıs bıde ona gosterıcez bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssLh

bugun gıttık gorduk aracı zaten aracın oldugu bolgede ısımız vardı ben aractan anlamam zaten arkadasım baktı bıraz sol on kapıda sag raka camurlukta 20 cm cıvarı bova var dedıler yarına racın sase nosu fılan verıcek bakalım bı tramer sorgulatımcam oda temız cıkarsa arkadasımın kuzenının tamır dukkanı varmıs bıde ona gosterıcez bakalım

ee ilandan kalkmıs araba ?
  • Bi sahtekarlık var gibi araçta

• Aracı görmek nasip olmadı ama 12.000k ya 2003 palio vermiyorlar kadıki 2006 panda versinler dikkat edin.
  • Sonuc ne oldu kardes?

• walla forumdan sag olsun bır sıgrotacı arkadas aracın sıgorta kayıtlarına baktı 2 adet kazası gorunuyor dedı
    bugun aracın sahıbını aradım aracı ustaya gostercem dedım bır kısı kapora verdı onu beklıyorum dedı
    bende pek ustune dusmedım zatı daha buyuk bır arac bakıyodum ama fıyatı cok uygun olunca alabılırım demıstım bakalım soteye yattım beklıyorum gerek bu arac gerek ıkıncı el dıger araclar ıcın
    15 000 lımıtım var tavsıyede verebılırsınız ben hb clıo, palıo ,yada getz dusunuyorum temız bır tane bunlardan duserse alıcam bakalım
  • arkadaslar konuyu aklımda kalanlarıda yazayım olurya bırının ısıne yarar belkı
    aracı sahıbı tekrar ılana koymus ılan
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-cok-acil-satilik-12900-147126417/detay
    6.cı sıradkı fotografa bakarsanız on kapı ıle arka kapıdakı renk farkını gorursunuz
    aracın sahıbıne aracı bır ustaya gostermek ıstıyoruz dedım oda bıraz asagıda usta var gosterırsın dedı :) bende bızım ustamız var ona gotururuz dedım zamanım yok baska yere gıdemem fıan dedı sonra dan kımlık bırak arabayı al gotur baktır dedı tamam dedım ertesı gun tekrar aradım bırısı kapora bıraktı ondan haber beklıyorum dıyıp salladı benı :)
    bende ıyıce kıllandım ve bıdaha ne aradım ne sordum taktır sızın

• Zaten hasar kaydı vardır yazıyor. Tramerden bakabiliyorsunuz diye biliyorum ne kadar hasar var diye. Ama bu fiyata iyi bir tanesini alacağınıza şüpheliyim.
  • hasar kaydın 500 1000 tl arası bısı demıstı yanlıs hatırlamıosam ama bu olanlardan sonra sogudum acıkcası
    zaten temız olsa ıdı 1 aydır satılırdı bu fıyata herhalde cunku 12 ye bırakırım dedı sahıbı ılk gorusmemızde
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.