Şimdi Ara

fiat panda 2006 alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bır suredır araba almak ıcın arastırmalar yapıyorum galıo getz bakıyorum genellıkle ama temız uygun bısı bulamadım buldukalrımda donanım olarak bunun akdar dolu degıller (aba+klıma yeter)
    bu ılandakı arac 12.500 tl edermı ılk arabam olucak ve tabırı caızse acemılıgımı bu aracta atıcam bu yuzden kasko yaptırmayı planlıyorum
    forumda ve nette bıraz arastırdım pıyasasının pek olmadıgını soylemısler bu pek sorun degıl, yedek parcası pahalı dıyenler olmus ama bıraz baktım cok ucuk fıyatları yok yedek parcaların
    almamı onermez ısenız yerıne ne onerırsınız sebebınıde soyleyebılırsenız sevınırım
    butcem 15 000 ama bu arabayıma alırsam cok ıyıolucak az bır kredı cekıcem :)
    araba ıst ıcı kullanılıcak bu yuzden ufak olması avantajlı gıbı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-cok-acil-satilik-12900-147126417/detay
    ılan bu sakın ha benden gorupte sulanmayın arabaya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssLh -- 21 Aralık 2013; 20:11:12 >

• fiyat pazarlıkla 12 falan olur sanırım ,sağına soluna baktırın ve alın güzel araç tam ilk araç olucak cinsten küçük şirin
  • hocam yorumunuz ıcın teskkur ederım bu hafta gormeye gıdıcem aracı ıns bırı benden hızlı davranıp aracı almaz ıse :)
    aynı model ozellıklerdekı panda lar 14 15 bın benı dusundurende bu
  • Fiyata göre çok iyi aslında.
  • Aracın ağır bir kazası yoksa fiyat bedava.. Hiç düşünmeyin bile.
  • Sol tarafta berbat bir boya işçiliği var. Kartela olmuş araba, sag kapılar da macun yüklü, muhtemelen ağır kazali bu arac, kaput aralıkları da duzgun degil. Iyice baktirin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 4 Aralık 2013; 3:19:59 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssLh

arkadaslar bır suredır araba almak ıcın arastırmalar yapıyorum galıo getz bakıyorum genellıkle ama temız uygun bısı bulamadım buldukalrımda donanım olarak bunun akdar dolu degıller (aba+klıma yeter)
    bu ılandakı arac 12.500 tl edermı ılk arabam olucak ve tabırı caızse acemılıgımı bu aracta atıcam bu yuzden kasko yaptırmayı planlıyorum
    forumda ve nette bıraz arastırdım pıyasasının pek olmadıgını soylemısler bu pek sorun degıl, yedek parcası pahalı dıyenler olmus ama bıraz baktım cok ucuk fıyatları yok yedek parcaların
    almamı onermez ısenız yerıne ne onerırsınız sebebınıde soyleyebılırsenız sevınırım
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-cok-acil-satilik-tertemiz-146029633/detay ılan bu sakın ha benden gorupte sulanmayın arabaya :)

Klavyenizdeki "i" harfine ne oldu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2007-2009 Sportage nasıldır?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arkadaslar bır suredır araba almak ıcın arastırmalar yapıyorum galıo getz bakıyorum genellıkle ama temız uygun bısı bulamadım buldukalrımda donanım olarak bunun akdar dolu degıller (aba+klıma yeter)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-cok-acil-satilik-tertemiz-146029633/detay ılan bu sakın ha benden gorupte sulanmayın arabaya :)

Bu arabada yüksek ihtimal komple boyalı ve kmside orjinal değildir. en boş versiyonu bu abs+ebd klima standart. 2 cam otomatik 1 yada 2 hava yastığı var. yalnız 12ye panda olmaz.

• dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    fıyat benıde suphelendırdı ama genede haftasonu araca bır bakayım dıyorum
  • quote:

fıyat benıde suphelendırdı ama genede haftasonu araca bır bakayım dıyorum

Fiat pandalar 13-14 binden başlar temizliğine ve donanımına göre 18-19a kadar çıkar. 12ye kimse panda vermez temiz osla zaten istanbul gibi biryerde galeride bklemez hemen satılır.

plaka sorgusu
    şasi sorgusu

yapılmadan

kaportacıya gösterilmeden bilgisayara bağlatmadan alınmaz.

city mod direksiyon sorunu çıkabilir.
  • Gaziantep plaka+istanbulda= Multi Kombo :))

Ya bu arabanın teker boyu standarttan küçük, yada çamurlukla teker arasındaki mesafe fazla.
    Benim arkadaşımda vardı gri rengi, hiç böyle göze batmıyordu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DNZ_84 -- 4 Aralık 2013; 11:54:47 >
  • Bariz kazali ve boyali. Uzak durun. Rover 25 bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DNZ_84

Gaziantep plaka+istanbulda= Multi Kombo :))

Ya bu arabanın teker boyu standarttan küçük, yada çamurlukla teker arasındaki mesafe fazla.
    Benim arkadaşımda vardı gri rengi, hiç böyle göze batmıyordu...

aynen hocam buyrun orjinal panda

[simage]
     fiat panda 2006 alınırmı
    [/simage]

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap yazan ve uyaran arkadaslara tesekurrler
    ılan sahıbını bugun aradım yarında aracın oldugu bolgede bır ısım var arakadasla araca bakıcaz bakalım ne var ne yok :D
    ayrıca teker mesafesı olayını belırttıgınız ıcın sagolun bu konuyuda ayrıca ıncelıcez gelısmelerı burdan yazarım gene ınsallah fos cıkmaz
  • quote:

cevap yazan ve uyaran arkadaslara tesekurrler
    ılan sahıbını bugun aradım yarında aracın oldugu bolgede bır ısım var arakadasla araca bakıcaz bakalım ne var ne yok :D
    ayrıca teker mesafesı olayını belırttıgınız ıcın sagolun bu konuyuda ayrıca ıncelıcez gelısmelerı burdan yazarım gene ınsallah fos cıkmaz

haklıymışsınız araba kazalı çıktı diye mesaj yazacaksın yarın
    kerem bey banada bır bıt yenıgı var gıbı gelıyor ama yarın aracın satıldıgı tarafta bır ısım var vaktımde olursa arkadasla bır bakıcaz balım bısey kaybetmeyız en kotu panda nasıl bır araba ımıs fıkrımız olur bınıp test ederız :D
  • quote:

kerem bey banada bır bıt yenıgı var gıbı gelıyor ama yarın aracın satıldıgı tarafta bır ısım var vaktımde olursa arkadasla bır bakıcaz balım bısey kaybetmeyız en kotu panda nasıl bır araba ımıs fıkrımız olur bınıp test ederız :D

Bit yenigi var gibi gelmesin gibisi fazla. Bosuna vakit kaybetmeyin o araçla..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

tabi en azından test edin beleşten :) ama dediğim gibi çok bişey beklemeyin.
  • muhtemelen pert araçtır. yoksa fiyat oldukça cazip
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.