Şimdi Ara

fiat palio teyp çerçevesi acil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2001 fiat palio mk1 için sony mp3 çalar aldım. teybin yeri malum olmuo. şimdi bi sorunum var benim arabada saat yok yaniçerçeve alsam saat yeri boş kalacak mevcut yer ile ufak el aletleriyle oynamayla bu teyp için yer oluşturulabilir mi yardımlarınızı bekliyorum acil....

ARKADAŞLAR YOĞUN BİR EMEK UĞRŞI SONRASI SONY MP3 ÇALARIMI MEVCUT KASAYA YERLEŞTİRDİM. ÜÇGEN PLAKA İÇERİSİNDEKİ ORİJİNAL TEYBİNİN YÜZÜNÜ KESEREK, YENİ ALDIĞIM TEYBİ ORAYA YERLEŞTİRDİM SONUÇ HOŞUMA GİTTİ. HERKES OLMAZ KASA ALMAK LAZIM DİODU AMA YAPTIK ALLAHA ŞÜKÜR... İLGİLENEN ARKADAŞLARA DETAYLARI İLTEBİLİRİM... FOTOLARI EKLİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasterfast -- 18 Mart 2009; 18:11:43 >

• Yeni çerçeve alınca orası boş kalıcak ve çirkin bir görüntü çıkacak.Arkadaşımın paliosuna teyp takınca oranın çirkin görüntüsünü kapatacak birşey bulamadık.Bu yüzden kendi palioma teyp almadım bence çok kötü bir görüntü oluyor oradaki saate bakma alışkanlığım var.Saatli çerceveler satılsa çok güzel olurdu.Ayrıca aldığın teyp teyp yuvasına büyük gelebilir böyle bir süprize hazırlıklı ol.Biz cd çaları takırdığımızda 2-3 cm dışarıda kalmıştı.Gögüslüğün içindeki metal parçayı kırarak yuvayı genişlettik teybi oturttuk.

hocam bende bu şekilde teyp takmak istiyorum. ucuz bi teyp takayım diyorum satarkende üstünde bırakırız. detaylara ihityacım var saygılarımla...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.