Şimdi Ara

fiat nenden 1.3 16 valf 100 hp lik aracı getirmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurt dışında palio siena ve doblolarda 1.3 16v 100hp 5400dd ya da 5700dd ve 140nm 3000 dd lık motoru neden tofaş türkiyeye getirmedi 1.6 16v ile kıyaslandığında sadece 3 hp daha güçsüz torku aynı bir motor yani fark yok gibi araştırdığım kadarıyla yakıt tüketiminde de cimri sayılır vergisi de en düşük seviyede sizce tofaş neden getirmedl yorunuzu ve bu konuda biginiz varsa aktaramanizi isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikailhanaltınkaya -- 15 Eylül 2017; 23:11:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fiatın 1.3 16v 100 hp benzinli motoru yok.yalnış biliyorsun.

1.6 16v 101 ps(99hp) 140 nm var.(muhtemelen bu motoru 1.3 zannediyorsun.)
    1.6 16v 103 ps(102hp) 145 nm var.

fiat sienada kullanılan motorlar.
    http://www.automobile-catalog.com/make/fiat/siena_eu-model/siena_eu-model_4-door_sedan/1999.html
    http://www.automobile-catalog.com/make/fiat/siena_eu-model/siena_eu-model_4-door_sedan/2001.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi predator93 -- 16 Eylül 2017; 0:6:46 >

• predator93 kullanıcısına yanıt
    https://youtu.be/McvdZ3U9QtI. Buyrun efendim 1.3 16v 100 hp fiat motoru araç palio

• Bende duymadım bu 1.3 motoru belki trde yoktur.

Ancak 1.6 103-107 HP olanlarla aynı olması zor,ziraa hacim önce gelir atmosferikde

• echomaniac E kullanıcısına yanıt
    Valla honda 1.6 160 hp yi gordukten sonra olabilir fiat 1.3 uzak dogu motorlaruna benziyor biraz ya sohc 16v ya fa toyota corolla ae101 deki gibi dohc ama tek kasnakli i tek kasnak bir kam miline bagli diger kam milini de disliyle donduruyor hafif. Bi motor gibi zaten tr ye de hiçbir modelde girmemis bu motor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikailhanaltınkaya -- 16 Eylül 2017; 0:23:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikailhanaltınkaya

https://youtu.be/McvdZ3U9QtI. Buyrun efendim 1.3 16v 100 hp fiat motoru araç palio

bu motor avrupada kullanılan bir motor değil brezilyada üretilen fiat bunlar 1.3 16v güney amerikaya has bir model.bu motor italyada bile kullanılmıyor.

1.3 16v 79 hp 118nm

http://www.automobile-catalog.com/car/2001/733910/fiat_palio_elx_1_3_16v.html

• predator93 kullanıcısına yanıt
    O zaman niye teknik ozellik sayfalarinda 100 hp geciyor bu motor bi de avrupada niye yok yinede ozellik olarak 1.4 free den iyi yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1,3 firefly motordan kast ediyor..

Bu motorlar Brezilya Pazar'ı için Hocam ..

• QralCess Q kullanıcısına yanıt
    Aynen abim de merak ettiğim niye avrupada ve tr de yok bu motor güzel bi motor bence 1.4 yerine hatta 1.6 yı aratmayacak bi motor

• mikailhanaltınkaya M kullanıcısına yanıt
    Bu motor A en fazla B giriş modellerine koyuyor Fiat Brezilya'da..

Mobi ve Argonun giriş paketinde var sadece..

Mobi 1000kg otomobil değil çekme gibi sıkıntı yapmaz ,argonun girişi bin küsür kilo sonraki donanımlarda 1300kg geçiyor ki ondan itibaren 1,8etorq konulmuş Kısacası hafif araçlara ve ağırlıklı olarak A sınıfı araçlara koyuyorlar Fiatın 500/Pandasında 0,9Twinair(ödüllü motor)/1,4multiair var turbolu ve az yakıyorlar..

Fiat 500 Euroncaptan 5yıldız alırken bu motorların getirdiği ağırlık avantajı,yerleşim açısı gibi etmenleri kullandı..

FireFly motorlar Avrupa'ya uygun değil bununla beraber.

• brezilyada çift yakıt sistemli araçlar var. benzin-etanol. belki buda öyledir.
    diğer vede daha güçlü ihtimal kim takar bu ülkeyi. italyada 0.9tw. manuel&lpg ne ararsanız vardır.
  • 1,3 atmosferikten 100 beygir cikarirken avrupanin cevreci sinirlamalarindan gecememis olmali. Bir de tabii avrupada kucuk aracta guclu motorlar yerine daha ekonomik olan 60-70 beygir motorlar yahut performans icin turbolu buyuk motorlar tercih edilen oldugu icin de olabilir. Orda cogu kucuk arac sadece sehir ici kullanildigi icin 100beygir ve ustu uzun sure kullanilmadi. Simdi simdi downsize akimiyla gucler yukseliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler. Biz yanlış yerde dünyaya gelmişiz o zaman turboyu sevmem çünkü ben atmosferik makinaları severim mesela 1.6 160hp civic bifatın bu 1.3 100hp si Renault un 2.0 197 rs i gene hondanın 2.0 240 hp si gibi araçlar yok buralarda ne var ne yok max 1.5 turbo neymiş efendim küçük motordan yüksek güç o güç yapay olduktan sonra napayım ben o gücü

• Cevaplar için teşekkürler. Biz yanlış yerde dünyaya gelmişiz o zaman turboyu sevmem çünkü ben atmosferik makinaları severim mesela 1.6 160hp civic fiatın bu 1.3 100hp si Renault un 2.0 197 rs i gene hondanın 2.0 240 hp si gibi araçlar yok buralarda ne var ne yok max 1.5 turbo neymiş efendim küçük motordan yüksek güç o güç yapay olduktan sonra napayım ben o gücü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.