Şimdi Ara

Fiat linea neden sevilmiyor? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
3
Favori
62.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.4 fire active modeli var araç gerçekten hantal 0-100 14.3 saniye. Klimasına gelirsek antalyada yaşıyoruz klima gerçekten sogutmuyor gazı bitmiştir dicem ama sanmıyorum önceden de böyleydi. Yol sesine gelirsek bunu kimse inkar etmez heralde araç 120 km hızda 3-4.000 devir arasında ve 6.vitesi istiyor o motor sesi gerçekten çok rahatsız edici,rüzgar seside cabassı
  • Ben pop modeline bindim içi filan plastik ama f/p açısından iyi yani yarışçı filan değilseniz 1.3 multijet alıp gezersiniz motoru da tatmin eder siz millete bakmayın. Sanırım 1.6 lounge modelini düşünüyorsunuz. Onu tavsiye etmem fiyatı yüksek daha iyi alternatifleri var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf434382

Ben pop modeline bindim içi filan plastik ama f/p açısından iyi yani yarışçı filan değilseniz 1.3 multijet alıp gezersiniz motoru da tatmin eder siz millete bakmayın. Sanırım 1.6 lounge modelini düşünüyorsunuz. Onu tavsiye etmem fiyatı yüksek daha iyi alternatifleri var.
    Bu araba ucuz değilki 4K LOUNGE 1.6 MULTIJET 105 HP (YENİ) 57.000TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

demin linea ile alakalı bir başlığa daha yazmıştım buraya biraz daha içimi dökeyim
    pazartesi günü 2006 model 230 bin km de altea marka şirket aracı ile ufak bir kaza geçirdim
    kasko bize linea tahsis etti 2014 model 10bin km de

ben bu arabanın fiyatına baktım 43 bin TL civarları imiş
    ne olacak ? sadece sıfır olacak
    beyler 8 yaş yaşlı , 220bin km fazla yol yapmış aracımı mum ile arıyorum

ve ben bu arabayı sıfır km alıp hususi kullananları anlamıyorum
    bu ne korkudur arkadaş 2. elden
    gidin adam gibi arabaya binin derim , çünkü benim araba ise bu araç bunu haketmiyor
    bir kere bana şu direksiyonu biri izah etsin , 92 model 500bin km de corollanın direksiyonu bu araçdan daha yumuşak
    koltuklarını falan söylemiyorum , adamı fıtık eder , artısına eksisine girmeyeceğim sinir bozucu bir araç

benim aracın 2. eli 1.9 dizel 25-27 arasına bulunabilir , ha temizini bulursun bulamazsın bir şey demem
    hani parçaları pahalı ve 100 bin km den sonra sorun çıkartır ya , işte cebiniz de fazladan kalan 20000 TL nin 5000 TL sini
    bu gibi sorunlar ve fazladan vergisi için kenara ayırın , tek alternatif bu değil tabi çoğaltabilirsiniz
    aileniz ile çoluğunuz çocuğunuz ile adam gibi bir arabaya binmiş olun
    bu araç anladığım kadarı ile şirket aracı altına verilince eşşek gibi kullananlara tepki olarak üretilmiş
    bunun modern muadilleri de c elisemi bi de 301 mi ne , bunlar da ncap dan bildiğim kadarı ile 3 yıldızı kapmış

zevkler ve renkler tartışılmaz da içimizi de dökelim dedik.

Seat Altea'ya araba mı diyorsunuz arka tasarımını görmediniz heralde zaten linea'nın tutulan modelleri multijet olanlar ayrıca 8 yıllık yüksek km'de araç alacaklarına insanların linea alması daha mantıklı görende altınızda w124 yada passat filan var sanacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Esercan14

1.4 fire active modeli var araç gerçekten hantal 0-100 14.3 saniye. Klimasına gelirsek antalyada yaşıyoruz klima gerçekten sogutmuyor gazı bitmiştir dicem ama sanmıyorum önceden de böyleydi. Yol sesine gelirsek bunu kimse inkar etmez heralde araç 120 km hızda 3-4.000 devir arasında ve 6.vitesi istiyor o motor sesi gerçekten çok rahatsız edici,rüzgar seside cabassı
    Sık sık şehir dışına çıkıyorum iş icabı ve hep linea 1.3 dizel kiralıyorum. aylarca kullandığım da oldu.

Yukarıda aracı itin ağzına sokan arkadaşlar cidden inanılmaz abartmışlar. Yarış arabası olarak kullanacaksanız evet, performansı düşük. Yakıtı dci motorlu renault'lara göre fazla. Ancak kesinlikle kalitesiz, kötü bir araba değil, hele makyajlı ve yeni konsola sahip araçlar oldukça kaliteli ve düzgün araçlar.

Şehir içi kullanım için yeterli, bagajı çok büyük, arka diz mesafesi oldukça geniş. Soğuk havalarda motor ısınana kadar sesli çalışıyor ve kısa mesafelerde fazla yakıyor. Rampalar dahil dur kalk yaparken hiç problem yaşamadım, çooook dik olmadıkça zaten gaz vermeden debriyaj ile dur kalk yapabiliyorsunuz. Dik yokuşlarda kalkarken devri biraz arttırmanız gerekiyor - ki araba kullanmayı bilen herkes dizel aracın rölanti devrinin dik yokuşta aracı kaldırmakta zorlanacağını bilir.

Uzun yollar için de tatminkar bir performansı var, tam 3000 devirde tutarsanız 130 km hız yapıyor - 120km tabela olan otobanlarda ceza yememek için hıza değil devire bakıyorum . 6. vitesi çok net arıyorsunuz eğer hızlı gidecekseniz. Yavaş giderken oldukça düşük yakıt tüketiyor, 90km civarında yol bilgisayarında 3-4lt tüketim okuyabiliyorsunuz. 100 km'den sonra rüzgar ve motor sesi geliyor kabinin içerisine.

Yol tutuşu ve frenleri güzel. Direksiyonu EPS kullanan araçlara göre sert, hidrolik direksiyona göre normal. Aydın'da jeotermal santrale gidip gelirken kullandım oldukça uzun bir süre, bozuk yollar olmasına rağmen yürüyen aksam dağılmadı. Aynı şartlarda Clio Symbol araçlar çok daha hızlı yıprandı.

Özet olarak, alınıp kullanılır, kendi fiyat kategorisinde başarılı bir araçtır...

• quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

quote:

demin linea ile alakalı bir başlığa daha yazmıştım buraya biraz daha içimi dökeyim
    pazartesi günü 2006 model 230 bin km de altea marka şirket aracı ile ufak bir kaza geçirdim

gidin adam gibi arabaya binin derim , çünkü benim araba ise bu araç bunu haketmiyor
    bir kere bana şu direksiyonu biri izah etsin , 92 model 500bin km de corollanın direksiyonu bu araçdan daha yumuşak
    koltuklarını falan söylemiyorum , adamı fıtık eder , artısına eksisine girmeyeceğim sinir bozucu bir araç

benim aracın 2. eli 1.9 dizel 25-27 arasına bulunabilir , ha temizini bulursun bulamazsın bir şey demem
    hani parçaları pahalı ve 100 bin km den sonra sorun çıkartır ya , işte cebiniz de fazladan kalan 20000 TL nin 5000 TL sini
    bu gibi sorunlar ve fazladan vergisi için kenara ayırın , tek alternatif bu değil tabi çoğaltabilirsiniz
    bu araç anladığım kadarı ile şirket aracı altına verilince eşşek gibi kullananlara tepki olarak üretilmiş
    bunun modern muadilleri de c elisemi bi de 301 mi ne , bunlar da ncap dan bildiğim kadarı ile 3 yıldızı kapmış

o tipsiz teneke altea ne zaman adam gibi araba oldu ? adam gibi araba volvo merco bmw gibi markalardır seat ı abartıp durma

teneke mi ?
    leğene bine bine tenekeyide unuttunuz

• quote:

quote:

Seat Altea'ya araba mı diyorsunuz arka tasarımını görmediniz heralde zaten linea'nın tutulan modelleri multijet olanlar ayrıca 8 yıllık yüksek km'de araç alacaklarına insanların linea alması daha mantıklı görende altınızda w124 yada passat filan var sanacak.

altea araba değil linea araba
    arka tasarımını da günde 45 kez görüyorum

açar ncap testine bakarsın
    açar donanımına bakarsın
    gidip bi içine oturursun
    ben 3.5 yıldır altea kullanıyorum , ayda 3.5 tane altea görmemişimdir
    arkadaş hayatında binmeyi sürmeyi geçtim 7 kez görmediği arabaya ..k atar

linea tutumlu motoru dışında leş gibi bir arabadır
    fuzulü yere kendinizi kandırmayın , leylek gibi bir şirlet arabası o kadar
    iyi olduğunu sananlar pazara falan gidip 2 arabanın içine otursunlar

• quote:

quote:

quote:

altea araba değil linea araba
    arka tasarımını da günde 45 kez görüyorum

açar ncap testine bakarsın
    açar donanımına bakarsın
    gidip bi içine oturursun
    ben 3.5 yıldır altea kullanıyorum , ayda 3.5 tane altea görmemişimdir
    arkadaş hayatında binmeyi sürmeyi geçtim 7 kez görmediği arabaya ..k atar

linea tutumlu motoru dışında leş gibi bir arabadır
    fuzulü yere kendinizi kandırmayın , leylek gibi bir şirlet arabası o kadar
    iyi olduğunu sananlar pazara falan gidip 2 arabanın içine otursunlar

Alıntıları Göster
    bir de yol tutuşu iyi denilmiş
    emin olmak adına elimi yüzümü yıkayıp bir daha okudum
    evet askerde kullandığım 2000 model transite göre fena sayılmaz
    adı hidrolik olan direksiyonu da 22 yaşında corolladan daha yumuşak değil ama idare ederiz artık
    ses sistemi de fena değil ihtiyaçları karşılıyor denildimi tam olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belenenses -- 15 Eylül 2014; 21:20:25 >

• quote:

adı hidrolik olan direksiyonu da 22 yaşında corolladan daha yumuşak değil ama idare ederiz artık

Alıntıları Göster
    2010 da kiralıktan kullanmıştım. ist-ant ve geri dönüş 2 bin km civarı.

1) sert ve tırtıllı plastiğindan nefret etmiştim hele ki sol kolumu dayadığım yerdeki plastik canımdan bezdirmişti. dirsek altı bölgesini full çizmiş,acıtmış ve tahriş etmişti
    2) sağır bir araç kasa hacimli motor çok güçsüz kalıyor sollamalarda falan çıldırtıyordu
    3) sanki böyle havada gider gibi bir güvensizlik hissi vermesi (yol tutuşu felaket) virajlarda savrulmalar biraz sürat yaptınmı her an dağılacak hissi vermesi.
    4) klimanın kendine hayrı yoktu ant. semalarında çok zayıftı.

gibi nedenler ile bir daha asla dedim

ama yinede çok kötü bir araç değil 2010 dan bu yana bazı şeyleri oturduysa fiyatı,yakıt tüketimi,iç hacmi vb gideri var. ama bundan sıfır alacağıma gider neler neler alırım konusu devreye giriyor o yüzden benim nazarımda hiç şansı yok..

• quote:

Alıntıları Göster
    Üstad, inan bahsettiğin kadar kötü bir araç değil. Bak ne diyorum, benim kendi aracım değil, kiralık kullandım. herhangi bir fanatiklik falan söz konusu değil :)

Yol tutuşu neye göre, kime göre kötü? Şehir içinde dönüş yaparken savruluyor mu? Yolda mı geziyor? gereğinden hızlı şekilde kullandığım da oldu, mıcırlı yolda savura savura sürdüğüm de. 2000 Transitten iyi demişsin, e doğal olarak audi tt ile aynı platformda üretilen, bağımsız süspansiyonlara sahip Altea'dan da kötü olacak bu sürpriz değil...

Anlatmaya çalıştığım fiyatına göre gayet yeterli ve başarılı bir araç olduğu. Aklına gelebilecek bir çok sınıfta araç kullanıyorum, aynı gün içerisinde hem A sınıfı (Renault twingo) hem E sınıfı (W210 e200) araç kullandığım bile oluyor. Bu skala içerisinde fiyat/performansı iyi olan bir araç diyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: rasap74

2010 da kiralıktan kullanmıştım. ist-ant ve geri dönüş 2 bin km civarı.

1) sert ve tırtıllı plastiğindan nefret etmiştim hele ki sol kolumu dayadığım yerdeki plastik canımdan bezdirmişti. dirsek altı bölgesini full çizmiş,acıtmış ve tahriş etmişti
    2) sağır bir araç kasa hacimli motor çok güçsüz kalıyor sollamalarda falan çıldırtıyordu
    3) sanki böyle havada gider gibi bir güvensizlik hissi vermesi (yol tutuşu felaket) virajlarda savrulmalar biraz sürat yaptınmı her an dağılacak hissi vermesi.
    4) klimanın kendine hayrı yoktu ant. semalarında çok zayıftı.

gibi nedenler ile bir daha asla dedim

ama yinede çok kötü bir araç değil 2010 dan bu yana bazı şeyleri oturduysa fiyatı,yakıt tüketimi,iç hacmi vb gideri var. ama bundan sıfır alacağıma gider neler neler alırım konusu devreye giriyor o yüzden benim nazarımda hiç şansı yok..

mesele o zaten
    her arabanın bir değeri elbette vardır
    vardır da ülkedeki vergilerden sebep bu araç 44000 TL
    şu arabanın 44000 etmesi akıl alacak iş değil

leon var 1.6 TDI 2011 - 2012 model 50-80bin de rahatlıkla alınır o fiyatlara
    az kastırsan golf 6 bile alırsın dizel , bunlar genç arabalar
    6-8 yaşlara gidersen neler bulursun neler
    stylance leon daki donanımları sayarım linea fanlarının kafası karışır gerek yok
    arabanın kalitesinden falan bahsetmiyorum zaten aralarında altea ya teneke diyen de çıktı
    arabanın direksiyonuna tuş koymuşlar ona basmaktan vaz geçtim elimi uzatıp teyp den değiştirdim sesi veya kanalı

sen 8 yaşında linea ile 250000 km yol yap
    sonra arabanın koltuklarını , pedallarını , kapı içlerini , direksiyonunu göster de millet araba görsün
    bi de sağ profilden kasayı bi çek
    bu laflar sana değil tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: MaTaDoR

2012 modelini şirket aracı olarak kullanıyorum. Eski 98 model Broadway'imin bile gözünü seveyim diyorum, o derece!

Direksiyonu sanki hidrolik bile değil kazık gibi. Malzemesi de neyden yapılmışsa artık sanki Çin malı oyuncak direksiyon gibi kayıyor elden.

Virajlarda bir yatıyor ki biraz zorlayınca hemen önden kayıp bariyerlere doğru yol alıyor.

Oturma pozisyonu acayip yüksek, bir türlü rahat edilmiyor. Kol dayaması bile yok, içinde ellediğiniz her yer tahta gibi sert plastik.

Aracın her yerinden trim sesleri geliyor.

Ses sistemi berbat ötesi. Sadece gürültü üretiyor.

Tepesindeki 30cm anteni gören uzayla haberleşiyor sanır ama radyoyu zor çekiyor hatta çekmiyor çoğu zaman.

Soğuk havalarda çalışırken zorlanıyor, 120km hızı geçince bagajdan helvanı kavuran teyzeler çıkıyor.

1.3 motorla şehir içi sürekli akıcı trafikte olduğum halde ortalama 5.7 litre mazot yakıyor.

Yol ve motor sesi direkt içerde, yalıtım sıfır. Rüzgar sesi fena değil, az geliyor.

Cam suyu iki fış fışta bitiyor. Ufacık deposu var 1 litre falan.

Klimasının soğutma yeteneği yok sayılır. Kaloriferin ısıtması ise fena sayılmaz.

Süspansiyonları yumuşak olmasına rağmen 65 yanak lastikle bile konforlu sayılmaz.

Farları aydınlatmıyor.

Hiç mi iyi yanı yok, var: Frenleri birazcık iyi tutuyor ve direksiyon tepkileri güzel.

Son olarak, geçmişten bugüne hayatımda kullandığım en berbat otomobil olma özelliğini koruyor ve yıllar geçtikçe bu araba daha da kötüleşiyor. Tam bir çöp...

Ben de kullandım epey bir süre. Neredeyse hiçbir maddeye katılmıyorum. İnsanlar para verip bir tercihte bulunacaklar. Lütfen yanlış yönlendirmeyin kimseyi.

• Valla ben megane albea Jettave nasipse yakinda passata binecegim
    Gelelim Linea ya
    Fiyatina gore ggüzel duruyor iyi yada kotu milletin gücü Yetse vw merso BMW alir ha diyeceksiniz 2. El o fiyatlara ne arabalar var ddoğru var ama vatandaş o eski merso BMW VW leein bakimina yedek parcasina nnasip katlanacak kasko nasil yapacak bu konuda korkuyorlar bence haklilar bir dsg arizasi 20 asgari ücret bir BMW parcasi en az 1 asgari ücret arkadaşlarbu araci alan yyıllarca sorunsuz binmek icin aliyor Ve biniyorda
    Lutfen kimsenin tercihine hakaret etmiyelim parasina butcesine gore araba aliyorlar kimse herkes cok guzel araba alacak kadar yada o guzel arabalarin 2. El masraflarini karsilayacak kadar kazanmiyor
    Kisaca araci sevmeyen kisiler bmw merso vw volvo kullanan kisiler

• quote:

Orijinalden alıntı: Deniz

Cok tiptiz az daha genis olabilirdi boydanuzun enden ince olunca acayip bi goruntu olusturuyor ama merak etme piyasasi cok iyi ciktigindan beri hep sinifinda lider konumda sirketler vs hep alimhalindedir ekonomik oldugu icin aslindabu aractan cok sey beklememek lazim bunu yeni SAHIN olarakta dusunebilirsiniz..

Tip olarak bir ben böyle düşünöüyormuşum sevindim

• Otomatik vites seçeneğini koyabildikleri halde kaldırdıkları için gözümde değeri sıfır tip te yok zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: StrangerXT

Üstad, inan bahsettiğin kadar kötü bir araç değil. Bak ne diyorum, benim kendi aracım değil, kiralık kullandım. herhangi bir fanatiklik falan söz konusu değil :)

Yol tutuşu neye göre, kime göre kötü? Şehir içinde dönüş yaparken savruluyor mu? Yolda mı geziyor? gereğinden hızlı şekilde kullandığım da oldu, mıcırlı yolda savura savura sürdüğüm de. 2000 Transitten iyi demişsin, e doğal olarak audi tt ile aynı platformda üretilen, bağımsız süspansiyonlara sahip Altea'dan da kötü olacak bu sürpriz değil...

Anlatmaya çalıştığım fiyatına göre gayet yeterli ve başarılı bir araç olduğu. Aklına gelebilecek bir çok sınıfta araç kullanıyorum, aynı gün içerisinde hem A sınıfı (Renault twingo) hem E sınıfı (W210 e200) araç kullandığım bile oluyor. Bu skala içerisinde fiyat/performansı iyi olan bir araç diyorum...

ben değerlendirmeyi öyle yapmıyorum
    değerlendirmeyi nasıl yaptığımı açıkladım
    her arabanın bir değeri vardır , benim babamda 2005 kangoo var tek hava yastıklı
    bana göre o da çöp , ama peder beye sorsan ondan kralı yok

konuya dönelim , benim mantığım şu , demin de açıkladım

bendeki altea 232bin km de 8 yaşında
    getirin 8 yaşında 230 binde linea yan yana koyup inceleyin
    bakacağınız yerler belli , arabanın kondüsyonu zaten ayrı
    koltuk , pedal , direksiyon , kapı içleri , döşemeler vs.
    kasanın topluluğuna girmiyorum , arabanın diriliğine girmiyorum
    üretilirkenki malzeme kalitesine girmiyorum altea ezer geçer
    dediğim şu ki , ben çocuğumla gezecek bir araba alacak isem
    44000 e sıfır linea almam , 26-27000 e 2006-2007 altea alırım
    dizelini 100 bin altı bulamam ya , hani dizel yüksek km falan patlayacak ya , 5000 TL kenara ayırırım
    10-12000 TL para cebime kalır , araba gibi arabaya binerim

bu altea da 8 hava yastığıda var , esp de var , lastik basınç sensörüde var var oğlu var
    illa altea ya gerek yok , ona gelene kadar o paraya neler var neler
    2010 - 2012 leon lar golf ler var

marka fanatikliği benim işim değil zaten benim arabam yok
    altea da şirket arabası , kullandığım linea da 1 haftalığına kaskodan gelmişti

benim dediklerimin markacıkla falan alakası yok
    ne dediğim gayet net.

• Milletimiz parasına göre araba mantığını kavrayamadığı için.

• quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

quote:

2012 modelini şirket aracı olarak kullanıyorum. Eski 98 model Broadway'imin bile gözünü seveyim diyorum, o derece!

Direksiyonu sanki hidrolik bile değil kazık gibi. Malzemesi de neyden yapılmışsa artık sanki Çin malı oyuncak direksiyon gibi kayıyor elden.

Virajlarda bir yatıyor ki biraz zorlayınca hemen önden kayıp bariyerlere doğru yol alıyor.

Oturma pozisyonu acayip yüksek, bir türlü rahat edilmiyor. Kol dayaması bile yok, içinde ellediğiniz her yer tahta gibi sert plastik.

Tepesindeki 30cm anteni gören uzayla haberleşiyor sanır ama radyoyu zor çekiyor hatta çekmiyor çoğu zaman.

Soğuk havalarda çalışırken zorlanıyor, 120km hızı geçince bagajdan helvanı kavuran teyzeler çıkıyor.

1.3 motorla şehir içi sürekli akıcı trafikte olduğum halde ortalama 5.7 litre mazot yakıyor.

Yol ve motor sesi direkt içerde, yalıtım sıfır. Rüzgar sesi fena değil, az geliyor.

Klimasının soğutma yeteneği yok sayılır. Kaloriferin ısıtması ise fena sayılmaz.

Süspansiyonları yumuşak olmasına rağmen 65 yanak lastikle bile konforlu sayılmaz.

Farları aydınlatmıyor.

Hiç mi iyi yanı yok, var: Frenleri birazcık iyi tutuyor ve direksiyon tepkileri güzel.

Son olarak, geçmişten bugüne hayatımda kullandığım en berbat otomobil olma özelliğini koruyor ve yıllar geçtikçe bu araba daha da kötüleşiyor. Tam bir çöp...

Ben de kullandım epey bir süre. Neredeyse hiçbir maddeye katılmıyorum. İnsanlar para verip bir tercihte bulunacaklar. Lütfen yanlış yönlendirmeyin kimseyi.

evet insanları yanlış yönlendirmemek lazım
    neredeyse dediğinize göre 1-2 maddeye katılıyorsunuz dur

direnksiyon sanki hidrolik bile değil
    virajlarda yatma
    oturma pozisyonunda rahat etmek imkansız
    ses sistemi berbat ötesi

??

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: StrangerXT

ben değerlendirmeyi öyle yapmıyorum
    değerlendirmeyi nasıl yaptığımı açıkladım
    her arabanın bir değeri vardır , benim babamda 2005 kangoo var tek hava yastıklı
    bana göre o da çöp , ama peder beye sorsan ondan kralı yok

konuya dönelim , benim mantığım şu , demin de açıkladım

bendeki altea 232bin km de 8 yaşında
    getirin 8 yaşında 230 binde linea yan yana koyup inceleyin
    bakacağınız yerler belli , arabanın kondüsyonu zaten ayrı
    koltuk , pedal , direksiyon , kapı içleri , döşemeler vs.
    kasanın topluluğuna girmiyorum , arabanın diriliğine girmiyorum
    üretilirkenki malzeme kalitesine girmiyorum altea ezer geçer
    dediğim şu ki , ben çocuğumla gezecek bir araba alacak isem
    44000 e sıfır linea almam , 26-27000 e 2006-2007 altea alırım
    dizelini 100 bin altı bulamam ya , hani dizel yüksek km falan patlayacak ya , 5000 TL kenara ayırırım
    10-12000 TL para cebime kalır , araba gibi arabaya binerim

bu altea da 8 hava yastığıda var , esp de var , lastik basınç sensörüde var var oğlu var
    illa altea ya gerek yok , ona gelene kadar o paraya neler var neler
    2010 - 2012 leon lar golf ler var

marka fanatikliği benim işim değil zaten benim arabam yok
    altea da şirket arabası , kullandığım linea da 1 haftalığına kaskodan gelmişti

benim dediklerimin markacıkla falan alakası yok
    ne dediğim gayet net.

Alıntıları Göster
    Abi fazla uzatmaya gerek yok, söylediğin şeylere 2000 model bir e200 sahibi "ben x paraya altea'ya bineceğime 10 daha ekler bir Mercedes alırım. çocuğumu altea'ya mı bindireyim?" şeklinde bir argümanla cevap verebilir bu işin gerçekten sonu yok..

Mantığına saygı duyuyorum, benim söylemek istediğim tek şey parasına göre bu arabanın o kadar da fena olmadığı... Senin mantığınla araba alan yüzbinlerce kişi var, benim söylediğim mantıkla da sıfır araba alıp binen yüzbinlerce kişi var... O yüzden kısır döngüye girmeden bırakıyorum

Sevgiler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

quote:

Farları aydınlatmıyor.

evet insanları yanlış yönlendirmemek lazım
    neredeyse dediğinize göre 1-2 maddeye katılıyorsunuz dur

direnksiyon sanki hidrolik bile değil
    virajlarda yatma
    oturma pozisyonunda rahat etmek imkansız
    ses sistemi berbat ötesi

??

Şu sıralar ski kasa Auris otomatik dizel kullanıyorum.

Motor daha kötü, direksiyonu daha sert bu da mı kalitesiz. Yani her otomobilde olabilecek eksiler bunlar. Bu sınıftaki araçlara göre gayet iyi bir araç Linea.

Ama o active denen donanımı sunmamaları lazım. dynamic veya emotion olmalı. Gayet yeterli bir araç oluyor bu donanımlarla.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.