Şimdi Ara

Fiat Linea 1.3 Multijet hakkında yardımınıza ihtiyacım var...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
27.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 sene kadar Fiat Albea 1.3 Multijet kullandım.
    100 kmde 6 lt motorin yakıyordu (şehiriçi)

Arabamın 70 hp gücü vardı.
    3000 devirde yaklaşık 130 km yapıyordu.

Sizlerin yardımına ihtiyacım var.

Fiat Linea Multijet 1.3 100 km şehir içi kaç litre motorin yakıyor?

Kaç hp motor gücü var?

3000 devir hızda kaç km hız yapabiliyor.?

Yokuşlarda bayılıyor mu? (Benim eski Albea bayılıyordu)

Şimdiden çok teşekkürler

• dizel albea için yokuşlarda bayılıyor diyorsan birde 1,2 16v olanını kullan bayılmak neymiş görmüş olursun.
  • :)

Linea 3000 devir 5. viteste kaç km hız yapıyor acaba?
  • 90 hp motor olduğu için 130 dan fazla olacaktır 140-145 km gibi ama yinede vites oranları da çok önemli...

uzun süre megan kullandım 1,5 dci 85 hp. motor 3000 devirde tam 130 km yapıyordu. 70 lik albea 3000 devirde daha az yapması lazım bence.
  • Slm,

Bende Albea kullanıyorum, karma 5,6 lt tüketimi var. 3000 devirde araç kesinlikle 130-135 KM arası bir hız yapmakta.

Umarım Linea Multijet (Manual vites) kullanıcısından bu bilgileri alırız. Bende Linea almayı düşünüyorum.
  • Linea 1.3 sahibiyim;

ortalama tüketim değerim 6,5-6,9 arası; biraz agresif kullanıyorum;

Çekiş sorunu hiç yaşamadım; Daha önce 1.2 albeam vardı; 1. vites hariç ondan çok daha iyi. .. 1. vites ise çok hantal bu arabanın....
  • Eskiden albea Multijet arabam vardı hiç yokuşta bayıldığını görmedin bilakis daha fazla hızlanabiliyor bence uydurma bilaf...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starforces

Eskiden albea Multijet arabam vardı hiç yokuşta bayıldığını görmedin bilakis daha fazla hızlanabiliyor bence uydurma bilaf...

Neden uyduralım arkadaşım..
    Sen hiç İzmir Gümüldür yokuslarında dizel albea kullandın mı?
    4 kişi 3. viteste sürünüyor araba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 18 Şubat 2011; 8:10:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti35

quote:

Orijinalden alıntı: Starforces

Eskiden albea Multijet arabam vardı hiç yokuşta bayıldığını görmedin bilakis daha fazla hızlanabiliyor bence uydurma bilaf...

Neden uyduralım arkadaşım..
    Sen hiç İzmir Gümüldür yokuslarında dizel albea kullandın mı?
    4 kişi 3. viteste sürünüyor araba...

Arabanda bir hata var demekki git bakım yaptır
  • bencede arabada bi sorun vardır doblo bile bayılmıyor ama kullanıcıda önemli faktör
  • yakın bir arkadaşımda chevrolet kalos var 1.4 16 valf arabada 2 kişiydik izmirle manisa arasında sabuncubeli diye bir yokuş var, benzinde arabayı sonuna kadar zorluyoz arabanın gidişindede bir sorun yok normal yani soluma bi baktım multijet motorlu aracın içi dolu albea geçti çok şaşırdım bizde yokuşu hızlı çıkıoz diye kendimizi triplere soktuk adam yanımızdan 5 kişiyle geçti,kalosu olan arkadaş şimdi 2005 albea aldı kalos la hemen hemen aynı para hem daha hesaplı hemde performans olarak daha güçlü diyor bendede 1.3 linea var arabama hayranım gerçekten
  • 5. viteste 2000 devirde 85 km , 3000 devirde 130 km, 4000 devirde 175 km hıza ulaşıyor.
  • arkadaşlar albea aldım yeni önceki aracım 2001 brava 1,6 105Beygirdi ancakkkk bu 1,3 70 beygirlik canavar inanılmazzz. Rampalarda çok daha seri. Ama sanki çok fazla yakıyor gibi? Zira sizin dediğinize göre ş.arası 5 ile 5,5 litre areası yakması lazım ama benim araç 100 TL lik yakıt ile 400km yapmıyor sanki?
  • yi akşamlar arkadaşlar fiyat lieana ampul işareti yanıyor göstergede bütün ampuleri konturol etim yamayan yok yinede yanıyo yardımlarınızı beklerim tşklr
  • albeanın az daha canlısı.
  • Linea 1.3 mjet 90 bg emotion plus aracım var. yakıt olarak şehir içi 6.5 şehir dışı 5 gibi yakıyor. bayırlarda 1 vites çok atak asla bayılmıyor ama 2 ye takıncada yemiyor anlamadım gitti :S
  • antalyada 2011 model Linea 1.3 multijet kiraladım (3 günlük)..
    ilk 3 viteste bana çok zayıf geldi. genelde hep 2 kişi bindik arabaya.. antalyanın düz ve oksijenli yollarında ne yaptıysam tüketimi 6,2 lt nin altına düşüremedim.. cam açma düğmelerini beğenmedim, sürekli ön cam yerine arka camı açtım.
    Fiat'ları sevemedim bir türlü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nişancıoto

yi akşamlar arkadaşlar fiyat lieana ampul işareti yanıyor göstergede bütün ampuleri konturol etim yamayan yok yinede yanıyo yardımlarınızı beklerim tşklr

Araçta değiştirilen ampuller varsa, ve bu ampullerin amperleri orjinal ampullerinden farklı ise göstergedeki işaret yine de yanar. Mesela led parklar felan veya düşük-yüksek amperli ampuller gibi.
  • ilave olarak;plaka lambaları aşşağıda kaldığı için çoğu zaman kontrolde gözden kaçar ve çok zaman sorun bunlardadır.bakmakta fayda var
  • linea 3000 d/dk 130 km/h yapıyor bu hız olayı motorla degılde şanzıman dişlilerıyle alakalı bırsey
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.