Şimdi Ara

Fiat Grande Punto - Punto EVO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 20.000 TL - 25.000 TL arası bir araba almayı düşünüyoruz. İnternette Punto ya denk geldik. Fiyat olarak sınıfına göre diğer arabalardan daha uygun gözüktü. Daha önce bu arabayı kullananlar varsa eğer arabanın performansından, yakıt tüketiminden, artılarından, eksilerinden bahsedebilirler mi? yedek parçası pahalı mıdır? bir de Grande - EVO hangisini tavsiye edersiniz ?

Bunun dışında varsa başka tavsiyeleriniz alabilirim.

şimididen teşekkürler.

artısı içi geniş, şık, ekonomik, konforlu
    eksisi direksiyon hissiz, virajlarda biraz yatar
  • 20-25 temiz evo var mı ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paraya grande punto alırsın şuan kullandığım 2006 model skyomeli dizel grande punto var 100 tl lik yakıt aldım kırmızı yandığında depo yarım olmuştu 100 tl ile 120 km si şehir dışı geri kalanı şehir içi hor kullanım 375 km yapmış kırmızı yanmak üzere :) 1.3 75 ps motoru gayet yetiyor ama 90 lık bulursan 6 vites rahatlığı ile birlikte uzun yolda iyi oluyor.dynamic yada emotion modelleri çoğu b sınıfı araca bakarak çok dolu ayrıca skydome ( cam tavan ) bulursanız tadından yenmez :)sorunuz varsa özel mesajla sorabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlarını da göz önünde bulundurduğumuzda.Evet EVO şuanlık beni aşar. Peki Grande Punto 'nun hangi modelini tavsiye edersiniz.Türkiye'de Fiat'ın arabaları pek tavsiye edilmez.fakat punto, bravo, linea gibi arabalarla imajını tekrar düzelttiğine inanıyorum. Ayrıca tavsiye ettiğiniz şuna da bak dediğiniz bir araba var mı?
    Fiat Punto 1.4Multiair 105BG
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albatross46

Fiyatlarını da göz önünde bulundurduğumuzda.Evet EVO şuanlık beni aşar. Peki Grande Punto 'nun hangi modelini tavsiye edersiniz.Türkiye'de Fiat'ın arabaları pek tavsiye edilmez.fakat punto, bravo, linea gibi arabalarla imajını tekrar düzelttiğine inanıyorum. Ayrıca tavsiye ettiğiniz şuna da bak dediğiniz bir araba var mı?

Grande punto İtalyan üretimidir ve ncapten 5 yıldızı vardır. Donanım olarak active biraz boştur dynamicten aşağı bakma donanım olarak sıralayım en donanımlısı emotion bir düşüğü dynamic bir düşüğü fun bir düşüğü activedir sahibindende takip edebilirsiniz temiz arabalar çıkıyor bakımı yapılmış temiz bir dizel bulursan km yi önemseme mesela bizim 2005 model punto eski kasa şuan 360 bine dayandı bir kere turbo masrafı çıkardı ve her 9-10 binde bakım masrafı turbosu 250 binde sıkıntı yarattı. Bu aracı çok hor kullanırız evin şimdilik ikinci aracı benim asıl aracım 2010 Honda civic Ankara'da rr body kit ve egzoz sistemi yapıldığı için Ankara'ya aracımı götüren arkadaşımın 2006 skydomeli grande puntosunu kullanıyorum araç 138 binde dynamic model ve model yılındaki çoğu araçtan dolu ve güvenli .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Punto evo al bin hocam, yalnız dizelini o paralara zor bulursun, zamanında sıfır evo alıp 1.5 yıl kullanmıştım.
    şehir içi kullanım ve park manevralarında büyük rahatlık sağlar.
    1,3 dizel en düşük vergi diliminde ve az yakar.
    ben dinamik (orta sevye) almıştım, fazlasıyla tatmin etti.
    o yıllarda hız sabitleme takılmıyordu, 2012 den beri istenirse takılabiliyor.
    ama servislerin çoğu bilmez, grande puntocular bilir.
    yol sesini fazlaca almasından rahatsız olmuştum ilk aylarda, artık zamanla alıştım herhalde.
    emniyet kemeri yükseklik ayarı yoktur.
    kapı kapanma sesi kötü ve kapıları kapatırken biraz çarpmak gerekir.
    genel manada memnunum, tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.