Şimdi Ara

fiat grande punto 1.3 multijet 90 hp kullaniyorum sorularınızı cevaplayabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
6.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kısaca alacak arkadaslar icin ben bahsedeyim araci yeni aldim sayilir ama surekli geziyorum baya km yaptim oncelikle dijital klima var 4 cam otomatik elektrikli ayna park sensoru city mod vb gibi bir cok ozellik var full olanindan oldugu icin motor sahane hem yakit tuketimi harika hemde gidisi 100 km sabit hizla 4.2 lt ortalama yakaladim sehir ici 5.5 civari daha soru varsa cevaplayabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aracınız hayırlı olsun.

yokuşta nasıl bayılıyor mu ?

ses sistemi nasıl ?

son hızı max kaç ?
  • yokuslarda inip arkadan itiyomusunuz aracı? polo 1.0 ile yokuşta 1.3 multijet punto tokatlamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fleleo -- 14 Şubat 2016; 22:48:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfewf

aracınız hayırlı olsun.

yokuşta nasıl bayılıyor mu ?

ses sistemi nasıl ?

son hızı max kaç ?

Oncelikle sag olun tesekkur ederim arac rampada bayiliyor diyen kim cok merak ediyorum ramplari harika tirmaniyosunuz 2.000 devir ustundeysen son hiz olarak 170 yaptim ama zorlamadim fazla 200 yapar tahminim de guvenli degil o hizlarda ses sistemi ise bence kendi kolonlariyla kotu.

• Multijet kullanıcısı olarak tavsiyem 2500-3500 devir aralığı ile seyir etmeniz. Bu şekilde motor ileride sagir olmaz.. ama sürekli 2000 devir ile sağır oluyor..

• açrap123 A kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun ancak haydi arkadaş bir densizlik etmiş, boş bulunmuş; sizin hakaret etmeniz hiç hoş olmamış.

• 90 lıksa 6 vites de mi hocam? 120 ile giderken son viteste kaç rpm ceviriyor?

bence hakaretlik bi durum yok, kaşınmış konu sahibi de kaşımış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 14 Şubat 2016; 23:50:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fleleo

yokuslarda inip arkadan itiyomusunuz aracı? polo 1.0 ile yokuşta 1.3 multijet punto tokatlamıştım.

Gece gece hiç güleceğim yoktu

1.0 poloyla 90 lık multijet tokatlıyormuş hem de yokuşta

Polonun torku 95 multijetin torku 200

• Yüksek devirlerde kullanmanız hem araç yararına hemde sizin yararınıza olacaktır. Hayırlı olsun. 1.3 mjet motor gelmiş geçmiş en iyi mtoorlardandır. %45 eğimli yokuşlarda durup hareket edip 60 metre mesafede 3. Vitese taktiğimi bilirim. Kolay kolay yol vermez kimseye mjet motor yokuşlarda hele hele benzinlilere. Yinede tenzih ederim bir tartışmaya dönmesin. Ama gelipte alamanın daşağı ile aşík atılmaz. 1.0 kendini çıkarsın yeter kanaatimce. Ama arkadaş yaptım derse yapmıştır. Buraya gelip başkasının faydasına yalan atıp günaha girip kul hakkına girip insanların düşüncelerine etkende bulunup cehennemde yanmayı göz ardı edemez bunu kimse yapamaz. Özellikle yetişkin erdem kişi cansız bir varlık için günah işlemez.

Saygılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam değer verdiğim bi arkadaşım kendine max 28 civarında punto alacak genelde 75lik oluyor o fiyata den gelirse 90lik olacak yedek parça olayı bakım masrafları sorun çıkarma olasılığı hakkında detaylı bilgi verirseniz çok yardımcı olursunuz aracınız hayırlı olsun.Teşekkür ederim.

• quote:

yokuslarda inip arkadan itiyomusunuz aracı? polo 1.0 ile yokuşta 1.3 multijet punto tokatlamıştım.

O 1.0 motorlu araban yatak sarar da motoru eline alırsın ınş.

• arkadaşa yazdığın hakaretin sebebini anlayamadım(benzer şeyler sürekli yazılır forumda ve hakaret sayılacak birşey değil, zaten ciddiyetle yazılmadığıda ortada) ayıptır arkadaş rezil aşağılık filan demişsin kendine gel, bukadar düşürme seviyeyi, hem neyini soracaklar sana 2006 da yola cıkmış arabanın, üçüncü jenerasyonu çıkmış herkesin azçok bildiği bir araç, yeni almışsın hayırlı uğurlu olsun da yazdıkların hoş değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

quote:

O 1.0 motorlu araban yatak sarar da motoru eline alırsın ınş.

yakışmıyor böyle şeyler
  • quote:

yav şu malum marka kullananların hepsi mi böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

90 lıksa 6 vites de mi hocam? 120 ile giderken son viteste kaç rpm ceviriyor?

bence hakaretlik bi durum yok, kaşınmış konu sahibi de kaşımış

90 lık puntoların heps, 6 ileri gm vites kutusu, oynar volana sahiptir (astra H ile aynı)
    2000 devirde 110 civarı yapıyor. 120 km hızda tahmini 2100 - 2150 civarı olur
    3000 devirde 165 civarında gider.
    düz yolda kadranda max 190 civarını görür. 190 civarındayken gerçek hız 178 - 180 oluyor.
    Bayırı gördümü kadranda 210 - 215 e kadar çıkar.
    160 dan sonra altından çok hava almaya başlar arabanın hafiflediğini hissedersiniz. eğer alışkansanız korkmazsınız çünkü sapıtmaz yolda.
    Karter muhafaza, sol yan tekerlek içi muhafaza ve sis farı alt muhafazaları ile alttan geçen havayı biraz dizginlersiniz, yüksek süratte biraz daha derli toplu ve sessiz gider.
    195 65 15 lastik öneririm. şehir içinde çok konfor katar. ben konfor istemem derseniz 205 - 55 - 16 takarsınız viraj manyağı olursunuz.
    Arabanın yol tutuşu kötü diyenler bisiklet lastiği ile kullanan adamlar (175 - 65 - 15 ile) bu arabanın yol tutuşu kötü diyen ya arabadan anlamıyordur ya da viraja girmeye korkuyordur.
    -
    1.0 elektirik süpürgeci arkadaşa selam eder, 1.6 jetta ya da golf ile yanıma buyurmasını isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 15 Şubat 2016; 0:26:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turbocharger41

Hocam değer verdiğim bi arkadaşım kendine max 28 civarında punto alacak genelde 75lik oluyor o fiyata den gelirse 90lik olacak yedek parça olayı bakım masrafları sorun çıkarma olasılığı hakkında detaylı bilgi verirseniz çok yardımcı olursunuz aracınız hayırlı olsun.Teşekkür ederim.

75 lik punto evo sahibiyim. 90 lik ile 75 lik punto arasinda cok fark var basta yedek parcalar farkli ve 90 lık puntonun parcalari nerdeyse 75 ligin 1.5 2 katı.

Hem bulmasi da bariz sıkıntılı oluyor. Fakat 75 lik cok yaygin olduğu icin bulmasi da fiyatida avatajli oluyor.

1.0 polocu arkadaş yokuşu geçtim duz yolda benim 75 lik puntoyu gecebilsin 1 depo yakıt hediye edicem.

• quote:

Senin 1.0 polonu ben 90 model şahin le tokatlarim.

• doctor I kullanıcısına yanıt
    Hocam 5.viteste 2000 ve 3000 devirde aracınız kaç km hıza ulasıyor?

• kac model? piyasasi ne kadar?

• Hitler motor ile multijet tokatlamak. Rezil olmak için daha iyi yöntem olmaz herhalde.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.