Şimdi Ara

Fiat Freemont aldım :) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
715
Cevap
19
Favori
160.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi sürüşler kazasız belasız beğeniyle binilen her araç güzeldir
  • Hayırlı olsun. Bu arada bedava mont demeden geçemiyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: çağlar43

quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

Orijinalden alıntı: Sultan Baybars

quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Orijinalden alıntı: WaRToX

Eşiniz doğru demiş..

Her ne kadar sıfır dahi olsa sonuç olarak fiat..

Herşeye rağmen aracınız hayırlı olsun fakat bence yanlış bir tercih yapmışsınız..

Yazdığınız meblalara çok daha güzel araçlar alabilirdiniz bence..

Misal?

Ne alabilirdi mesela SUV olarak?

Bu alınabilirdi üç beş yıl kullan aldığın fiyata aynen sat

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volkswagen-ekspres-plazadan-2012-vw-tiguan-2.0-tdi-sportstyle-109299956/detay

Itiraz etmek durumundayım.

Freemont'la Tiguan'ın genişliğini kıyaslamak son derece yersiz.

Donanım olarak da Freemont daha zengindir muhtemelen.

Ayrıca araçta Chrysler-Dodge altyapısı olduğunu hatırlatırım.

Eğer ki Touareg bandında satılsaydı, bende eleştirirdim Freemont'u. Ancak, hayır.

Korkunç vergi oranlarımıza rağmen iyi bir fiyatta getirildi bence. Fiyatla ilgili bir itirazınız varsa, Hükümet BaşDanışmanı Shadowgeist'e yönlendircektim sizi, kendisi üniverstelerde "Why and How we should obey the Government without reasoning?" başlıklı dersler veriyordu ki uzaklaştırma almış.

Saygılar

Genişliği kıyaslayan kim ?

O zaman hangi yönlerden üstün gördünüz çok merak ediyorum ? (imzama da dikkat çekerim, anti-vw komisyonundan değilim)

Freemontu yakından incelemiş birisi olarak konuşuyorum. Fotoğraflara bakıp yorum yapan kişilerden değilim. Ancak Tiguanıda sadece incelemekle kalmamış 3-5 kezde test etmiş biriyim. Freemont çıkmadan önce bilirsiniz Journey vardı. O dönem hem Caliber hemde Journeyi kullanma şansım oldu. Eğer Fiat Journey alt yapısını aynen kullanıyorsa şunu söylemeliyim ki bu araçta yol tutuşu diye bir durum malesef yok. Caliberdede aynı eksilik göze çarpıyordu. Arabanın bagajının sol kısmına 50 kiloluk bir yük koymuştum, araç 70-100 km arası hızda yoldaki bozuk asfaltlarda arka kısım sola doğru atma eğilimi gösteriyordu. DODGE olduğu zamanlarda durum böyleyse, Fiatta iken bunu hiç düşünemiyorum bile. Fiatında Linea, Doblo ve Puntosunu kısa bir süre kullandım. Hele punto hayatımın en berbat arabasıydı.

Benmi yanlış düşünüyorum yoksa millettemi gariplik var anlamıyorum. Ancak Tiguanın direksiyonuna oturun ve oturduğun koltuktan tutun, elinizin altındaki direksiyon ve vites derisine; kokpitte ve kapı içlerinde kullanılan plastik kalitesinden ve ayaklarınızın altındaki gaz, fren, debriyaj pedallarına kadar bir dokunun demek istediğimi anlayacaksınız. Aracın bir kapısını açın. O kapının açışındaki hareket bile bazı şeyleri anlatmaya yetiyor.

Kalite algısı bireyden bireye değişen bir kavram. Kimisi %100 Polyester takım elbiseyi sırf parladığı için kaliteli sanarken, Kimiside %100 pamuk bir takım elibiseyi tercih eder.

Punto'nun nesi berbat?
    Getirin Polo'yu bende Punto İle geleceğim deneyeceğiz virajlarda, frenlemede, sürüş dinamiklerinde. bundan öncede notere gidip anlaşma yapacağız. Ankara'da iseniz yarın yapalım kıyaslamayı. Madem bu kadar yorum yapıyorsunuz deneyelim?
    3 yıldır Grande Punto kullanıyorum neye kötü berbat? Hala göğüs okşayıp kalite kıyaslaması yapıyorsunuz. emin olun sürüş disiplini olarak Punto bu sınıfta üretilmiş bir çok araçtan üstündür dinamikleri açısından. Bunu çoğu kişi kabul ediyor.
    Otomotiv sektörü içinde olan birisiyim. Piyasada binmediğim araç yok. VW malzeme kalitesi ile öne geçebilir ancak diğer şartlar bu kadar önemsiz mi? Kapı plastiği sert diye berbat araba. Hımm ok.

Kıyaslama konusunda ciddiyim. Gerekirse özel mesajdan telefon numaramı gönderebilirim. Boş atıp tutan birisi değilim. GrandePunto tr forumunda sizin gibi atıp tutan bir çok kişi ile münasebetim olmuştur.

puntonun heryeri berbat.işçilik ve malzeme kalitesi yerlerde.Ben araba fanatiği değilim bir çok marka sıfır araç aldım ama fiat mı bidaha tövbe.
    -aracın 3.ayında ön göğüs plastiği yamuldu ve değişti
    -1.sene arja 2 kapı kolu değişti
    -1. sene çakmak girişi değişti
    -18 ay arabanın tavan döşemesi değişti
    -arabayı satttım sattığım kişi bana duacı uzatılmış garanti yaptım diye onda da direksiyon arızası vermiş

Hadi ya
    arabam:
    - 5.5 yaşında Ön göğüs orijinal
    - 5.5 yaşında arka kapı kolları değişmedi
    - 5.5 yaşında çakmak girişi değişmedi
    - 5.5 yaşında tavan döşemesi değişmedi

Arkadaşımın 2010 corollası var-dı

- 4. ayda manifolt değişti
    - 6. ayda silindir kapak contası açıldı, süboplar değişti
    - 1. yaşını doldurmadan silindir kafalarını değiştirmek zorunda kaldı
    - 14 aylıkken Komple sigorta kutusu değişti
    ve sattı. Adam sıfır aldı aracını ve gördüğünüz üzere neredeyse her 4 ayda bir serviste büyük onarıma girdi Evraklar duruyor. Ee ne oldu şimdi? Corollanın heryeri berbat, işçilik sıfır.
    Bi gidin Allah aşkına Saçma sapan konuşmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 27 Ocak 2013; 0:14:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: viper17

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: onican47

Arabamın tamponunu başarılı bir şekilde duvara sürtmüş durumdayım.

yalnız burası aracın neresi oluyor bir türlü çözemedim.

Alıntıları Göster
     Fiat Freemont aldım :)

işte bu ; nasıl Tiguan'la kıyaslanır bu cüssedeki araç, vergi sistemimiz sağolsun diyorum iç geçirip , bana göre tek eksiği otomatik olmaması yoksa çok güzel , parasını da hak ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kel_ferit -- 27 Ocak 2013; 0:23:37 >

• bence güzel araç parası varmış vermiş beğenmiş bize de sadece hayırlı günlerde kullan sözünü kullanmak kalır.fiat gerçekten tank gibi bir araç yapmış.tiguainden çok daha güzel bence.alman arabalarını bu kadar şişiriyorsunuz halbuki dünyanın en iyi motorlarını hep italyanlar yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitruci

bence güzel araç parası varmış vermiş beğenmiş bize de sadece hayırlı günlerde kullan sözünü kullanmak kalır.fiat gerçekten tank gibi bir araç yapmış.tiguainden çok daha güzel bence.alman arabalarını bu kadar şişiriyorsunuz halbuki dünyanın en iyi motorlarını hep italyanlar yapar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Orijinalden alıntı: WaRToX

Eşiniz doğru demiş..

Her ne kadar sıfır dahi olsa sonuç olarak fiat..

Herşeye rağmen aracınız hayırlı olsun fakat bence yanlış bir tercih yapmışsınız..

Yazdığınız meblalara çok daha güzel araçlar alabilirdiniz bence..

Misal?

Ne alabilirdi mesela SUV olarak?

Bu alınabilirdi üç beş yıl kullan aldığın fiyata aynen sat

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volkswagen-ekspres-plazadan-2012-vw-tiguan-2.0-tdi-sportstyle-109299956/detay

Itiraz etmek durumundayım.

Freemont'la Tiguan'ın genişliğini kıyaslamak son derece yersiz.

Donanım olarak da Freemont daha zengindir muhtemelen.

Ayrıca araçta Chrysler-Dodge altyapısı olduğunu hatırlatırım.

Eğer ki Touareg bandında satılsaydı, bende eleştirirdim Freemont'u. Ancak, hayır.

Korkunç vergi oranlarımıza rağmen iyi bir fiyatta getirildi bence. Fiyatla ilgili bir itirazınız varsa, Hükümet BaşDanışmanı Shadowgeist'e yönlendircektim sizi, kendisi üniverstelerde "Why and How we should obey the Government without reasoning?" başlıklı dersler veriyordu ki uzaklaştırma almış.

Saygılar

Genişliği kıyaslayan kim ?

O zaman hangi yönlerden üstün gördünüz çok merak ediyorum ? (imzama da dikkat çekerim, anti-vw komisyonundan değilim)

Freemontu yakından incelemiş birisi olarak konuşuyorum. Fotoğraflara bakıp yorum yapan kişilerden değilim. Ancak Tiguanıda sadece incelemekle kalmamış 3-5 kezde test etmiş biriyim. Freemont çıkmadan önce bilirsiniz Journey vardı. O dönem hem Caliber hemde Journeyi kullanma şansım oldu. Eğer Fiat Journey alt yapısını aynen kullanıyorsa şunu söylemeliyim ki bu araçta yol tutuşu diye bir durum malesef yok. Caliberdede aynı eksilik göze çarpıyordu. Arabanın bagajının sol kısmına 50 kiloluk bir yük koymuştum, araç 70-100 km arası hızda yoldaki bozuk asfaltlarda arka kısım sola doğru atma eğilimi gösteriyordu. DODGE olduğu zamanlarda durum böyleyse, Fiatta iken bunu hiç düşünemiyorum bile. Fiatında Linea, Doblo ve Puntosunu kısa bir süre kullandım. Hele punto hayatımın en berbat arabasıydı.

Benmi yanlış düşünüyorum yoksa millettemi gariplik var anlamıyorum. Ancak Tiguanın direksiyonuna oturun ve oturduğun koltuktan tutun, elinizin altındaki direksiyon ve vites derisine; kokpitte ve kapı içlerinde kullanılan plastik kalitesinden ve ayaklarınızın altındaki gaz, fren, debriyaj pedallarına kadar bir dokunun demek istediğimi anlayacaksınız. Aracın bir kapısını açın. O kapının açışındaki hareket bile bazı şeyleri anlatmaya yetiyor.

Kalite algısı bireyden bireye değişen bir kavram. Kimisi %100 Polyester takım elbiseyi sırf parladığı için kaliteli sanarken, Kimiside %100 pamuk bir takım elibiseyi tercih eder.

Punto'nun nesi berbat?
    Getirin Polo'yu bende Punto İle geleceğim deneyeceğiz virajlarda, frenlemede, sürüş dinamiklerinde. bundan öncede notere gidip anlaşma yapacağız. Ankara'da iseniz yarın yapalım kıyaslamayı. Madem bu kadar yorum yapıyorsunuz deneyelim?
    3 yıldır Grande Punto kullanıyorum neye kötü berbat? Hala göğüs okşayıp kalite kıyaslaması yapıyorsunuz. emin olun sürüş disiplini olarak Punto bu sınıfta üretilmiş bir çok araçtan üstündür dinamikleri açısından. Bunu çoğu kişi kabul ediyor.
    Otomotiv sektörü içinde olan birisiyim. Piyasada binmediğim araç yok. VW malzeme kalitesi ile öne geçebilir ancak diğer şartlar bu kadar önemsiz mi? Kapı plastiği sert diye berbat araba. Hımm ok.

Kıyaslama konusunda ciddiyim. Gerekirse özel mesajdan telefon numaramı gönderebilirim. Boş atıp tutan birisi değilim. GrandePunto tr forumunda sizin gibi atıp tutan bir çok kişi ile münasebetim olmuştur.

puntonun heryeri berbat.işçilik ve malzeme kalitesi yerlerde.Ben araba fanatiği değilim bir çok marka sıfır araç aldım ama fiat mı bidaha tövbe.
    -aracın 3.ayında ön göğüs plastiği yamuldu ve değişti
    -1.sene arja 2 kapı kolu değişti
    -1. sene çakmak girişi değişti
    -18 ay arabanın tavan döşemesi değişti
    -arabayı satttım sattığım kişi bana duacı uzatılmış garanti yaptım diye onda da direksiyon arızası vermiş

Hadi ya
    arabam:
    - 5.5 yaşında Ön göğüs orijinal
    - 5.5 yaşında arka kapı kolları değişmedi
    - 5.5 yaşında çakmak girişi değişmedi
    - 5.5 yaşında tavan döşemesi değişmedi

Arkadaşımın 2010 corollası var-dı

- 4. ayda manifolt değişti
    - 6. ayda silindir kapak contası açıldı, süboplar değişti
    - 1. yaşını doldurmadan silindir kafalarını değiştirmek zorunda kaldı
    - 14 aylıkken Komple sigorta kutusu değişti
    ve sattı. Adam sıfır aldı aracını ve gördüğünüz üzere neredeyse her 4 ayda bir serviste büyük onarıma girdi Evraklar duruyor. Ee ne oldu şimdi? Corollanın heryeri berbat, işçilik sıfır.
    Bi gidin Allah aşkına Saçma sapan konuşmayın.

açarsanız modelin arıza istatiklerine görürsün.grande punto kronik sorunları bol olan bir model.özellikle direksiyon ve tavan konusunda.marka fanatiklği yapıpta saçma sapan konuşmayın.Yok artık fiat toyotadan daha mı sorunsuz araba üretiyor hadi bi gidin ya....Benim punto 2008 modeldi 2009 ADAC istiktarlı araç listesine bakarsın puntonun 18.olduğunu görürsün

• Hayırlı olsun parasını hakeden bir araç ama olduda satarken değer kaybınız yüksek olur.
  • Fuar da vardı di mı bu arac yanlış hatırlamıyorsam babamla incelemiştik beğendik ama suv tercihimiz degildi

Bir de fiyat fazla gelmişti tabi

Gayet güzel bir arac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hayırlı uğurlu olsun.. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..

Aracınız gerçekten de güzel duruyor.. Ama ben bu parayı götürüpde bua arabaya vermem.
  • 8 sayfanın tamamını okudum.. aracı aldım diyen arkadaş aracını sürttüğünü söylüyor. sürter sürtmez resmi yayınlıyor.
    ama aracın fotograflarını yok kabloyu unuttum, yok telefondan atılıyor mu falan filan diyerek geçiştiriyor.
    söylentiler sanırım doğru. adam almamış arabayı, atmış bir bomba millette çenesini, aklını yoruyor. geriliyor, yorum
    yapıyor. suni gündem yaratan medya gibi yani..
  • quote:

açarsanız modelin arıza istatiklerine görürsün.grande punto kronik sorunları bol olan bir model.özellikle direksiyon ve tavan konusunda.marka fanatiklği yapıpta saçma sapan konuşmayın.Yok artık fiat toyotadan daha mı sorunsuz araba üretiyor hadi bi gidin ya....Benim punto 2008 modeldi 2009 ADAC istiktarlı araç listesine bakarsın puntonun 18.olduğunu görürsün

Hala neyin derdindesin?
    EPS benimde arıza verdi, yetkili servis ücretsiz olarak değiştirdi. Ücretsiz olarak değiştiren onlarca forum üyesi var (Punto Forumda). Kaldı ki Corsa'larında EPS arızası meşhurdur. S class'ın bile EPS sistemi bozulurken?? (EPS=Elektrik motorlu direksiyon, meşhur city arızası)
    Tavan da ne sorun var? Seri1 Grande puntoların bazılarında tavan kaplaması sarkıyordu. Allah'ın mukavva tavan kaplaması. Çıkmacılarda sıfır gibisi 60 lira neyin kafası bu? Seri2'de yine düzeldi.
    Arka kapı kolları bozulmuyor sıcakta zor açılıyor o kadar. Seri2 de düzeldi ondan sonrada olmadı zaten
    Başka kronik sorunu nedir bu arabanın? bana 3 tane şey saydınız ve araba berbat diye işin içinden çıktınız. Ben bu arabayı 2009'dan beridir kullanıyorum. Benim arabamı bana anlatmaya çalışıyorsunuz. ayrıca Dizel konusunda Fiat, toyotanın fersah fersah önündedir. Benzinli motorlarda multiair sistemine tüm dünya bir sürü ödül veriyor.
    Azıcık gelişin, geliştirin kendinizi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bitruci

bence güzel araç parası varmış vermiş beğenmiş bize de sadece hayırlı günlerde kullan sözünü kullanmak kalır.fiat gerçekten tank gibi bir araç yapmış.tiguainden çok daha güzel bence.alman arabalarını bu kadar şişiriyorsunuz halbuki dünyanın en iyi motorlarını hep italyanlar yapar.

Bence gülünecek birşey yok,italyanlar iyi motor yapar burası doğru,fiatın motorları sağlamdır ayrıca,tiguanla pek bir fark yok bence freemont arasında

• hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin. bence siz fiat amblemini sökün yerine dodge ambelmini takın yoksa bu kadar insana laf yetiştirmeniz çok zor olacak.

burada hemen herkes fiata o kadar para vermem etmem diyor da bugun ben dışarı çıkıyorum görüğüm 5 arabadan 3'ü fiat ve bu 3 fiattan 1'i şirket arabası. ee ben almıyorum sen almıyorsun da bu fiatı kim alıyor allah aşkına biri bunu bana açıklasın.

şimdi liseli falan da dersiniz siz ben şimdiden söyliyeyim 23 yaşındayım, üniversite mezunuyum. programcıyım.
  • Ben bir bayan olarak bu arabaya bayıldım. Aracı deneme fırsatım oldu. Çok iyi bir seçim yapmışsınız. Kimin ne dediğine bakmayın. Maalesef Türk insanı olarak markaya çok düşkünüzdür. Eski bir Doğuş Otomotiv çalışanı olarak da diyebilirim ki verdiğimiz paranın büyük kısmı markaya gidiyor. Modellerin çoğu da çirkin. Hep aynı modelleri ufak makyajlarla tekrar satışa sunuyorlar.
    Freemont zaten FIAT degil Chrysler menseili.
    Darısı başıma diyorum.
  • 5 yıl sonra yarı fiyatına satabilirseniz helal olsun size derim...

2006 senesinde bir tanıdık tutturdu fiat idea alıcam diye taa o zamanlar iyi para verip almıştı. şimdi araba 15 lira etmiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer -- 29 Ocak 2013; 1:26:00 >
  • Burada herkes laf etmiş ama doğruya doğru eğriye eğri bana 115.000 TL verseler araba al deseler Kim gider FİAT alır ? Arkadaşın seçimine saygı duymak lazım ama bence durum böyle. Captivanın 12 lt yaktığına emin misiniz ayrıca?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli olsun ve gecmis olsun (tampon icin)

• freemontun arazi performansı da iyi çıktı

http://www.youtube.com/watch?v=EbD5ZkK74iY
  • fanboylar gelmiş, hayırlı olsun diyeceğine sallamışlar durmuşlar..
    bu arada geçmiş olsun hocam nazardan olsa gerek tamponu sürtmüşsünüz
    ve küçük bir tavsiye atıp tutanları tek tek blocklayın rahatınıza bakın
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.