Şimdi Ara

Fiat Freemont aldım :) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
715
Cevap
20
Favori
159.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akifsari

freemontun arazi performansı da iyi çıktı

http://www.youtube.com/watch?v=EbD5ZkK74iY

bana cok zorlanmis gibi geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı Olsun. Bu arada tamponda ki çiziğe aldanma bir şekilde onarılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 29 Ocak 2013; 19:02:59 >
  • quote:

Bu performansa iyimi diyorsun güldürme insanı Allah aşkına Akif.
  • Fiat ın araçları kaliteli değil. 2008 model 45.000 de kırmızı punto 2 tampon pembe oldu göğüste airbag in üstü yırtıldı, kavga dövüş zorla garantiden yaptılar tamponları garantiye sokmadılar, bu mu iyi araba Allah aşkına, eskiden ladalarda vardı bu sorun. Ama bunun yanında freemontta gerçek bir fiat değil. 90-100 bin aralığında olsa daha iyi olurdu. Ben inceledim ve beğendim. Alacak olsam 2. elini beklerim fiyatlar makul seviyeye gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çağlar43

quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

açarsanız modelin arıza istatiklerine görürsün.grande punto kronik sorunları bol olan bir model.özellikle direksiyon ve tavan konusunda.marka fanatiklği yapıpta saçma sapan konuşmayın.Yok artık fiat toyotadan daha mı sorunsuz araba üretiyor hadi bi gidin ya....Benim punto 2008 modeldi 2009 ADAC istiktarlı araç listesine bakarsın puntonun 18.olduğunu görürsün

Hala neyin derdindesin?
    EPS benimde arıza verdi, yetkili servis ücretsiz olarak değiştirdi. Ücretsiz olarak değiştiren onlarca forum üyesi var (Punto Forumda). Kaldı ki Corsa'larında EPS arızası meşhurdur. S class'ın bile EPS sistemi bozulurken?? (EPS=Elektrik motorlu direksiyon, meşhur city arızası)
    Tavan da ne sorun var? Seri1 Grande puntoların bazılarında tavan kaplaması sarkıyordu. Allah'ın mukavva tavan kaplaması. Çıkmacılarda sıfır gibisi 60 lira neyin kafası bu? Seri2'de yine düzeldi.
    Arka kapı kolları bozulmuyor sıcakta zor açılıyor o kadar. Seri2 de düzeldi ondan sonrada olmadı zaten
    Başka kronik sorunu nedir bu arabanın? bana 3 tane şey saydınız ve araba berbat diye işin içinden çıktınız. Ben bu arabayı 2009'dan beridir kullanıyorum. Benim arabamı bana anlatmaya çalışıyorsunuz. ayrıca Dizel konusunda Fiat, toyotanın fersah fersah önündedir. Benzinli motorlarda multiair sistemine tüm dünya bir sürü ödül veriyor.
    Azıcık gelişin, geliştirin kendinizi.

.Ben bu forumuda anlamadım onca hakaretin ardından sana nasıl ceza vermezler.?Hakaret edince haklılığın artıyor sanıyorsan yanılıyorsun...Asıl bu tarz mesajların bu foruma hiç katkısı yok ve ben yönetimde olsam seni derhal uzaklaştırırım.
    Napayım şimdi kendimi geliştirmek için toyotamı satıp fiat mı alayım. Varmı fiat markası altında D sınıfı bir araç? 2012 yılında corsa 11.000 fiesta 12.000 adet polo 10.000 adet sattı punto 4000 lerde kaldı.Neden diye düşündünmü hiç?
    şimdi herkes elini vicdanına koysun 112.000 lirası olan kaç kişi bu aracı alır?Sedici vardı bir aralar nerede hatırlayanınız varmı?

Fiat markası çatısı altında (alfa, dodge, ferrari, lancia, jeep v.s.) süper spor araçlardan ekonomi araçlarına kadar bir çok marka - model vardır.
    Kendinizi geliştirin derken, teknik konularda ve üstte yazdığınız mesajlardaki eksik yanlarınızı giderin demek istedim. Fiat almak kendini geliştirmek değildir yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 30 Ocak 2013; 10:49:43 >

• Sırf ön yargıları birazda olsa bastırmak amaçlı üye oldum. Bu aracı daha bu ayın 28inde sipariş ettim 2.0 awd lounge derin siyah 2 gün sonra geldi yani bugün.herkesin aklında olan soru fiat-100.000 küsür TL iki kelime birbiriyle yanyana gelince insanın aklına acaba bu parayı hakedermi diye gelmiyormu ? tabiki geliyor. aldığım araç 2012 model sunroofu ile birlikte 105.500 liraya fatura edildi + olarak axa sigortadan kaskosu 2800 lira tuttu,2013 1. puluda ödediler.detayları verdikten sonra fikirlerimi belirteyim.fiat gerçekten değişim moduna girmiş durumda bu araç fiattan 3. aracım ilk fiat aracımı 2007 yılında 1.9 doblo premio olarak tercih etmiştim.4 yıl aradan sonra 2. fiat aracımı yeni kasa 2011 model 1.6 doblo premio olarak tercih ettim.2 yıl sonrada freemontu aldım. şöyle diyeyim 1.9 doblo 105 beygirdi 1.6 doblomda 105 beygirdi ancak bariz şekilde aralarında çekiş farkı vardı tabiki olacak aralarında 300cc fark var diyen arkadaşlar olacaktır.ama bu beni fiattan soğutmuştu 1.9 ile 4. vites girdiğim rampaya 3. vites giriyordum hatta hızımı almadan girdiğimde 2. vitese düştüğüm oluyordu(yaz aylarında klima açıkken) fiattan ciddi anlamda soğudum bir örnek daha vereyim 2007 model dobloda arkalarda makas vardı benim aracım doblonun fullüydü premio paketiydi ancak dobloların cargosundan hiçbir farkı yoktu ondada makas vardı benim premiomdada vardı bu en basit örneğiydi ondan sonra 2011 model yeni kasada bağımsız süspansiyona geçtiler yeni kasa cargolara bakın onlarda bağımsız süspansiyondur :) yani anlatmak istediğim misal adam 100 tane şasi üretiyor standart olarak bunların 50 sini kargo yapalım 50 sini premio yapalım diyorlar.yani maddiyatın ön planda olduğunu müşteri çok hissediyor.en azından ben hissettim.konuyu toparlayayım.fiat isminden soğuduktan sonra şüpheyle yaklaştım.4çeker bir araç arayışına girdim.görüntü olarak baktığımda yine önüme fiat markası çıktı(dikkat ettim zaten kimse aracın tasarımını kötülemiyor herkes fiyatından dert yanıyor).neyse olmaz olmaz diye direttikten sonra gittim baktım teşhirdeki araç manual urban paketti.o bile hoşuma gitti.birkaç gün sonra lounge paketin teşhire geleceklerini söylediler.cahil cesaretimi diyim ne diyim lounge paketin opsiyonu olan sunroofla birlikte siparişimi verdim öğleye doğruda banka işlemlerini hallettim.ödememi yaptım 2 gün sonra teşhir aracı ile birlikte benim aracımda geldi.bizzat plaka işlemlerini kendileri hallettiler plakamda babamın adının soyadının baş harfleri sonu 111 olunca benm için çok anlamlı oldu. ama gelene kadar uykularım düzensizleşti aldım ama ya değmezse.pişman olup satarsam ne kadar zarar ederim diye bile düşündüm.aracı teslim almam için aradıklarında gittim satış temsilcisi satış müdürü ile birlikte aracın içine bindiğimde bütün düşüncelerim değişti.ön konsol dizaynından tepe lambalarına.arka yolcular için tavandaki havalandırma deliklerinde yine arka taraftaki yolcular için tavanda bulunan klima kontrol ünitesine kapı altlarındaki ışıklardan bardaklık kenarlarındaki ışıklar gerçekten bu arabya neden bu kadar para istediklerini açıklıyor insana.aracı biraz tanıttıktan sonra teslim belgesini imzaladım aracımı aldım test ettim hemen aklıma yeni kasa doblodaki 2.0 multijet motor geldi acaba onumu koydularki diye düşündüm.neden olmasın fiatın 1.3 multijet motoru punto,palio,linea,doblo,fiorinoda kullandığını herkes biliyor.gaza bastığımda bu önyargıda çıktı kafamdan yeni motor olmasına rağmen koltuğa yaslıyor insanı.yani kısacası araç gerçekten 0dan tasarlanmış katlanır aynalar multimedia paketi usb aux girişleri bluetooth bağlantısı teknoloji yönünden eksiği yok bence şöyleki far açma düğmesinin altındaki tuşla iç aydınlatmayı isterseniz loş isterseniz tam aydınlık yapabiliyorsunuz.herşeyi düşünülmüş.şöyle diyeyim iyi veya kötü bu araca şuan sahibim kapımın önünde duruyor şuan ben iyiki almışım pişman değilim.yaza doğru evlilik planlarım var 3-5 yıl sonrası için kesinlikle doğru tercih benim için.arka koltukların çocuk koltuğu olarak ayarlanabilmesi.3. sıra koltuklar gerçekten çok iyi.he bu arada kesinlikle burda fiat taraftarlığı yapmıyorum sen 3 tane fiat almışsın burda fanboyluk yapıyorsun diyen arkadaşlar çıkabilir.alakası yok 2012 2. ayında 3. tane sıfır ford transit aldım ford kugayıda inceledim ama içime sinmedi.gerçekten araştırdım.son olarak fiat değişim moduna girmiş demiştim.bunu aracımı teslim almadan önce beni karşıladıklarında anladım çünkü aracımı kurdaleyle süslemişler hediye paketi gibi yapmışlar ve kaputun üzerinde yaş pasta duruyordu.benim kesmemi istediler.kestikten sonra herkes alkışladı sanki bişey yapmış gibi alt tarafı araba aldık daha önceki alışverişlerimde hiç böyle bişeyle karşılaşmadım.sonra satış müdürü ve satış temsilcisinin bizzat arabanın içine binip test sürüşüne çıkmaları bana anlamadığım noktaları defalarca anlatmaları çok hoşuma gitti belki kardeşim adamlar işini yapıyor dersiniz ama benim hoşuma gitti bilmiyorum.satış temsilcisi şunlarıda aktardı zaten fiat değişime gidiyor linea ve puntonun üretimleri 2014 sonunda duracak yine cryshler tabanlı bir araba gelecek dedi onada 1.6 multijet koyup türkiye pazarına sunacaklar dedi.ne kadar doğrudur bilmiyorum.yazı çok uzun oldu farkındayım yorulmadan okuyan arakdaşlara teşekkür ederim araç hakkında soru sormak isteyenlere yardımcı olurum ayrıntılı bilgi veririm. hepinize iyi forumlar.

EDİT: Fotoğraf eklemesi.

GECE GECE FOTOĞRAFSIZ YORUM YAPMAYAYIM DİYE KARANLIKTA OLSA ÇEKTİM FOTOĞRAFINI BUYRUN

Fiat Freemont aldım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hezer78 -- 31 Ocak 2013; 2:14:31 >

• Konu başlığı altındaki tüm yazılanları sabırla okudum ve dayanamayıp bir kaç şey de ben eklemek istedim.
    Öncelikle aracı alan arkadaşa hayırlı olsun diyorum. Kazasız Belasız iyi günlerde kullanın inşallah..
    Bu araç segmentinde fiyatına göre alınabilecek en iyi aracı almışsınız..
    Şehir içi şehir dışı ve ortalama yakıt tüketimi fabrika verilerinden ne kadar farklı acaba? Bilgi verebilirseniz çok memnun olurum.
    Fabrika verileri bana çok düşük geldi de, gerçekten bu verileri tutturabileceğine ihtimal veremiyorum bir türlü.

Olur olmadık yorum yazan diğer arkadaşlara da bir kaç lafım olacak;
    En başta bu araç Fiat değil, Dodge Journey'dir. Kalitesi tartışılmaz yaşanır. Marka fanatiği olmayın, objektif bakın.
    Sıfır alınan her araç en az 3 sene / 100.000 km kullanılmak üzere alınır (İstisnalar hariç) ve de ikinci elde zarar ettirir. Herkes de bunu iyi bilir..
    Zarar'ın oranı, aracın markası, modeli, parça/bakım masrafları ve MTV ile alakalıdır.
    Böyle bir araç düşünenler (Cebinde parası olanlar ve ciddi alıcılar) aracın tüm detaylarını araştırır, kıyaslamasını yapar öyle alır.
    Burada gereksiz karşılaştırmalarla ve marka fanatikliğiyle yapılan eleştirilerin hepsi kişisel tatminlerdir.
    Ayrıca bu araç 1-2 sene içinde kesinlikle yarı fiyatına düşmez. (2009 Model 4x2 Dodge Journey'lere bile 60.000 TL istiyorlar ki Freemont'un donanımı ve motoru farklı. Ayrıca 4x4.)
    Lütfen yazdıklarım polemik konusu olmasın, kimseyle tartışmaya girmem, güler geçerim..

• quote:

Orijinalden alıntı: hezer78

Sırf ön yargıları birazda olsa bastırmak amaçlı üye oldum.
    2012 2. ayında 3. tane sıfır ford transit aldım ford kugayıda inceledim ama içime sinmedi.gerçekten araştırdım.son olarak fiat değişim moduna girmiş demiştim.bunu aracımı teslim almadan önce beni karşıladıklarında anladım çünkü aracımı kurdaleyle süslemişler hediye paketi gibi yapmışlar ve kaputun üzerinde yaş pasta duruyordu.benim kesmemi istediler.kestikten sonra herkes alkışladı sanki bişey yapmış gibi alt tarafı araba aldık daha önceki alışverişlerimde hiç böyle bişeyle karşılaşmadım.

Kardeş aracın hayırlı olsun.

Sen yukarıda kendi yazdıklarına rağmen hala durumu anlamadıysan bize diyecek bir söz kalmıyor maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: trigovina

Konu başlığı altındaki tüm yazılanları sabırla okudum ve dayanamayıp bir kaç şey de ben eklemek istedim.
    Öncelikle aracı alan arkadaşa hayırlı olsun diyorum. Kazasız Belasız iyi günlerde kullanın inşallah..
    Şehir içi şehir dışı ve ortalama yakıt tüketimi fabrika verilerinden ne kadar farklı acaba? Bilgi verebilirseniz çok memnun olurum.
    Fabrika verileri bana çok düşük geldi de, gerçekten bu verileri tutturabileceğine ihtimal veremiyorum bir türlü.

En başta bu araç Fiat değil, Dodge Journey'dir. Kalitesi tartışılmaz yaşanır. Marka fanatiği olmayın, objektif bakın.
    Sıfır alınan her araç en az 3 sene / 100.000 km kullanılmak üzere alınır (İstisnalar hariç) ve de ikinci elde zarar ettirir. Herkes de bunu iyi bilir..
    Zarar'ın oranı, aracın markası, modeli, parça/bakım masrafları ve MTV ile alakalıdır.
    Böyle bir araç düşünenler (Cebinde parası olanlar ve ciddi alıcılar) aracın tüm detaylarını araştırır, kıyaslamasını yapar öyle alır.
    Burada gereksiz karşılaştırmalarla ve marka fanatikliğiyle yapılan eleştirilerin hepsi kişisel tatminlerdir.
    Ayrıca bu araç 1-2 sene içinde kesinlikle yarı fiyatına düşmez. (2009 Model 4x2 Dodge Journey'lere bile 60.000 TL istiyorlar ki Freemont'un donanımı ve motoru farklı. Ayrıca 4x4.)
    Lütfen yazdıklarım polemik konusu olmasın, kimseyle tartışmaya girmem, güler geçerim..

4*4 olması ve 30 hp motorun güç kazanması, bir araca bu kadar fiyat kazandırmaz ( Journey bile bu kadar pahalı değildi) Ayrıca çok güzel bir noktaya temas etmişsiniz 2009 model Journeyler 55-60 bin bandında şuan. Emin olun her bahsinede varım, Freemont 2 yaşına geldiğinde fiyatı 60 bin altında olacak. Bundan dolayı iyi bir seçenek değil düşüncesindeyim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

açarsanız modelin arıza istatiklerine görürsün.grande punto kronik sorunları bol olan bir model.özellikle direksiyon ve tavan konusunda.marka fanatiklği yapıpta saçma sapan konuşmayın.Yok artık fiat toyotadan daha mı sorunsuz araba üretiyor hadi bi gidin ya....Benim punto 2008 modeldi 2009 ADAC istiktarlı araç listesine bakarsın puntonun 18.olduğunu görürsün

Hala neyin derdindesin?
    EPS benimde arıza verdi, yetkili servis ücretsiz olarak değiştirdi. Ücretsiz olarak değiştiren onlarca forum üyesi var (Punto Forumda). Kaldı ki Corsa'larında EPS arızası meşhurdur. S class'ın bile EPS sistemi bozulurken?? (EPS=Elektrik motorlu direksiyon, meşhur city arızası)
    Tavan da ne sorun var? Seri1 Grande puntoların bazılarında tavan kaplaması sarkıyordu. Allah'ın mukavva tavan kaplaması. Çıkmacılarda sıfır gibisi 60 lira neyin kafası bu? Seri2'de yine düzeldi.
    Arka kapı kolları bozulmuyor sıcakta zor açılıyor o kadar. Seri2 de düzeldi ondan sonrada olmadı zaten
    Başka kronik sorunu nedir bu arabanın? bana 3 tane şey saydınız ve araba berbat diye işin içinden çıktınız. Ben bu arabayı 2009'dan beridir kullanıyorum. Benim arabamı bana anlatmaya çalışıyorsunuz. ayrıca Dizel konusunda Fiat, toyotanın fersah fersah önündedir. Benzinli motorlarda multiair sistemine tüm dünya bir sürü ödül veriyor.
    Azıcık gelişin, geliştirin kendinizi.

.Ben bu forumuda anlamadım onca hakaretin ardından sana nasıl ceza vermezler.?Hakaret edince haklılığın artıyor sanıyorsan yanılıyorsun...Asıl bu tarz mesajların bu foruma hiç katkısı yok ve ben yönetimde olsam seni derhal uzaklaştırırım.
    Napayım şimdi kendimi geliştirmek için toyotamı satıp fiat mı alayım. Varmı fiat markası altında D sınıfı bir araç? 2012 yılında corsa 11.000 fiesta 12.000 adet polo 10.000 adet sattı punto 4000 lerde kaldı.Neden diye düşündünmü hiç?
    şimdi herkes elini vicdanına koysun 112.000 lirası olan kaç kişi bu aracı alır?Sedici vardı bir aralar nerede hatırlayanınız varmı?

Fiat markası çatısı altında (alfa, dodge, ferrari, lancia, jeep v.s.) süper spor araçlardan ekonomi araçlarına kadar bir çok marka - model vardır.
    Kendinizi geliştirin derken, teknik konularda ve üstte yazdığınız mesajlardaki eksik yanlarınızı giderin demek istedim. Fiat almak kendini geliştirmek değildir yani

Verdiğiniz örnek açıkçası hiç mantıklı değil. Burada Fiat markasından bahsediyoruz, siz markanın sahip olduğu diğer markaları gösteriyorsunuz. Bu bir çocuğun" baaaak benim babamın bıçağı var" demesi gibi bir durum. D segment bir fiat almak istiyorum ama sorduğumda, ferrari verelim, lancia verelim,jeep verelim gibi komik bir cevap alıyorsunuz. Fiatın kendini geliştirmeye çok ihtiyacı var nitekim, her sınıfa ve her bütçeye uygun araç sınıfları ve kaliteleri henüz bulunmamakta. Bu arada konuyu şahsileştirip yukardaki arkadaşın "hakaret ediyorsun" söylemini benim mesajımı alıntılayarak, eyleme dönüştürmemenizi ve mantıklı bir cevap vermenizi tavsiye ediyorum.

• quote:

Sırf ön yargıları birazda olsa bastırmak amaçlı üye oldum. Bu aracı daha bu ayın 28inde sipariş ettim 2.0 awd lounge derin siyah 2 gün sonra geldi yani bugün.herkesin aklında olan soru fiat-100.000 küsür TL iki kelime birbiriyle yanyana gelince insanın aklına acaba bu parayı hakedermi diye gelmiyormu ? tabiki geliyor. aldığım araç 2012 model sunroofu ile birlikte 105.500 liraya fatura edildi + olarak axa sigortadan kaskosu 2800 lira tuttu,2013 1. puluda ödediler.detayları verdikten sonra fikirlerimi belirteyim.fiat gerçekten değişim moduna girmiş durumda bu araç fiattan 3. aracım ilk fiat aracımı 2007 yılında 1.9 doblo premio olarak tercih etmiştim.4 yıl aradan sonra 2. fiat aracımı yeni kasa 2011 model 1.6 doblo premio olarak tercih ettim.2 yıl sonrada freemontu aldım. şöyle diyeyim 1.9 doblo 105 beygirdi 1.6 doblomda 105 beygirdi ancak bariz şekilde aralarında çekiş farkı vardı tabiki olacak aralarında 300cc fark var diyen arkadaşlar olacaktır.ama bu beni fiattan soğutmuştu 1.9 ile 4. vites girdiğim rampaya 3. vites giriyordum hatta hızımı almadan girdiğimde 2. vitese düştüğüm oluyordu(yaz aylarında klima açıkken) fiattan ciddi anlamda soğudum bir örnek daha vereyim 2007 model dobloda arkalarda makas vardı benim aracım doblonun fullüydü premio paketiydi ancak dobloların cargosundan hiçbir farkı yoktu ondada makas vardı benim premiomdada vardı bu en basit örneğiydi ondan sonra 2011 model yeni kasada bağımsız süspansiyona geçtiler yeni kasa cargolara bakın onlarda bağımsız süspansiyondur :) yani anlatmak istediğim misal adam 100 tane şasi üretiyor standart olarak bunların 50 sini kargo yapalım 50 sini premio yapalım diyorlar.yani maddiyatın ön planda olduğunu müşteri çok hissediyor.en azından ben hissettim.konuyu toparlayayım.fiat isminden soğuduktan sonra şüpheyle yaklaştım.4çeker bir araç arayışına girdim.görüntü olarak baktığımda yine önüme fiat markası çıktı(dikkat ettim zaten kimse aracın tasarımını kötülemiyor herkes fiyatından dert yanıyor).neyse olmaz olmaz diye direttikten sonra gittim baktım teşhirdeki araç manual urban paketti.o bile hoşuma gitti.birkaç gün sonra lounge paketin teşhire geleceklerini söylediler.cahil cesaretimi diyim ne diyim lounge paketin opsiyonu olan sunroofla birlikte siparişimi verdim öğleye doğruda banka işlemlerini hallettim.ödememi yaptım 2 gün sonra teşhir aracı ile birlikte benim aracımda geldi.bizzat plaka işlemlerini kendileri hallettiler plakamda babamın adının soyadının baş harfleri sonu 111 olunca benm için çok anlamlı oldu. ama gelene kadar uykularım düzensizleşti aldım ama ya değmezse.pişman olup satarsam ne kadar zarar ederim diye bile düşündüm.aracı teslim almam için aradıklarında gittim satış temsilcisi satış müdürü ile birlikte aracın içine bindiğimde bütün düşüncelerim değişti.ön konsol dizaynından tepe lambalarına.arka yolcular için tavandaki havalandırma deliklerinde yine arka taraftaki yolcular için tavanda bulunan klima kontrol ünitesine kapı altlarındaki ışıklardan bardaklık kenarlarındaki ışıklar gerçekten bu arabya neden bu kadar para istediklerini açıklıyor insana.aracı biraz tanıttıktan sonra teslim belgesini imzaladım aracımı aldım test ettim hemen aklıma yeni kasa doblodaki 2.0 multijet motor geldi acaba onumu koydularki diye düşündüm.neden olmasın fiatın 1.3 multijet motoru punto,palio,linea,doblo,fiorinoda kullandığını herkes biliyor.gaza bastığımda bu önyargıda çıktı kafamdan yeni motor olmasına rağmen koltuğa yaslıyor insanı.yani kısacası araç gerçekten 0dan tasarlanmış katlanır aynalar multimedia paketi usb aux girişleri bluetooth bağlantısı teknoloji yönünden eksiği yok bence şöyleki far açma düğmesinin altındaki tuşla iç aydınlatmayı isterseniz loş isterseniz tam aydınlık yapabiliyorsunuz.herşeyi düşünülmüş.şöyle diyeyim iyi veya kötü bu araca şuan sahibim kapımın önünde duruyor şuan ben iyiki almışım pişman değilim.yaza doğru evlilik planlarım var 3-5 yıl sonrası için kesinlikle doğru tercih benim için.arka koltukların çocuk koltuğu olarak ayarlanabilmesi.3. sıra koltuklar gerçekten çok iyi.he bu arada kesinlikle burda fiat taraftarlığı yapmıyorum sen 3 tane fiat almışsın burda fanboyluk yapıyorsun diyen arkadaşlar çıkabilir.alakası yok 2012 2. ayında 3. tane sıfır ford transit aldım ford kugayıda inceledim ama içime sinmedi.gerçekten araştırdım.son olarak fiat değişim moduna girmiş demiştim.bunu aracımı teslim almadan önce beni karşıladıklarında anladım çünkü aracımı kurdaleyle süslemişler hediye paketi gibi yapmışlar ve kaputun üzerinde yaş pasta duruyordu.benim kesmemi istediler.kestikten sonra herkes alkışladı sanki bişey yapmış gibi alt tarafı araba aldık daha önceki alışverişlerimde hiç böyle bişeyle karşılaşmadım.sonra satış müdürü ve satış temsilcisinin bizzat arabanın içine binip test sürüşüne çıkmaları bana anlamadığım noktaları defalarca anlatmaları çok hoşuma gitti belki kardeşim adamlar işini yapıyor dersiniz ama benim hoşuma gitti bilmiyorum.satış temsilcisi şunlarıda aktardı zaten fiat değişime gidiyor linea ve puntonun üretimleri 2014 sonunda duracak yine cryshler tabanlı bir araba gelecek dedi onada 1.6 multijet koyup türkiye pazarına sunacaklar dedi.ne kadar doğrudur bilmiyorum.yazı çok uzun oldu farkındayım yorulmadan okuyan arakdaşlara teşekkür ederim araç hakkında soru sormak isteyenlere yardımcı olurum ayrıntılı bilgi veririm. hepinize iyi forumlar.

EDİT: Fotoğraf eklemesi.

GECE GECE FOTOĞRAFSIZ YORUM YAPMAYAYIM DİYE KARANLIKTA OLSA ÇEKTİM FOTOĞRAFINI BUYRUN

Fiat Freemont aldım :)

Aracınız hayırlı olsun. 2010 model eski güçsüz vw motorlu dodge tiplere 75 bin isteniyor.

http://www.sahibinden.com/dodge-journey

2013 model olması ötv nin de yükseldiği bir ortamda

fiat freemont da büyük değer kaybı olmayacağı ortadadır.

zaten aracın arkasında fiat duruyor problem yok

• Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sultan Baybars

quote:

Orijinalden alıntı: trigovina

Konu başlığı altındaki tüm yazılanları sabırla okudum ve dayanamayıp bir kaç şey de ben eklemek istedim.

4*4 olması ve 30 hp motorun güç kazanması, bir araca bu kadar fiyat kazandırmaz ( Journey bile bu kadar pahalı değildi) Ayrıca çok güzel bir noktaya temas etmişsiniz 2009 model Journeyler 55-60 bin bandında şuan. Emin olun her bahsinede varım, Freemont 2 yaşına geldiğinde fiyatı 60 bin altında olacak. Bundan dolayı iyi bir seçenek değil düşüncesindeyim.

Journey bile bu kadar pahalı değildi demişsiniz.
    journey lerin fiyatı en son ne kadardı ?
    ikinci ellerine bile 70 civarı istiyorlarsa bu aracın 80 bin olacağını beklemiyorum.

• Tiguan alsaydın diyenlere gülüyorum sadece, Tiguan freemont yanında fare kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sultan Baybars

quote:

Bu performansa iyimi diyorsun güldürme insanı Allah aşkına Akif.

Katılıyorum

•  Fiat Freemont aldım :)

Kırmızı dehşet görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

quote:

2012 2. ayında 3. tane sıfır ford transit aldım ford kugayıda inceledim ama içime sinmedi.gerçekten araştırdım.son olarak fiat değişim moduna girmiş demiştim.bunu aracımı teslim almadan önce beni karşıladıklarında anladım çünkü aracımı kurdaleyle süslemişler hediye paketi gibi yapmışlar ve kaputun üzerinde yaş pasta duruyordu.benim kesmemi istediler.kestikten sonra herkes alkışladı sanki bişey yapmış gibi alt tarafı araba aldık daha önceki alışverişlerimde hiç böyle bişeyle karşılaşmadım.

Sen yukarıda kendi yazdıklarına rağmen hala durumu anlamadıysan bize diyecek bir söz kalmıyor maalesef.

Demek istedigini anladım sanki göz boyamak anlamında düşünüyorsun heralde.mantikli.benim demek istedigimi anlamadiniz heralde.daha öncede fiattan 2 kez alışverişim oldu.boyle birşeyle karşılaşmadım dedim.bu değişimin bir göstergesi degilmidir sizce.insan iliskilerindeki değişim markanın kalitesinin yükseldiğini göstermez tabiki.ama şuan aracın kalitesi hakkında yorum yapmak icin erken.zaman gectikce gosterecek kalitesini.iyi veya kötü. Benim şahsi görüşüm bu sefer olmuş

• Konu açan arkadaşın tüm yorumları kafama oturdu. Biri hariç. Daha önce Linea kullanıp beğendiği. Lineadan memnun kalan insan neden Freemont dan memnun kalmasın diyesi geliyor insanın. Bende acizane çok araba değiştirdim. 2007 de 2008 model full Linea emotion 1.3 dizelini almıştım. Ford focus tdci ve toyota corolladan sonra tipine ve heybetine aldanıp almıştım. Almamla satmam bir oldu. Neyse burda linea yorumu yapıp sizi üzmek istemiyorum. Bende SUV alma arefesindeyim, kararsızlığım sürüyor. Yarın Yani Cuma günü(bugün oluyor) öğleden sonra aracı incelemek için bayiiye uğrayacağım. Benim aklımda yeni honda Crv var. tabi gelmesi biraz sürer. Yeni Rav 4 ü de merak ediyorum. neyse freemont bende ciddi merak uyandırdı. Kendimden umutlu değilim, ama yinede inceleyeceğim. 2 bin küsür kg lık aracı şehir içinde sırtımızda taşır gibi oluruz heralde. gecenin bu saatinde klavyemde dilim gibi peltek yapmaya başladı.
    Size Hayırlı olsun der, Kazasız belasız, içinde sevdiklerinizle mutlu vakitler geçireceğiniz sürüşler dilerim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

quote:

Demek istedigini anladım sanki göz boyamak anlamında düşünüyorsun heralde.mantikli.benim demek istedigimi anlamadiniz heralde.daha öncede fiattan 2 kez alışverişim oldu.boyle birşeyle karşılaşmadım dedim.bu değişimin bir göstergesi degilmidir sizce.insan iliskilerindeki değişim markanın kalitesinin yükseldiğini göstermez tabiki.ama şuan aracın kalitesi hakkında yorum yapmak icin erken.zaman gectikce gosterecek kalitesini.iyi veya kötü. Benim şahsi görüşüm bu sefer olmuş

Peki Freemont yerine Albea alsaydınız, değişimin farkına varırmıydınız sizce?

• Geçen gün bizim arkadaşa verdiler bu arabanın DODGE olanından beğenmedik geri verdik kalas gibi araba...
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.