Şimdi Ara

Fiat Fiorinomu?Yoksa Connectmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
8.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce Ford Tourneo Connect SİLVER mi alayım? Yoksa Fiat Fiorino 1.3 Multijet Combi Emotion MU ? Yardımlarınızı bekliyorum Fiyat olarakda bilgi lütfen. 2 El sıfır vesayre vesayre

• güncell
  • connect fiyat olarak kalite olarak fiorinodan daha avantajlı.
    Kendini kanıtlamış bir araç.
    fiorino da iyi ama connect artık yıllardır piyasada kendini kanıtladı.
  • Connect Silver sadece 90PS olarak satılıyor, GLX 110PS 1000 TL'den daha düşük bir farkla alınabiliyor.
  • tabikide connect

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiorino ile uzun yolculuk yaptım da hiç rahat değil.Acayip yordu beni.Belki de o gün yorgundum.
  • Tercih yapacağın işe taşıyacağın yüke göre değişir. CONNECT 1 TON yük taşıyor..FİORİNO 400 KG taşıyor... Biri eşek biri katır.. Seç beğen al.. Benim gözümde 1 CONNECT = 2 FİARİNO.. Bu mukayese bile gülünç.. Kalabalık dar sokaklarda 150 - 200 kg gibi küçük parçalar taşınacaksa Fiorino uygun. Her yere girer çıkar, gövdesi küçük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 8 Temmuz 2012; 14:13:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Reno Clio mu Hyundai Getz mi?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • connectin gerçekten çok sağlam bir araç olduğunu bizzat biliyorum. . . Ne yükler taşıyor araç ama banamısın demiyor.
  • Ford Tourneo Connect.
  • Fiorino daha az yakıyor ama connection yaptığı işi yapamıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ford connect almaya karar veriyorum :)
  • connect
  • quote:

Orijinalden alıntı: merto18

Ford connect almaya karar veriyorum :)

En güzelini yaparsınız...
  • connect çok güçlü bir araç kesinlikle connect

sürüş zevki sıfır benim gözümde orası ayrı
  • Beyler eskiden bizde wardı connet çok güzel araçtır güçlüdür , istedigin kadar yük taşır , sağlamdır ve tok bir görüntüsü var.Fakat çok yakıt tüketir.1 connet 2 tane fiorino'nun yakıtını yer şehir dışı araçta 6 kişi ve bagaj dolu , 100 km de 9 litre yakıt tükettiğini hatırlarım.
  • doblo vs connect olsa anlicam da fiorino ile aynı seviyede araç değil ki connect
  • Connectde arkadan tıkırtılar geliyormuş 2004 2006 kasalarda mı yeni kasalarda oluşuyormu ?
  • bence connect almalısın çünkü fiorino az yakmasına rağmen süspansiyonu çok sert ama connectte yakıt fiorinoya göre fazla ama süspansiyon sistemini hiçbir minivana değişmem ( ikisinide kullanmış olarak söylüyorum )
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayit2727

bence connect almalısın çünkü fiorino az yakmasına rağmen süspansiyonu çok sert ama connectte yakıt fiorinoya göre fazla ama süspansiyon sistemini hiçbir minivana değişmem ( ikisinide kullanmış olarak söylüyorum )
    Ülen sayit. Sen var ya sen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.