Bildirim
Fiat Fiorinomu?Yoksa Connectmi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
güncell -
connect fiyat olarak kalite olarak fiorinodan daha avantajlı.
Kendini kanıtlamış bir araç.
fiorino da iyi ama connect artık yıllardır piyasada kendini kanıtladı. -
Connect Silver sadece 90PS olarak satılıyor, GLX 110PS 1000 TL'den daha düşük bir farkla alınabiliyor. -
tabikide connect
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiorino ile uzun yolculuk yaptım da hiç rahat değil.Acayip yordu beni.Belki de o gün yorgundum. -
Tercih yapacağın işe taşıyacağın yüke göre değişir. CONNECT 1 TON yük taşıyor..FİORİNO 400 KG taşıyor... Biri eşek biri katır.. Seç beğen al..
Benim gözümde 1 CONNECT = 2 FİARİNO.. Bu mukayese bile gülünç..
Kalabalık dar sokaklarda 150 - 200 kg gibi küçük parçalar taşınacaksa Fiorino uygun. Her yere girer çıkar, gövdesi küçük.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 8 Temmuz 2012; 14:13:57 >
-
connectin gerçekten çok sağlam bir araç olduğunu bizzat biliyorum. . . Ne yükler taşıyor araç ama banamısın demiyor. -
Ford Tourneo Connect. -
Fiorino daha az yakıyor ama connection yaptığı işi yapamıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ford connect almaya karar veriyorum :) -
connect -
quote:
Orijinalden alıntı: merto18
Ford connect almaya karar veriyorum :)
En güzelini yaparsınız... -
connect çok güçlü bir araç kesinlikle connect
sürüş zevki sıfır benim gözümde orası ayrı -
Beyler eskiden bizde wardı connet çok güzel araçtır güçlüdür , istedigin kadar yük taşır , sağlamdır ve tok bir görüntüsü var.Fakat çok yakıt tüketir.1 connet 2 tane fiorino'nun yakıtını yer şehir dışı araçta 6 kişi ve bagaj dolu , 100 km de 9 litre yakıt tükettiğini hatırlarım.
-
doblo vs connect olsa anlicam da fiorino ile aynı seviyede araç değil ki connect -
Connectde arkadan tıkırtılar geliyormuş 2004 2006 kasalarda mı yeni kasalarda oluşuyormu ? -
bence connect almalısın çünkü fiorino az yakmasına rağmen süspansiyonu çok sert ama connectte yakıt fiorinoya göre fazla ama süspansiyon sistemini hiçbir minivana değişmem ( ikisinide kullanmış olarak söylüyorum ) -
Ülen sayit. Sen var ya senquote:
Orijinalden alıntı: sayit2727
bence connect almalısın çünkü fiorino az yakmasına rağmen süspansiyonu çok sert ama connectte yakıt fiorinoya göre fazla ama süspansiyon sistemini hiçbir minivana değişmem ( ikisinide kullanmış olarak söylüyorum )
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X