Şimdi Ara

Fiat Egea Urban Plus 1,3 Multijet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşim araba alma arefesinde. dizel araç biraz da yerden yüksek olmasını istiyor. ama otomobil konforundan da vazgeçemiyor. bu yüzden de Fiat egea urban plus almayı düşünüyor sıfır km. 2.el piyasasında sürekli çakallıkların dönmesi sebebiyle sıfır düşünüyor. bu araçta kampanya varmış. 107 bin normal fiyatı. hurda indirimiyle 95 bin civarına geliyor. 60 bin peşinatı var. kalan için de 35 bin kredi düşünüyor. sizce bu araç alınır mı?

• Konfor olarak sıkıntısı yok aracın, yalıtım olsun süspansiyon konforu olsun gayet yeterli, yerli yabancı çoğu testte de belirtilen bi durum bu. Uzun yolda gayet keyifli araç. Konsolun yüksek olduğu doğru evet ama urban plusta tablet ekran ile o sorun da yok, daha hoş ve modern oluyor tablet ekran ile.

Ben yalıtım ve konfor konularında urban için konuşuyorum tabi, easy paket bir tık zayıf bu konuda.

Dip not, egea'dan 3-4 tane symbol çıkar
  • 95 bin lira, orta karar donanımda c segment dizel bi araç için bedava bu piyasada

Kafam rahat olsun, uzun yıllar bineyim diyen için çok güzel alternatif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4 Olanı boş, 68binmiş çok iyi değilmi bu fiyat .

• 1.3mjet motor farkı 15bın tl den fazla oluyor. Eder mı? Etmez tabı kı. 1.6mjet olsa tercıh edılırdı. Illa kı yakıt tasarrufu ıstenıyorsa benzın + lpg mantıklı. Zaten 1.3mjet az yakan bı motor degıl

• Benzinli otomatik egeaları kaça veriyorlar bilen var mı ?

• Ben uzunyolda kullandım:

Genel kalitesi zayıf
    Sürüşü zevksiz ve yorucu
    1.3 motor zayıf geliyor
    Yüksek ön göğüs boğucu bir his veriyor

Ben tercih etmezdim

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Ben uzunyolda kullandım:

Genel kalitesi zayıf
    Sürüşü zevksiz ve yorucu
    1.3 motor zayıf geliyor
    Yüksek ön göğüs boğucu bir his veriyor

Ben tercih etmezdim
    şimdi bu adam veteriner hekim. köylere gidiyor. arabanın yerden yüksek olmasını istiyor. bakımı ucuz kolay olsun istiyor. ya symbol alacaktı ya da bunu. bunu tercih etti..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SISU

şimdi bu adam veteriner hekim. köylere gidiyor. arabanın yerden yüksek olmasını istiyor. bakımı ucuz kolay olsun istiyor. ya symbol alacaktı ya da bunu. bunu tercih etti..

Alıntıları Göster
    Sümbülden iyi, net. Ama sümbül daha iyi gidiyor 1.5 d ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 15 Haziran 2019; 22:15:11 >
  • Konfor olarak sıkıntısı yok aracın, yalıtım olsun süspansiyon konforu olsun gayet yeterli, yerli yabancı çoğu testte de belirtilen bi durum bu. Uzun yolda gayet keyifli araç. Konsolun yüksek olduğu doğru evet ama urban plusta tablet ekran ile o sorun da yok, daha hoş ve modern oluyor tablet ekran ile.

Ben yalıtım ve konfor konularında urban için konuşuyorum tabi, easy paket bir tık zayıf bu konuda.

Dip not, egea'dan 3-4 tane symbol çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 15 Haziran 2019; 22:24:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SISU

Alıntıları Göster
    Veteriner hekimse ve köylere gidiyorsa 1.3 MultiJet katır gibi motordur. Performansı çok iyi olmasada ve rakiplerine göre fazla yaksada köy yollarına vurmak için ideal bir motor. Yük vurursun çeker, kesiciye sokarsın, redline'a çıkarsın güzel tatlı bir ses verir. Kolay kolay da yarı yolda bırakmaz.

Zincirli trigerin avantajıyla birlikte bakımı çok kolay ve ucuz, parçası bol, taksici abilerimiz sayesinde ustası da bol bir motor.

Egea'dan önce 1.3 tercih etmek bile mantıklı. heleki köy yollarında Fiat ile kolay kolay sorun yaşamaz. En basitinden hava filtresi bile motorun en tepesinde. Bir nevi yarı şnorkel ile geliyor araba.

Asfalt + 1.3 için aynı şeyleri söyleyemesem de stabilize + 1.3 ideal bir kombinasyon.

• F/P tanımının tam karşılığı....

• quote:

Orijinalden alıntı: ..Raptor..

Veteriner hekimse ve köylere gidiyorsa 1.3 MultiJet katır gibi motordur. Performansı çok iyi olmasada ve rakiplerine göre fazla yaksada köy yollarına vurmak için ideal bir motor. Yük vurursun çeker, kesiciye sokarsın, redline'a çıkarsın güzel tatlı bir ses verir. Kolay kolay da yarı yolda bırakmaz.

Zincirli trigerin avantajıyla birlikte bakımı çok kolay ve ucuz, parçası bol, taksici abilerimiz sayesinde ustası da bol bir motor.

Egea'dan önce 1.3 tercih etmek bile mantıklı. heleki köy yollarında Fiat ile kolay kolay sorun yaşamaz. En basitinden hava filtresi bile motorun en tepesinde. Bir nevi yarı şnorkel ile geliyor araba.

Asfalt + 1.3 için aynı şeyleri söyleyemesem de stabilize + 1.3 ideal bir kombinasyon.

Alıntıları Göster
    hızlı kullanan biri değil. yıllarca şirket aracı kullandı birader. onlarla bile hız yapmaz. sakin gider. ama kullandığı araçlar 1 tane citroen xsara 3 tane symbol 1 tane megane 2 tane fluence son olarak da dacia duster kullanıyor. hepsi 400-500 bin km lere gelince yenisi verildi. ciddi kazası yok. son duster de arkadan vuran oldu kırmızı ışıkta beklerken. kendi gidipte kaza yapmışlığı yok. ilk defa kendine ait bir araba alacak. renault grubunun az yaktığını biliyor. biraz iknaya çalıştım. ama fluencenin sıfırının olmaması meganenin boş paketinin bile pahalı olması bir de piyasada çiziksiz denilen araçta bile sorun çıkması nedeni ile bu araca yöneldi.

birmotta kampanya varmış. easy fiyatına urban plus veriyorlarmış. onunda aklına yattı gibi... her şey dahil kasko sigorta dahil 100 bine geliyor araç...

• Uzun yollara, otobanlara çıkılıp hız yapılmayacaksa ki siz stabilize yoldan, köylerden bahsediyorsunuz, bence harika bir kombinasyon 1.3 Urban Plus, üstelik 0

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3DneBandim

Uzun yollara, otobanlara çıkılıp hız yapılmayacaksa ki siz stabilize yoldan, köylerden bahsediyorsunuz, bence harika bir kombinasyon 1.3 Urban Plus, üstelik 0
    uzun yola otobana çıkılıyor ama dediğim gibi kardeşim hız yapmayı sevmez. 90-110 arası seyahat eder hep.
  • hakim bey kullanıcısına yanıt
    Lounge plus 103500

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0EFF95B10

Lounge plus 103500
    birmot bize bir şey demedi. sadece easy fiyatına urban plus var dedi. kasko sigorta her şey dahil 100 bine geliyor..
  • Benim size tavsiyem egea dizel alacaksanız 1.6 olanını alın.

• Köye falan gidiyorsa sandero stepway de bakabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0EFF95B10

Benim size tavsiyem egea dizel alacaksanız 1.6 olanını alın.
    1,6 olanlar 122 binden başlıyor..
  • Köy yollarında EGEA çabuk dağılır. O yollara Duster yada Sandero daha iyi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.