Şimdi Ara

FIAT EGEA'NIN NCAP TESTİNDE KIRILAN KOLTUĞU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
250
Cevap
1
Favori
16.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tutankenshta

yok mu sanıyorsun sizin gibilerin açtığı konular bile kanıtıdır... koltuk kırıldı diye konu açarlar sonrada...

fiat çalışanısın dimi. tahmin etmiştim zaten.
  • sende VAG çalışanısın tüm markalarından çok satınca bunalıma girdin...
  • quote:

sende VAG çalışanısın tüm markalarından çok satınca bunalıma girdin...

malesef bilemedin. ben işsizim şu an. servis şoförüydüm. ama şu an işsizim. sende arıza mı var? çok satmasından banane? ben diyorum ki niye aynı sınıftakilerden daha düşük yıldız alıyor.. fiat çalışanısın ama kafa basmıyor. yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 13 Mart 2017; 17:29:17 >

• o senin uydurman... sen anlamıyorsun...
  • quote:

o senin uydurman... sen anlamıyorsun...

yav he he..

• kalite üst seviyede...
  • quote:

kalite üst seviyede...

hakkaten sende bi sorun var bunu anladım. en kısa sürede doktora git. valla bak ciddiyim. VW yi hiç sevmem. emisyondan dolayı da iyice gözümden düştü.

sana bir tavsiye vereyim. kulağına küpe olsun. KRALDAN ÇOK KRALCI OLMA. eğer olursan yalaka deyip dururlar sana. şerefinle yaşa. şerefinle çalış. haklıyı haksızı ayırt et. bak yatağa yatıp başını yastığa koyunca inan ki daha rahat uyursun. kafan rahat olur.

• quote:

sende VAG çalışanısın tüm markalarından çok satınca bunalıma girdin...

Eve şimdi geldim.Keşke eve huzurlu girdiğim gibi senide görmeseydim ve huzurum gitmeseydi.

Abi şakasınız vallaha.

Öyle bir kaza da seni hangi araç kurtaracak.Ver bana garanti sana alırım o aracı.Kaynak yok,o yok,bu yok saçma saçma yorumlar yapma.

• kardeş boşa yazma. bu resmi yollayan arkadaş fiat çalışanı. kraldan çok kralcılık yapıyor. yani ne desen boş. boşver. takma kafana..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teterboro

kardeş boşa yazma. bu resmi yollayan arkadaş fiat çalışanı. kraldan çok kralcılık yapıyor. yani ne desen boş. boşver. takma kafana..

Hocam amacım fanboyluk değil ama yeter bu kadar da olmaz.Ne çok Egea fanboyları doldu.Belli işte koltuk kırık,adam gelmiş bana öne yatan koltuk diyor.Diğeri bir şey olmaz diyor.Neden o zaman Euro Ncaptan 3-4 yıldız aldı diyor.

Al Hocam kendi bak aynı güvenlik neredeyse,

https://www.youtube.com/watch?v=4G5Ji5kpJfU

Bunda bile bir şey yok.Bariz ortada bana ne savunuyorlar.

Örnek,

https://www.youtube.com/watch?v=t7sZvUku620

https://www.youtube.com/watch?v=HoKosQ2qR-0

Daha sürü var ama bunlar yapıyor ise Fiat'ın ne geriliği var.Uçuk fiyata teneke.

• bir çok marka varda siz görsenizde inkar edersiniz... vagbotlar...
  • quote:

bir çok marka varda siz görsenizde inkar edersiniz... vagbotlar...

Amma da fanboysun he.Allah şahit olsun hiç bir marka beni ilgilendirmez.Taki benim olursa o zaman değişir.

İmzamdaki araç var.Aracım Toros.Ben şimdi neden Vw'yi savunayım?Biraz o gözlüklerini çıkar etrafa bak.
  • koltuk seçimi kötü... motor koputunun hidrolik tutucu yok bagaj niye manuel içerden açılıp kapanmıyor anahtarsız açılmıyor?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL

quote:

quote:

bi alemsiniz ya sanki size zorla araba satıyorlar :)
    bu araba için mükemmel diyen mi oldu ?
    yollarda reno12 ,tofaş-şahin ile gezenler dahi sizin kadar bunları dert etmiyordur :)
    birinin koltuğu kırılır alma ,diğerinin göğüs leğen plastiği ,diğeri çok pahalı
    siz bu kafayla araba sahibi dahi olamazsınız
    gerçi çoğunuzun kendine ait arabası bile yok ,babanızın yada akrabanızın arabası üzerinden atıp tutuyorsunuz :)
    ne kadar ekmek ,o kadar köfte

hocam ne diyorsun sen ya? biz burda neyden bahsediyoruz sen okudun mu yazdıklarımızı? hiç zannetmiyorum. bol keseden sallamaca. sen bizi 14 yaşında bebe zannettin galiba?

15 yaşında mısın :)

yazdıklarımda anormal olan nedir ?

41 yaşındayım. biz burda arabayı öven göklere çıkartan arabaya 5 yıldız muamelesi yapıp aslında 3 yıldız almış bir arabadan bahsediyoruz. menfaatim uyar alırım. uymaz almam. o benim bileceğim şey. ama okumadan kalkıp yok almazsın olur biter diyen kişi burda anlatmak istediğimi anlamamış demektir. oku. bol bol oku..

okumadığımı nereden çıkartıyorsun ,asıl sen oku
    tabi ki almaya mecbur değilsin ,sana bu arabayı zorla mı satıyorlar ?
    araba belli ,özellikleri belli
    yaşın 41 olmuş ama sen yaşamın arabalara yapılan testlerle sınırlı olduğunu zannediyorsun
    ayrıca bu arabaya kimse 5 yıldız muamelesi falan yapmıyor ,bunu nereden çıkartıyorsunuz ?
    aksine bu kadar kötüleme gereği duyman milleti kuşkulandırıyor

peki o zaman bu araba yerine millet hangisini alsın (her şeyi mükemmel olacak ve bu araba ile aynı fiyatta olacak)

millet neyin ne olduğunu biliyor ,sen rahat ol

bu arada benim arabam egea falan değil ,sadece objektif bakıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bi alemsiniz ya sanki size zorla araba satıyorlar :)
    bu araba için mükemmel diyen mi oldu ?
    yollarda reno12 ,tofaş-şahin ile gezenler dahi sizin kadar bunları dert etmiyordur :)
    birinin koltuğu kırılır alma ,diğerinin göğüs leğen plastiği ,diğeri çok pahalı
    siz bu kafayla araba sahibi dahi olamazsınız
    gerçi çoğunuzun kendine ait arabası bile yok ,babanızın yada akrabanızın arabası üzerinden atıp tutuyorsunuz :)
    ne kadar ekmek ,o kadar köfte

hocam ne diyorsun sen ya? biz burda neyden bahsediyoruz sen okudun mu yazdıklarımızı? hiç zannetmiyorum. bol keseden sallamaca. sen bizi 14 yaşında bebe zannettin galiba?

15 yaşında mısın :)

yazdıklarımda anormal olan nedir ?

41 yaşındayım. biz burda arabayı öven göklere çıkartan arabaya 5 yıldız muamelesi yapıp aslında 3 yıldız almış bir arabadan bahsediyoruz. menfaatim uyar alırım. uymaz almam. o benim bileceğim şey. ama okumadan kalkıp yok almazsın olur biter diyen kişi burda anlatmak istediğimi anlamamış demektir. oku. bol bol oku..

okumadığımı nereden çıkartıyorsun ,asıl sen oku
    tabi ki almaya mecbur değilsin ,sana bu arabayı zorla mı satıyorlar ?
    araba belli ,özellikleri belli
    yaşın 41 olmuş ama sen yaşamın arabalara yapılan testlerle sınırlı olduğunu zannediyorsun
    ayrıca bu arabaya kimse 5 yıldız muamelesi falan yapmıyor ,bunu nereden çıkartıyorsunuz ?
    aksine bu kadar kötüleme gereği duyman milleti kuşkulandırıyor

peki o zaman bu araba yerine millet hangisini alsın (her şeyi mükemmel olacak ve bu araba ile aynı fiyatta olacak)

millet neyin ne olduğunu biliyor ,sen rahat ol

bu arada benim arabam egea falan değil ,sadece objektif bakıyorum

ben kötülemiyorum. anlamadığın bu. ncap testleri ortada. sadece şunu diyorum. aynı segmentteki diğer araçlar 5 yıldız almışken egea niçin 3 yıldız alıyor? bunun cevabını verebiliyor musun? ben sadece bu sorunun cevabını arıyorum. ama fiat çalışanı da dahil olmak üzere kimse cevap vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 13 Mart 2017; 19:14:32 >

• bunu sormak bile abes
    yeterli güvenlikte üretmemişler işte
    bunu hepimiz biliyoruz lakin daha uygunu hangisi ,bunu söylerseniz forum amacına ulaşmış olur
    her insanın maddi durumu aynı değil ,kıyaslama yaparken fiyatını da ön plana almanız şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: QralCess

2yıldız almış vs

Yok B+ vs vs

Egeada slım Best koltuk sistemi var...

Bu mesaja +62 veren kişiler "slim best" tekonolosinin ne olduğunu biliyor mu acaba? Ben aradim bulamadım. Bu slim best meshur asd teknolojisinin gelişmişi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhani -- 13 Mart 2017; 19:23:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B segmenti araba ki Fiat marka nolacaktı gayet normal alan zaten bilerek alıyor ha sizi görende sanacak millet arabayı kaza yapmak için alıyor c-elise,accent,clio sedan bjnlar içinde en göze hoş görüneni bence egea fan boyda değilim arabam Toyota corolla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bunu sormak bile abes
    yeterli güvenlikte üretmemişler işte
    bunu hepimiz biliyoruz lakin daha uygunu hangisi ,bunu söylerseniz forum amacına ulaşmış olur
    her insanın maddi durumu aynı değil ,kıyaslama yaparken fiyatını da ön plana almanız şart

bende diyorum ki madem yeterli güvenlikte üretilmemişler bu arabaya premium muamelesi yapılmasın. sümbülden bir farkı olmayan araç. sonuç itibariyle her 2 si de teneke. anlatmak istediğim bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhani

quote:

Orijinalden alıntı: QralCess

2yıldız almış vs

Yok B+ vs vs

Egeada slım Best koltuk sistemi var...

Bu mesaja +62 veren kişiler "slim best" tekonolosinin ne olduğunu biliyor mu acaba? Ben aradim bulamadım. Bu slim best meshur asd teknolojisinin gelişmişi mi?

Bende aradım ama maalesef bulamadım.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.