Şimdi Ara

FIAT EGEA'NIN NCAP TESTİNDE KIRILAN KOLTUĞU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
1
Favori
16.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Moueson

quote:

Orijinalden alıntı: duggac

quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Güvenlik paketi sadece hb kasada var ama, sedanda yok, en çok da sedan satıldığına göre ? Ayrıca hb kasanın sedana göre daha sağlam olduğunu herkes biliyor o nedenle sedan teste girseydi anca 2 yıldız alırdı.

yav he he siz ağlamaya devam edin egea satış rekorları kırmaya devam etsin :D güvenlik arıyosan yukarıdaki arkadaşın yazdığı gibi mercedes'e bineceksin. chevrolet tenekesine biniyorsun geliyorsun utanmadan güvenlik yorumu yapıyorsun :D adamlar ülkeden kaçtı gitti :D

mercedes, audi, volvo, bmw marka araçlara binseniz hadi derim haklısınız onlara göre araç çok daha güvensiz. bu markalar harici araca binenler gelip yorum yapmasın. egea dan hiç birinin farkı yok hepsinde testlerde kabin sağlam kalıyor.

aynı özellikteki araçlara 20 30 fazla vermek ENAYİLİKTİR. gelip burada ağlamayın

Hayatımda gördüğüm en boş yorum

12 yıllık hayatında ne kadar yorum gördün ? :) baban arabanın anahtarını eline vermeye başladı mı :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

quote:

quote:

Güvenlik paketi sadece hb kasada var ama, sedanda yok, en çok da sedan satıldığına göre ? Ayrıca hb kasanın sedana göre daha sağlam olduğunu herkes biliyor o nedenle sedan teste girseydi anca 2 yıldız alırdı.

yav he he siz ağlamaya devam edin egea satış rekorları kırmaya devam etsin :D güvenlik arıyosan yukarıdaki arkadaşın yazdığı gibi mercedes'e bineceksin. chevrolet tenekesine biniyorsun geliyorsun utanmadan güvenlik yorumu yapıyorsun :D adamlar ülkeden kaçtı gitti :D

mercedes, audi, volvo, bmw marka araçlara binseniz hadi derim haklısınız onlara göre araç çok daha güvensiz. bu markalar harici araca binenler gelip yorum yapmasın. egea dan hiç birinin farkı yok hepsinde testlerde kabin sağlam kalıyor.

aynı özellikteki araçlara 20 30 fazla vermek ENAYİLİKTİR. gelip burada ağlamayın

Hayatımda gördüğüm en boş yorum

12 yıllık hayatında ne kadar yorum gördün ? :) baban arabanın anahtarını eline vermeye başladı mı :)

En azından senin 9 yıllık hayatından daha fazla yorum gördüm.Böyle yorum yapan birinin 9 yaşından büyük olacağını sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hiçte öyle gözükmüyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankenshta

hiçte öyle gözükmüyor...

benim suçum yani öyle mi? aynı yıl test yapmış 2 aracın linkini paylaştım. var mı vereceğin bir cevap? zannetmiyorum. ancak saçmalarsın.
  • bu fanboylar yüzünden bu konuda seviye yerlere indi. böyle giderse konuda kilitlenir. adamlara diyoruz 3 yıldızlık arabaları 5 yıldızmış gibi premium göstermeyin diyoruz. adamlar kalkmış yok çok satıyormuş yok bilmemneymiş gibi garip garip cevaplar veriyor. ne içiyorlar acaba ?
  • algı oluşturup kötü majı oluşturmaya çalışıyorsun... kötü marka olsa 5 yıldızlı o kadar modeli olmazdı en küçük model 500 LX olduğunuda unutma...
  • duggac kullanıcısına yanıt
    Kim kitlendi ? Verecek cevabın yok saçmalayıp duruyorsun. Tamam bir hata yapıp almışsın ama güvenlik anlamında rezil bir araç olduğunu kabul edebilirsin. Ayrıca test kriterlerinde değişen kısım güvenlik yardımcısı bölümü, puan düşerse oradan düşer, benim aracım yetişkin korumasından 96 puan almış, anlayabildin mi ? Mercedes falan diyorsun da cruze ile aynı yıl teste giren volvo xc60, 94 puan, audi Q5 de 92 puan almış yetişkin korumasından, sanmıyorum ama belki bu örnekle daha iyi anlayabilmişsindir. Kendi aracının rezilliğine laf söyleyemiyorsun, chevrolet aşağı chevrolet yukarı, cruze'dan 3 tane egea çıkar da konu bu değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 13 Mart 2017; 16:1:28 >
  • quote:

Kim kitlendi ? Verecek cevabın yok saçmalayıp duruyorsun. Tamam bir hata yapıp almışsın ama güvenlik anlamında rezil bir araç olduğunu kabul edebilirsin. Ayrıca test kriterlerinde değişen kısım güvenlik yardımcısı bölümü, puan düşerse oradan düşer, benim aracım yetişkin korumasından 96 puan almış, anlayabildin mi ? Mercedes falan diyorsun da cruze ile aynı yıl teste giren volvo xc60, 94 puan, audi Q5 de 92 puan almış yetişkin korumasından, sanmıyorum ama belki bu örnekle daha iyi anlayabilmişsindir. Kendi aracının rezilliğine laf söyleyemiyorsun, chevrolet aşağı chevrolet yukarı, cruze'dan 3 tane egea çıkar da konu bu değil

bu araçların satılma sebebi güvenlik değil bunu sen dahil herkes biliyor. yedek parçası yakıtı ikinci eli vb. bir çok unsur mevcut. türkiyede güvenlik neredeyse en son bakılan özellik. güvenliğe bakılsaydı zaten audi volvo mercedes ve bmw den başka araç satışı olmazdı ülkede :) güvenliğe bakan adam gidipte cruze'da almaz.

aynen kardeş cruze mercedes ve audiden çok daha güvenlidir. millet boşuna gidiyor mercedese o kadar para bayılıyor. cruze var halbuki kimsenin haberi yok :D

kafan güzelmiş güle güle kullan :)

• quote:

algı oluşturup kötü majı oluşturmaya çalışıyorsun... kötü marka olsa 5 yıldızlı o kadar modeli olmazdı en küçük model 500 LX olduğunuda unutma...

yok yok sen hakkaten anlamamışsın. son kez anlatıcam. yine saçmalarsan daha da bişey anlatmıcam. diyorum ki aynı segmentteki başka araçlar 5 yıldız alırken egea neden 3 yıldız alıyor? buna kızıyorum arkadaşım. kafa basmıyor mu?
    Rakamlarla konuşuyorum, aldıkları puanları söylüyorum ama anlamakta zorluk çekiyorsun, saçma sapan konuşmaya devam ediyorsun. Neyse herkes sağlıklı okuyup, düşünüp, anlama yeteneğine sahip olmak zorunda değil, eminim senin de başka yeteneklerin vardır. Ayrıca millet sadece güvenlik için mercedes falan alıyor değil mi ? Prestij, kalite, konfor falan düşünmüyorlar. Kimlerle uğraşıyoruz şu forumda ya, sen takıl buralarda, savun arabanı, başta cevap vermem hataydı zaten
  • quote:

Rakamlarla konuşuyorum, aldıkları puanları söylüyorum ama anlamakta zorluk çekiyorsun, saçma sapan konuşmaya devam ediyorsun. Neyse herkes sağlıklı okuyup, düşünüp, anlama yeteneğine sahip olmak zorunda değil, eminim senin de başka yeteneklerin vardır. Ayrıca millet sadece güvenlik için mercedes falan alıyor değil mi ? Prestij, kalite, konfor falan düşünmüyorlar. Kimlerle uğraşıyoruz şu forumda ya, sen takıl buralarda, savun arabanı, başta cevap vermem hataydı zaten

haha sana cruze aracınla mutlulukar akşamları git hobi olarak direğe falan çarp çok sağlam araba :D

üstelik volvodan daha da güvenli :D

• hem egeayı kötülememin sebebi fiatı kötülemek değil ki? bize ne kadar değer verdiğini gösteriyor. yemişim donanımı. güvenliğimi düşünmeyen firmaya niye eyvallah diyeyim ki? daha önce de dedim. albea kullandım 3 sene. ama bu arabanın güvensiz olduğunu bilerek aldım. ona göre kullandım. başıma birşey gelmedi. egeayı da alır kullanırım. ama bu arabanın da limiti belli. güvensiz araç ona göre kullanmak lazım. bunu anlatmak istiyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teterboro

hem egeayı kötülememin sebebi fiatı kötülemek değil ki? bize ne kadar değer verdiğini gösteriyor. yemişim donanımı. güvenliğimi düşünmeyen firmaya niye eyvallah diyeyim ki? daha önce de dedim. albea kullandım 3 sene. ama bu arabanın güvensiz olduğunu bilerek aldım. ona göre kullandım. başıma birşey gelmedi. egeayı da alır kullanırım. ama bu arabanın da limiti belli. güvensiz araç ona göre kullanmak lazım. bunu anlatmak istiyorum ben.

Hocam boşuna kendini yorma bu saatten sonra anlayan anlamıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yok artık kafaya bakar mısın? Araçların satılma sebebi güvenlik değilmiş. Elindeki telefonu da güvenlik değil iletişim amaçlı alıyorsun, bataryası patlarsa falan şikayet etme otur oturduğun yerde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Basit bir alakayı bile kuramayan sensin, bana neden yaş soruyorsun?

Demem o ki, hayatını doğrudan etkileyen her ticari üründe kullanım amacı ne olursa olsun güvenlik ön plandadır. Arabaya biniyorsan araba, cebine telefon koyuyorsan telefon, evinde kombi kullanıyorsan kombi. Bunların amacı senin işini görmektir ama aynı zamanda bu işi görürken senin güvende olmandan da sorumludurlar.

Ha bunları sana yazmadım, konunun başından beri olduğu gibi "Kendi diyen kendi olur eki eki" tarzı bir cevap vermeye çalışacaksın çünkü. Sanmıyorum ama görüşü veya bilgisi senden daha kısıtlı biri yazdıklarını okuyup da yolunu şaşırmasın diye yazdım.

Şimdi devam edebilirsin "Mercedes al Volvo al Cruze'la direğe gir eki eki asdffghjk" düzeyindeki yorumlarına.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

Basit bir alakayı bile kuramayan sensin, bana neden yaş soruyorsun?

Demem o ki, hayatını doğrudan etkileyen her ticari üründe kullanım amacı ne olursa olsun güvenlik ön plandadır. Arabaya biniyorsan araba, cebine telefon koyuyorsan telefon, evinde kombi kullanıyorsan kombi. Bunların amacı senin işini görmektir ama aynı zamanda bu işi görürken senin güvende olmandan da sorumludurlar.

Ha bunları sana yazmadım, konunun başından beri olduğu gibi "Kendi diyen kendi olur eki eki" tarzı bir cevap vermeye çalışacaksın çünkü. Sanmıyorum ama görüşü veya bilgisi senden daha kısıtlı biri yazdıklarını okuyup da yolunu şaşırmasın diye yazdım.

Şimdi devam edebilirsin "Mercedes al Volvo al Cruze'la direğe gir eki eki asdffghjk" düzeyindeki yorumlarına.

sen güvenliğe önem veriyorsun ve fransanın tofaşı olan pejoya mı biniyorsun ? ahahaha :D

bir telefon alırken ilk öncelik güvenlik olan bir insanı ilk kez tanıyorum güzel kafa :)

• asıl sen anlamıyorsun... sırf kötülemek için uğraşıyorsunuz... adamlar yorumlarken puan kırmayı nedense FIAT için daha çok yapmış...
  • quote:

asıl sen anlamıyorsun... sırf kötülemek için uğraşıyorsunuz... adamlar yorumlarken puan kırmayı nedense FIAT için daha çok yapmış...

yaa dimi. fiata garezleri var. o yüzden puan kırmışlar. tabi. anlat sen. sen Fiat çalışanımısın? bu kadar can siperane savunduğuna göre aklıma o geliyor.
  • yok mu sanıyorsun sizin gibilerin açtığı konular bile kanıtıdır... koltuk kırıldı diye konu açarlar sonrada...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.