Şimdi Ara

Fiat Egea HB, Euro NCAP’te hayal kırıklığı yarattı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
2.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bundan şunu mu anlamalıyız; paran çoksa araban daha güvenli olur!! Tofaş..

  • Tenekea
    Fiat'tan anca bu kadar olur
  • Renoya bok atıyorlar ama renault uzun yıllardır 5 yıldız alıyor her modelden. aradaki fiyat farkı uçurum değil.

  • Koç grubuna evliya,Ali Koç'a adam gibi adam diye bakıp metiyeler düzen gruha gelsin bu haber.Hadi yazsanıza Ali Koç'a twitter'dan face'den "Doğru düzgün çalmadan niye araba yapmıyorsunuz"diye.İktidara yakın bir grup olsa şimdi toplanmıştınız"Çalıyorlar,Hırsızlar ahlaksızlar" diye.Niye Koç'lara bu yakıştırmayı yapmıyorsunuz.Sebep???Koç grubu değil mi yıllarca Kuş serisine hayati öneme sahip "Devir Sayacı" koymayan,"Dikiz Aynası" koymayan.Koç grubu kuş serisiyle Türkiye'de onbinlerce insanın boş yere ölmesine sebep olmuştur.90'lı yılların sonunda Abd'li bir şirketin yaaptığı araştırmaya göre "Dünyanın arkadan çarpma testlerinde en kötü arabası "Tofaş Şahin" çıkmıştı...

  • 4 yıldız mı? Arabanın standart paketi olanı 3 yıldız almıs. Guvenlik paketi ile desteklenip gireni 4 yıldız almıs. Yanı standart paket 3 yıldız almıs. http://m.ototeknikveri.com/haber/8173/fiat-egea-tipo-guvenlik-testinde-sinifta-kaldi isterseniz burayı inceleyin detaylı analizi var carpısma testinin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depakin241824 -- 27 Ekim 2016; 18:19:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YSF_023

    DH Yönetimi.Başlık acilen değiştirilmelidir,bilip bilmeden saçma sapan başlık açmışsınız,NCAP sitesinde Egea'nın gayet iyi sonuç aldığı yazıyor sizin açtığınız başlık ne alaka,Bu konuyu açtığınıza göre okuma yazmanız var,girin NCAP sitesine okuyun...Kendi ürettiğimiz malları karalamakta üstümüze yok.Arabadan anlamayan akılsızlara bir kaç kelam söyleyeyim.Egea bu sene eu28 normlarına göre teste tabi tutuldu ve NCAP,bu testten alınan yıldızların 2016 öncesi yıllarla kıyaslanmaması gerektiğini açıkladı.İngilizcesi olanlar girip NCAP sitesindeki Egea ile ilgili PDF dosyasını indirsin okusun.Arabanın gövdesindeki kritik yerlerin çarpışma testinde maksimum puan aldığını yazmış.Çarpışmadan kaçınma sistemi olmadığı için 1 yıldız kırmışlar o yüzden 4 yıldız almış.Yani bu test 2015 yılında olsaydı 5 yıldız almıştı.Videoda da görüldüğü üzere Egea'nın kokpiti de,şasesi de gayet sağlam.Lütfen boş yorumlar yapıp durmayın.Şu arabayı karalama kampanyanız bitmedi gitti.Ne kadar gereksiz ve boş konuşan bir millet olduk.

    İyide reklamlarında otomatik fren yapıyor.




  • Yeni ncap standartlarına göre değerlendiren ilk araç olmanın azizliğine uğramış araba. Bi çok cahil editörde haberi bu şekilde vermiş. Refleks gibi aynı başlıklarla bi çok sitede bu şekilde haber girildiğine göre (araba odaklı olmayan sitelerde bile) birileri rahatsız olmuş ki ters PRı yapılıyor...

  • Yorumu yazanların hepsi mercedese biniyor galiba :D (fiat arabasının ne oldugunu biliyoruz ama bu fiyata da tank bekliyorsunuz hepiniz)

  • Fiat Bravo 5 yıldızı 2007 de almıştı.2016 da Egea 3 yıldız alıyor.

  • Burada kaç kişi otomobil tasarım işinde ya da otomobil güvenlik sistemleri uzmanı acep? Ahkamlardan herkes öyle gibi geldi. Bu aracın ekipmanı yetersiz, evet (para-çokomel). Ancak crash testinde kabin deformasyonu ile ilgili kısım çok da yetersiz değil. Bu yorumu bile okumak için zaman harcıyorsanız, hayaller Volvo olabilir ama hayatlarda Egea'nın kuvvetli bir alternatif olduğu gerçeğini atlamayınız.

  • VAG botlara bak resmen çamur atma yarışına girmişler 4 yıldız almış... VW bile 2 yıldız alan modele sahipken... FIAT düşmanı VAG botlar işgal etmiş...

  • ülkemizde üretilen ner bir aracın o testlerden geçmesi imkansız.tofaşların hepsini hyudai nin modellerini koysunlar teste bak nasıl dökülüyorlar araba üretiyoruz ama testi yok fıat sırf bu yüzden artık egea ab de satamaz.

  • Ucuz olsun az yaksın çok kaçsın, gerisinin bir önemi yok bizim insanımıza.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pandemic -- 27 Ekim 2016; 21:06:48 >
  • Paraya göre al çarp dene

    Başka söze gerek yok

  • Haber de yanlışlık var. Siteye girdim 4 yıldız almış.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ernknd

    Haber de yanlışlık var. Siteye girdim 4 yıldız almış.

    Güvenlik paketiyle birlikte 4 yıldız. Baz model 3 yıldız aldı.
  • buda abd ninvw grubuna emisyon saçmalığı çamurunu atması gibi ticari bir olay. avrupa aynısını gıdada da yapıyor kendisi üretmiyor mu o zaman at çamuru. bmw z4 güvenlik testini neden göstermiyorlar? ki 50tllik bir araçtan ne beklersin yani 165cm boydaki adama sen kötü basket oynuyorsun demek gibi saçmalık buda.

  • Fiat işte ne bekliyorsunuz , italyan arabası alınmaz zaten.

  • Her zaman söylerim ikinci el satın al ama gidip Fiat gibi insan güvenliğine zerre önem vermeyen bir bir markanın aracını satın alma arkadaş açın bakın yabancı forumlarda neler neler yazıyor bu marka hakkında onu bırakın ülkemize getirilen Fiat marka araçların kafalıkları dahi tasarruf amaçlı çıkarılıyor

  • Bizim insanımız bu paraya mercedes bekliyorlardı herhalde o yüzden yorumlarda insafsız olmuş,zaten yollarda bakarsanız adamın altında clio var görsen ferrari kullanıyor...Aldığımız aracıda kendi sınıfına uygun kullansak bu kadar kaza yaşanmayacak ama nerde,adam fiorinoyla sellektör yaparak geliyor...kendi aracı 300 yapıyor zandediyor ya da diğer araçlar 80 yapıyor en fazla :)

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.