Şimdi Ara

Fiat Egea Hatcback neden tutulmadı ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
2
Favori
2.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sedanı varken hb araba tercih etmek abesle iştigaldir bence. sedanı yoksa bir şey diyemem. türkiye sedan araba cennetidir. sebep bu.

• nebel N kullanıcısına yanıt

O işler 2000'lerde kaldı, sedanın bireysele satışı neredeyse yok bu ülkede. sadece filolara ucuz modelleri satılıyor.

Ve Hb'e göre de gayet ortadoğu işi duruyor hepsi. premium model olmadığı sürece sedan bitmeye mahkum, kullanışsız bir kasa. eskiden Hb-Station-Suv şasiler rijit ve aerodinamik değilken, Hb'lerin bagajı cücük kadarken sedan güzeldi, mecbur gibiydi.. ama o dönemler geçti. C sınıf Hb'ler Suv'lar hele bagajı içi kocaman artık.

• byburaq67 B kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Egea Hb benim de listemdeydi. Ama konuda bahsedildiği gibi sedanlarına kıyasla çok daha fazla para istiyorlar. Onun için Clio'ya yöneldim biraz. Siz kaça anlaştınız?

• Thunderbolt5092 T kullanıcısına yanıt

Clio 1.2 75beygir 2017 - 30bin km hatasız aracı 637 sattım

Egea HB 1.4 Fire street 2021 - 25bin km hatasız aracı 678 aldım.

İki aracı da deneyimlemiş birisi olarak Egea HB 1.4 fire street konfor hissiyat yalıtım çekiş vs her anlamda 2017 clio 1.2 75likten fersah fersah önde. 1.4 motor çekmiyor diyen arkadaşlar ya araç kullanmayı bilmiyorlar ya da çok lüks içinde yaşayıp bunları görmemiş insanlar.

• Fiyat performans aracı bu halk için bulunmaz kaftan bir arac

Hb de tuttu her taraf hb. Zaten bütün parçalar ayni sedan ve hb de. Bagajı çok büyük hb . Taksicilerin çoğunda hb de var.

Araç gayet performansı yerinde

Egeayi beğenmeyen kesim şu sıfır egea alacağıma giderim şu model bmw honda vw vs vs soylerler.

Bu şahıslar da sanayide cikmalar. Hak ediyorlar, çok arkadaşımla karşılaştım geçen yil bana 2005 model golfu övüyordu şimdi agitlarda.  dediğim helde uyardığım halde gitti aldı motor sıfırlamaya gitti  beter olsun oda hak ettim diyor

sıfır araç gibisi varmı sıfıra gücün yetmiyorsa en genc aracı almalisin, gücün neye yetiyorsa parçası bol arızası az olan araclar.

Sari sayfalarda çok hb var ayrica

SUV da aynı hb deb 2 mi 3 cm yüksetmisler platsikle kaplamislar dişini millete suv diye soyletiyorlar. Hepsi ayni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 25 Aralık 2024; 17:25:28 >

• Öncelikle hayırlı olsun. Bugün 2017 Honda Civic kullandım. O bile sollamada gitmiyor hissi verdi. Atmosferik aracın kaderi bu. Bunu kabul ettikten sonra Egea en mantıklı araçlardan biri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Araç manuel idi sanırım. Sarı site fiyat motoruna baktım; aracınızın ortalama piyasası 725-750 civarı. Sizin fiyatınız mükemmel. Nasıl yapıyorsunuz bu işi ya? Bir ilmi varsa bize de öğretin lütfen 😀

Ben Egea Hb'lerin otomatik vites 1.6 modellerine bakıyordum, bilhassa E-Torq. Ve 2017-2019 ~80binKm Urban paketlerine 825-850 civarı istiyorlar (daha da fazla isteyenler var hatta). Hal böyle olunca biraz daha üzerine koyup 2020/22 1.3/1.0Tce Clio5 daha mantıklı görünüyor.

• Thunderbolt5092 T kullanıcısına yanıt

İlanı filtrele en ucuz ilanları gör. Ardından aracı ve kişiyi gör kendi şehrinden olması çok büyük avantaj. Sonra agzını korkak alıştırmadan fiyatla. Çekinmeye gerek yok vermiyorsa vermiyodur. Onun için de avantajlı bir an olur verir.

• Normalde uğraşmam HB için yazmak geldi içten. Tutup tutmamanın çoğu satış politikaları ile ilgilidir. HB temel de iç piyasa arzı için planlanmadı. İlk dönem HB'ler yerli üretim değil italler burada HB üretime geç girdi. Yıl bilgileri ezberimde değil bakmam lazım. O yüzden o ilk dönem HB'ler en süper egea'lardı aslında, bunlardan taksi eline düşenler de oldu. Çoğu memnundu, müşteri de memnundu çünkü HB arka tarafı, koltuğu en rahat olan egea'dır denkliği sadece eski corolla taksilerde yakalanıyor. En iyi seçenekti çünkü italler ile yerli arasında dayanım farkı her zaman oluyor maalesef, görüntü de herşey aynı fakat uygulamada sağlamlık farkı var. Bu ilk dönemlerin çoğu filo satışlarıdır yani taksi ve rent şirketlerine, ilk kasalarda bireysel de model çok fazla yok o yüzden insanlarda. Bu hiç satılmadığı anlamına gelmiyor ancak bütün bayilere göndermediğiniz şeyi tabi ki çok satmış olmazsınız.

Satış politikası dedik çünkü tofaş'ın ihracat rekorları kırmasına sebep olan şeylerden biri HB üretimidir. Global konumlandırma da yurt dışına tedarik için burada üretime sokuldu o yüzden de özellikle iç piyasa ile pek ilgilenmediler, galerilerde ki görülme bolluğu epey sonralarıdır.

Ben halen en çok eskilerde HB olanları severim, egea'nın güç ünitelerine göre en ideal yapısı hb olanıdır ancak bir olay var ki o sedan'ı eşsiz yapıyor yerelde o da bagaj hacmi, neredeyse dengi yoktu, SW'sini bile gerektirmez mesela sw yüksek ebat yüklemede ideal bir araç değil hemen hemen hiç biri gibi, tekerlekli sandalye sokamazsınız. Eski dönemde sedan'ın bagajda tek bir dengi vardı eski civic, alman modellerin hiçbiri bunlara yaklaşamıyordu. İşte HB de bu olmadığı için tatbikatta sedan, hem de galeri adetleri üzerinden eşsiz bir model oldu. Cross görünüm artışı da yine satış eğilimi ile ilgili, üretici biz bunlarla piyasayı dolduracağız derse fiyatlandırma eğilimleri ona göre olur ve doldurur.

2 aracı yakıt olarak kıyaslarmısınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

2017 Renault clio 1.2 75 beygir 6.3 Litre yakıt tüketimi Karma - Uzun yolda 5.5litre

2021 Fiat egea hb 1.4 95 beygir 6.5 Litre yakıt tüketimi Karma - Uzun yolda 5litre

İki aracı aldıgımda da yakıt tüketimleri fazlaydı Clioyu ilk aldıgımda 8.9 Litre gösteriyordu. Egea ise 7.7 litreydi. Sakin kullanıcıyım yolda aracın akmasına izin verirsen çok yakmıyor.

• Hayırlı olsun ben de aralık ayı boyunca egea arayışı içerisindeydim niyetim 2021+ urban veya lounge almaktı hadi en kötü easy plus olsun diyordum. ve de hatasız olsun istiyordum daha da zamanım var diye bekledim bekledim. Dizel asla istemiyorum bıktım artık.

egeayı 2. araç olarak alacaktım 2006 model focus 2 ghia kullanıyorum 1,6 benzinli 115hp çok da memnunum tabir caiz ise köpek gibi gidiyor az yakıyor (lpg li)

1 ay süre içerisinde orasında o olmasın burasında bu varmış diye çok araç kaçırdım pişman oldum vs. lokal boyalı vs araçları beğenip almadım. öyle bir zaman geldi ki en kötü easy plus bile düzgün araç bulamaz oldum son 1 hafta. hevessiz bir şekilde 2021 model easy paket 1.4 sedana bakmaya gittim plazaya araç 80binde hatasız, bütün bakımları servis kayıtlı ve serviste yine lpg montajı yapılmış garantili belgeli herşey. baktım ki bütün kriterlerimi karşılıyor 665bin tl ye anlaşıp aldım. ama bomboş bir araç ilk fırsatta urban veya lounge ile değiştireceğim.

Benim sizle fikir ayrılığına düştüğüm konu boş hb mi dolu sedan mı kısmı oluyor ben asla dolu araçtan vazgeçmem uzun süreli kullanımda o özelliklerin eksikliği hissediliyor. mesela focustan alıştım elektrikli koltuk olsun, yağmur yağdı silecek aç, tünele girdin hava karardı far aç kapa, park sensörü yok, bluetooth lu teyp olmasına rağmen medya oynatamıyor dijital klima yok çok sıcak oldu klima kapat çok soğuk oldu aç manueli. bunlar alışmayan için sıkıntı oluyor.

geri vites kamerası aynadamı teypdenmi gösteriyor.?

• tembeler kullanıcısına yanıt

Zevkler ve renkler tartışılmaz. 2 aracım var. Biri peugeot 308 2022 digeri egea hb 2021. Tek takıldıgım nokta bir aracın kroniksiz olması ve düşük km olup insan eli degmemesi ya da olabildigince az değmesi. Sanayiye girmeyecek o araba. Biri çok dolu biri digerine göre çok boş iki araca sahibim. Klima olsun derim zor anlar için esp-abs olsun benim için araç bitmiştir.Hava yastıgı şase gücü vs önemli bunları kabul ediyorum. Ama ıvır zıvır yok manuel vitesmiş otomatikmiş Bluetoothmuş hidrolik direksiyonmuş arka parkmış geri görüşmüş bu tarz özelliklerin hiçbirinin önemi yok benim için.

• babus0606 B kullanıcısına yanıt

Street hb 2021de sadece arka park sensörü var hocam

• Yağ eksiltiyor kimse çözemedi 1.4 motor. Dizelde hantal ABD ile ortak üretim yapamadılar

• wehrmacht kullanıcısına yanıt

Hocam eksiltse ne olacak. 3 litre yag kapasitesi var gidip 4 litre yag alacaksın bakımda 1 litre artacak onu da aralıklı kontrol edip ekleyeceksin arac yag eksiltiyorsa. Masrafı ne ki? Her 10bin kmde 200-300 tl arasıdır 1 litre yag. Diger araçlardaki masraflarda 50-60 bin tl ile kapı açıyolar.

tşekkürler iyi günlerde kullanın benzer bir araş alma niyetimdeyim. 

• Megan hb , Corolla hb (auris) , Civic hb gibi oda tutmadı bizde sedanı satılan modellerin hb leri tutmuyor nedense :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.