Şimdi Ara

FIAT EGEA CROSS (ANA KONU) (80. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.588
Cevap
76
Favori
192.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ankara da egea için fiat özel servis tavsiyesi verebilecek var mı? Ya da yetkili servis e götürmek daha mı mantıklı, google aramada çok öyle bir özel servis göremedim sanki "herkes ne var ki egea da bakımını yaparız" modunda hareket ediyor, araç garanti kapsamı dışına çıktı 30 bin bakımında neler değişiyor mesala ona göre servis tercihi yapacağım, yardımcı olabilir misiniz

Emci oto'yu öneriyorlar ama ben gitmedim bilmiyorum

Enzo garage

Polen Filtresi olarak MANN Frecious Plus FP2040 düşündüm ama kullananı yada bilgisi olanı bulamadım. performansı nasıl ? egzoz,cam suyu kokusu gibi kokuları filtreleyebiliyor mu ? üzerindeki şu filtreden memnun değilim trafikte kamyonların ,araçların egzozu olduğu gibi içeride aynı zamanda cam suyu kokusu da .

polen filtresi için filtron K 1228A nasıl olur bilginiz var mı?

FIAT EGEA CROSS (ANA KONU)

• ken020 K kullanıcısına yanıt

Emci Oto'ya gidebilirsin, Şaşmaz'da. Gereksiz parça değişimi yapmıyordu. 30 binde bildiğim kadarıyla ağır bakımlık bir durum yok. Kontroller ( balata vs ) ve yağ ve filtre değişimleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2022 model 2023 çıkışlı 1,4 egea cross,33500 km de 890 bin tl ye aldık bakalım bugün. lpg takılmamış,hatasız araç,beyaz renk. otomatik olanlara gücüm yetmedi. çok fazla uzun yol yapan biri de değilim.genelde şehir içi sakin kullanım işe git eve gel kullanılacak. 2 yıldır beni ilallah ettiren chevrolet epica dan zararına da olsa satıp bunu aldım. inşallah sorunsz sıkıntısız kullanırız( umarım herkes kazsız belasız kullanır araçlarını=

FP2040 aradığınız ürün

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.