Şimdi Ara

FIAT EGEA CROSS (ANA KONU) (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.538
Cevap
79
Favori
184.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de sizin gibi dağ bayır dolaşıyorum. Kasko da var ama dağ başında rezil olmamak için şunları aldım:

- Ütrai jump starter akü takviye cihazı (Dağ başında akü biterse, etrafta araç yoksa müthiş bir alet)

- Matte Kar çorabı (Planda olmayan kar yağışları için ideal gibi duruyor)

- Çakı, el feneri, not defteri, kalem

Henüz almadıklarım:

- Stepne (Şart olduğunu düşünüyorum ama bagaj zaten küçük, bir de stepne koyarsam daha da küçülecek. Ama yine de almayı düşünüyorum)

- Çekme halatı

Önerdiğiniz gerekli gördüğünüz cihaz/ekipmanlar varsa belirtirseniz sevinirim.

Bende Karadenizdeyim hocam, kamp doğa yaylalar gezeceğiz inşallah. Lastik yarılırsa da artık bir çözüm yolu bulunur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

illaki çözüm bulunur. Önemli olan zamansız olması ve çocuklar ile yolda kalma riski.

yedek bir tamir kiti daha alıp,gezmeye devam edelim. Stepne iyi hoş ama bagaj yükseliyor, bagaj havuzu ebatları uymaz.

yeni çıkan bagaj rafı hakkında ne düşünüyorsunuz. bana çok mantıklı geliyor.

fiyatı 1800 TL. bagajı 15 cm yükseltiyor. o 15 cm boşluğa kamp sandalyeleri,piknik hasırı gibi malzemeleri gizliyorlar. Facebook grubunda gördüm.

Siz yazınca baktım, gayet güzel duruyor. Benim bulduğum şu:

https://www.facebook.com/share/p/1MrFmbAJ5e

Kamp sandalyeleri, kamp sehpası ve çay kahve takımı konulabilir. Yalnız yükseltiyi nasıl sağlıyor onu tam anlayamadım. Eğer 3. resimdeki arkadaki katmanlarla yükseltiyi sağlıyorsa 15 cm yükseltince, o kısmın arka tarafı kullanılamayacaktır.

sizin liste daha detaylı. ben yazdan yaza geziyorum.

dediğiniz gibi bagaj zaten küçük, bir de böyle sabit malzemeler ile iyice küçülüyor ve karışık görünüyor. Stepne olayı maliyetten çok bagaj daraltıyor diye kararsızım. Stepne alrsam,aldığım bagaj havuzu da uymayacak. ben genelde aksesuar tarzı şeyler yaptım. aldıklarım için bagaj filelerinden çok memnunum. Sağ ve sol gözlere uyumlu bagaj filesi. Trendyoldan almıştım.

benim aile pikniği çok sever. Bu sebeple piknik hasırı, kamp sandelyeleri ve güneş şemsiyesi var. bagajım çok karışık görünüyor.

Şimdi yeni trende bagaj rafı olmuş. Aklımda o ürün var. bagajı derli toplu gösteriyor.

bahsettiğim ürün buydu. Satıcının İnstagram sayfasına fiyat ve bilgi sordum.

19 cm yükseltiyormuş. 15 milim cam katılaşıptan yapılıyor yazmış. Malzemeyi tam olarak anlamadım. Valiz çanta tarzı eşyaları taşır mı diye sordum, henüz cevap vermedi. Yazın uzun yola giderken bagaj ful doluyor. Ne kadar ağırlık taşıdığı da önemli. Kesinlike kırılmaz çökmez diyor,satıcı.

Satıcı cevap verdi. Cam&ahşap karışımı malzemeden yapılıyormuş. müşterilerinden 200-300 kg taşıyanlar olmuş. Fındık çuvalları koymuşlar. valiz ve çantayı rahat taşır dedi. Egea cross da alt taraf daha geniş yüksek oluyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.isson76 -- 18 Nisan 2025; 15:19:33 >
  • Bagaj biraz karışıyor doğrudur ama bu bagaj ayırıcı bana çok mantıklı gelmedi. Çünkü bagajın derinliğini azaltıyor. Ben şişme çadır ve kamp sobası aldım. Bagaj ayırıcı kullansam biraz daha zor sığarım. Yeri gelince pandizotu bile sökmem gerekebilir. Kamp masasını ve sandalyesini bagajın dip tarafına koltuk kısmına yerleştiriyorum. Koltuk açısından dolayı güzel uyuyor. Özellikle bagajın küçük olduğunu düşünmüyorum ben. Hatcbek bir araba için güzel bir değer 440lt. Bundan daha büyüğü zaten 500-550 olur. Onunda dışında d segment bir araca geçiş yapmak lazım tiggo 8 pro gibi vs

bagaj, sınıfına göre asla ufak değil. Önceki aracım Egea Sedandı, ona nazaran ufak ama asla bagaj küçük diye şikayet etmem. benim aileye büyük bagaj lazım:):)

Sizin ekipmanlara bu raf uymaz. Haklısınız. Bagajda herşey olsun istiyorum ama sonra ortaya karışık bir görüntü çıkıyor. :)

Yükleme açısından sedani sevmiyorum, o yüzden suvlar iyi geliyor bana da, aile büyük Olunca haklısınız. Biz iki kişiyiz 😂

Ben araç tamir kitini çıkartıp oraya ince stepne koydum, kriko,bijon anahtarı vs lastikle ilgili şeyler oraya sığıyor. Eski sedan arabamda kullandığım port bagaj da hala duruyor. Port un içinde sandalye, katlanır masa, tavla, ızgara, semaver bayağı şeyler var. Bagajım boş duruyor arabanın bagajını gündelik işler için kullanıyorum sadece.

• arkadaşlar merhaba, egea cross 1.4 lounge aracımı iç dış temizliğe veriyorum her seferinde sıkıntı oluyor,güzel temizleyemiyorlar,en son verdiğim bişey sıkmış ön direksiyon ve iç kapı kenarlarında beyaz lekeler oluştu,kendim temizlemek istiyorum iç kısmı, ön göğüslüğü nasıl temizliyorsunuz ne sıkıp nasıl siliyorsunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bir sıkıntı mı var yoksa yeni bir proje mi.

Hybridlerden almayı düşünüyordum.

Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim

Böyle kamera koyacaklarına hiç koymasalar daha iyi olurmuş.

Start/stop tuşunun olduğu yerde öyle bir plastik kullanmışlar ki ucuz Çinli oyuncaklardaki plastik kalitesi ile aynı.

Bunlar sonradan model popüler olunca "nasıl olsa popüler" deyip sağından solundan kırpmışlar mı ne?

Doğru kamera kalitesi düşük ama bence yeterli ve gayet iyi iş görüyor. Bu zamana kadar çözünürlüğü düşük diye hiç bir sıkıntı çekmedim. 2 metre mesafeyi iyi şekilde göstersin yeter. 1080p çekmesine gerek yok. Selfi çekinmeyeceğiz

• Herkese merhabalar. 2021 model Cross Lounge ile aranıza katıldım. Merak ettiğim bir konu var. İnceleme videolarında geri vitese alınca ekranda kameranın yanında park sensör asistanıda beliriyordu. Benim aracımda hayalet ekranda gösteriyor. Haliyle bir oraya bir oraya bak zor oluyor. Baya kurcaladım bulamadım. Bunu ortadaki ekrana nasıl alıyoruz. Gizli özellik mi acaba?

Hybrid kısa bir dönem geldi ve bir daha getirmediler. Sanırım yakıt açısından çok (Hybridden beklenilen kadar) tutumlu değildi bir de kullanıcıları (ki ben de o dönem almayı çok düşündüğümden çok araştırıyordum) motorlar arsında geçişin bariz ve sarsıntılı olduğunu, konforsuz olduğunu söylüyorlardı.

"...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• ozdemir_80 O kullanıcısına yanıt
    Koch Chemie PO Pol Star kullanabilirsiniz ben kullanıyorum gayet güzel temizliyor, üstelik tipik temizleyiciler gibi aşırı bir parlaklaştırma da yapmıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    LG OLED Evo 48C3 + Alienware AW2723DF / Argon Audio Forte A5 White / Asus RoG Azoth Snow + Monsgeek M1 V5 / Razer Deathadder v2 Pro + Razer Deathadder v3 Pro / Razer Razer BlackShark V2 Pro 2023 / Steelseries QcK Prism Destiny Edition
    Xbox Wireless Controller / Moza Racing R5 + TSW + SRP LC / Moza HGP Shifter + MAN TGA Knob / DIY Button Box / Moza Multi-function Stalks
    Fiat Egea Cross Urban 1.4 Fire 2023
  • Merhabalar bizim crosslarda havalandırma kısmı yukarı aşağı hareket ettiği için telefon tutucular durmuyor orda, bunun üstesinden nasıl geldiniz? Cama vakum mu torpidoya yapistirma mı?
    Kullandığınız ve memnun olduğunuz ürünleri paylaşabilir misiniz?

ben vakumlu da aldım, havalandırma ızgarasına takılanda aldım. hiç birisinden randıman alamadım. kaliteli bir şarj kablosu aldım. kablolu car play ile işimi görüyorum. o da çok hassas. Bazen kasislerde bağlantı kopuyor. Navigasyon açıkken bağlantı kopması çok sıkıntı oluyor. Kablo ile mi alakalı bilmiyorum ama her sarsıntıda bağlantı kopması çok sinir bozucu. tam dönemeç olan yerde bağlantı kopuyor, sonra tekrar dönecek yer arıyorum.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.