Şimdi Ara

FİAT COUPE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen hafta hastası olduğum Mercedesim yandı malesef. ehliyeti yeni aldığım için daha ufak arabalara bakmaya karar verdim. birçok modele bakmama rağmen en çok hoşuma giden Fiat Coupe oldu. bu konuda sizlere danışmak istedim.

1- BU ARAÇLAR DAYANIKLIMIDIR ?
    2- YEDEK PARÇASI NASILDIR ?
    3- ÇOK ARIZA ÇIKARIRMI ?
    4- PERFORMANS BAKIMINDAN TATMİN EDERMİ ?

ve araç hakkındaki diğer görüşleriniz, eski model olması hiç önemli değil lakin ben amerikan ve mercedeslerin içinde büyüdüm eski araç hastasıyım. fakat şuan gücüm onları almaya değil yürütmeye yetmez.

• Yokmu fikri olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 83rK

Yokmu fikri olan

10 gün geçmiş fakat faydası olur belki

arkadaşıma 2.0 16v coupe aldık

araç performansı fena değil

bu araçlarda dikkat edilmesi gereken : yağ yakma , rolanti motoru , ön takım , direksiyon kutusu ve motor sağlığı

bizim araç ufak bi kaza geçirdi sağ ön tekerden ama çok sağlam araçmış hız yüksek sayılırdı fazla bişey olmadı

biz zevkini aldık satmayı düşünüyoruz
  • peki aracın 2. eli nasıl acaba ve arkası çok darmı aracın. önemli olan kafama takılan iki soru bu.
  • FİAT COUPE 20 VALVE SATAN VARSA ARASIN ARKADASLAR 98 MODEL VE SONRASI OLUYO ZATEN.05327249471

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meakat -- 20 Kasım 2013; 16:56:43 >
  • 2.0 20v motorun altindan herkes kalkamaz.yurutme maliyetinden ziyade bu arabayi kullanmasi ve ugrasacak usta bulmasi biraz problem.km dusuk olursa ve bilincli sekilde kullanilirsa kuralina uygun gazlanirsa gayet saglikli sekilde yurur.ama bu motora bi zarar geldiginde isini cok iyi bilen kisiler tarafindan yapilmasi lazim. Sahsen turbo coupe ile baslamanizi degilde 154 hp marea-bravo hlx-hgt ile baslamanizi oneririm. Atmosferik motor ile tecrube edinip ardindn coupe turbo ya gecebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 520i almayı düşünüyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.